Horoscopul dragostei, 16-22 mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 mai 2022


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Berbec:

Este posibil să simți că este necesară o discuție despre relația voastră pentru a vă ajuta ca împreună să decideți unde ar trebui să mergeți de aici. Cu toate acestea, configurația astrală din această săptămână poate face mai dificilă găsirea unui punct de plecare din care să poți vorbi fără a deveni prea emoțional(ă). Poate că în schimb este necesară o acțiune. Poate că o ieșire împreună ar ajuta să se așeze lucrurile între voi, mai mult decât ar ajuta dialogul.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Taur:

Alinierea planetară din această săptămână aduce o atmosferă inedită vieții tale de cuplu. Faptul că tu sau ea îndrăznește să vorbească despre o problemă emoțională în care sunteţi implicaţi poate crea dispute. Cu toate acestea, dacă nu se rezolvă acest lucru, același subiect de conversație va apărea din nou și din nou. Ar fi de ajutor dacă ai putea asculta cu adevărat ceea ce are de spus celălalt(alaltă).


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Gemeni:

S-ar putea să te simți destul de răvășit(ă) de sentimentele tale, în special cu energia astrală din această săptămână. De asemenea, e posibil să te simți puțin supărat(ă) că îți pasă atât de mult de cineva care nu pare să îți răspundă cu aceeași ardoare. Aceasta este o situație dificilă și dureroasă, dar, ca de obicei, dacă poți ajunge să vorbești, multe s-ar putea rezolva și nu trebuie să se termine în lacrimi.






Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Rac:

Alinierea planetelor din această săptămână te poate determina să îți acoperi sentimentele rănite cu un act de bravură sfidătoare. Dacă tu și fostul(a) tău(a) vă veți întâlni din greșeală într-una din aceste zile, atunci nu vei tu cel(a) care se va grăbi, cu lacrimi în ochi, cerșind iertare. De fapt, vei fi tentat(ă) să îl/o anunți că e cea mai mică grijă a ta.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Leu:

Nu îți face griji dacă nu ești prea romantic(ă) sau afectuos(asă) în această săptămână, deoarece vei recupera în curând starea de spirit potrivită. Acum vei avea o oportunitate grozavă de a-ți invita iubitul(a) la o cină, motiv pentru care te vei forța să redevii tu. Cosmosul sprijină orice încercare de a-ți împărtăși sentimentele cele mai profunde.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Fecioară:

Cu energia astrală din această săptămână, ai toate șansele ca viața ta sentimentală să fie grozavă. Asigură-te că porți haine care îți sporesc subtil farmecul și îți oferă un aer misterios. Este un moment minunat pentru ca tu și persoana cu care te întâlnești să vă cunoașteți și să apreciați mai bine sentimentele pe care vi le purtați.






Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Balanţă:

Se poate să îți fie greu să înțelegi ce se întâmplă în această săptămână între tine și persoana iubită, mai ales sub influența astrală din aceste zile. Se pare că există o forță puternică ce vă apropie din ce în ce mai mult, pe care parcă nu o poți înțelege, oricât de mult ai încerca. Mai bine nici nu ai încerca, ci bucură-te de sentimentul în creștere al iubirii adevărate care se dezvoltă între voi.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Scorpion:

Energia astrală din această săptămână creează ocazia pentru o întâlnire profund emoțională. Vei ști când a sosit momentul, deoarece îți va da seama dintr-o dată că, indiferent dacă cunoști această persoană de ceva vreme sau tocmai ai întâlnit-o, există o chimie cu adevărat puternică între voi, care sfidează explicația rațională.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Săgetător:

Influențele astrale din această săptămână vor topi ultimele acte de rezistență pe care le-ai opus avansurilor unei anumite persoane. Este posibil să nu fi existat un motiv anume, dar acum nu te vei mai opune, deoarece sentimentele tale au devenit prea puternice.






Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Capricorn:

Atmosfera astrală din această săptămână te poate încuraja să iei măsuri definitive cu privire la cineva căruia i-ai scris de ceva vreme. Îți dai seama că, deși poate nu v-ați întâlnit fizic, trebuie să vă cunoașteți la un nivel mult mai profund. Poate următorul pas este un apel telefonic sau video pentru a-i spune ce simți.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Vărsător:

Sub influența puternicei energii astrale, aceasta este o săptămână pentru romantism în toată gloria lui. Fie că ești într-o relație de lungă durată sau într-una la început de drum, ar fi înțelept să te îmbraci în albastru deschis sau în culori sidefate și să ieși la întâlnire. Interacțiunile tale vor tinde să fie foarte orientate spre sentiment și vei dori să-ți împărtășești cele mai profunde secrete și dragostea ta.


Horoscopul dragostei 16-22 mai 2022, Peşti:

Energia astrală din această săptămână te fac puțin nesigur(ă) cu privire la cum să te exprimi. Pe de o parte vrei doar să spui ceea ce ai de spus cu un minim de pălăvrăgeală și onestitate totală. Pe de altă parte, îți dai seama că, împărtășind sentimentele tale cele mai profunde, poți deveni destul de emoțional(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS