Ce arată cărţile de Tarot pentru luna aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de tarot pentru luna aprilie 2022


Berbec:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Taur:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va da roade.


Gemeni:

Cartea etalată – Pajul de Cupe. Vei începe un proiect sau o afacere creativă, vei avea energia necesară să te exprimi prin artă, teatru sau dans.


Rac:

Cartea etalată – Marea Preoteasă. Cartea indică că ai intuiția de a observa și interpreta lucrurile ascunse și secrete. Eşti înțelept(aptă), răbdător(are) până la indecizie și discret(ă) până la a fi secretos(asă) și chiar înșelător(are).






Leu:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Fecioară:

Cartea etalată – Magul. Cartea arată că în tine se află toate posibilitățile și potențialul lucrurilor la începutul lor. Magicianul indică că vei avea înțelegere rapidă, raționament bun, inițiative inteligente și curiozitate intelectuală.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).


Scorpion:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Această carte anunţă o relație romantică sau o legătură profundă între amici(e). Oricum, te poţi baza în această persoană la fiecare pas, indiferent de situația de față.


Săgetător:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea îţi reamintește că toată munca ta va produce efectul dorit într-un final și că orice nesiguranță financiară pe care o simți în prezent va fi în curând istorie.






Capricorn:

Cartea etalată – Doi de Bâte. Cartea arată progres, descoperire și ieșirea în lume pentru a îţi atinge țelurile, despre stabilirea unor obiective pentru viitor.


Vărsător:

Cartea etalată – Roata Destinului. Cartea arată că lucrurile au pornirea să evolueze în cicluri. Chiar dacă condițiile din jurul tău sunt grele și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și vei putea să te concentrezi mai mult asupra distracției și frivolității.


Peşti:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea arată că eşti pregătit(ă) să oferi și să primeşti iubire absolută, iar această mentalitate pozitivă te va face să fii foarte receptiv(ă) la noile ocazii romantice, dar nici cele profesionale nu vor fi de neglijat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS