4 aprilie (4.04) este o zi specială, cu puternice semnificaţii numerologice

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 aprilie (4.04) este o zi specială, cu puternice semnificaţii numerologice


Începutul lunii aprilie ne prilejuieşte nu doar mirosul proaspăt de primăvară, pregătirile pentru Paşti şi pentru sezonul nunţilor sau planificarea concediilor de vară, ci şi o dată cu o semnificaţie cu totul aparte. 4 aprilie (4.04) este o zi specială, cu puternice semnificaţii numerologice, dar şi astrologice.


Ce înseamnă 4.04?

Atât în numerologie, cât şi în astrologie, numărul 4 reprezintă fundaţia. În astrologie, Casa IV este casa rădăcinilor, a fundaţiei. Casa IV este casa familiei, a oamenilor care contează cu adevărat pentru tine.

Aceeaşi energie există şi în plan numerologic. 4 este despre oamenii cu care te înconjori. 4 este despre gratitudine, organizare, devotament.






Numărul 4 este numărul dreptăţii, al justiţiei, al onestităţii şi integrităţii, al structurii şi al organizării. Este un semn că preluăm controlul asupra vieţii noastre.

În tarot, numărul 4 coincide cu Împăratul. Este o carte care simbolizează o figură paternă, un bărbat cu autoritate. Această persoană poate fi tatăl, socrul, antrenorul copiilor. Împăratul ai putea fi tu dacă eşti şef.

Împăratul pune şi el bazele unei fundaţii.






Ce ai de făcut?

Fii curajos! Împăratul transmite mesajul că trebuie să preiei controlul asupra vieţii tale. Fă-ţi ordine în viaţă. Nu contează cine a făcut „dezordinea”. Nu căuta vinovaţi. Vino tu cu soluţiile înspre binele tău.

Aşteaptă-te la neaşteptat! În numerologie, numărul 4 rezonează cu Universul. Poate că nu poţi controla ce-ţi trimite el, dar, cu siguranţă, poţi controla cum reacţionezi la ceea ce-ţi dă viaţa. Continuă să te bucuri de tot ce-ţi rezervă viaţa.

Planifică! Numărul 4 este despre fundaţii, despre cum să le construieşti. Planifică, organizează, structurează-ţi viitorul. Visurile nu se împlinesc peste noapte. Dar trebuie să le pui în acţiune. Începe cu ce e mai uşor de realizat, apoi treci la cele mai complexe. Fă loc în viaţa ta distracţiei şi împlinirii visurilor de care n-ai avut timp să te ocupi.






Familia pe primul loc! Numărul 4 înseamnă familie, casă, rădăcini. Desigur, trebuie să munceşti ca să-ţi plăteşti facturile. Însă nu poţi uita de familie. Oamenii importanţi pentru tine trebuie puşi pe primul loc. Vei vedea că-ţi vei încărca bateriile şi vei fi mai productiv.


Concluzii...

Această dată specială îţi transmite energia preluării controlului. Fii tu şeful vieţii tale. Fii mai organizat, fă-ţi ordine în viaţă, petrece mai mult timp cu familia. Este vremea să fii mai ferm, dar loial celor care te susţin. Nu te lasă doborât de sarcini. Programează-le în funcţie de priorităţi şi fă loc în viaţa ta pentru puţină distracţie.

A 4-a zi din a 4-a lună a anului promite armonie, echilibru, organizare şi petrecerea timpului cu oamenii care contează pentru tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS