Zodiacul chinezesc pentru luna martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna martie 2022


Șobolan:

Zodiacul chinezesc lunar arată că s-ar putea să ai parte de situații grele, care îți vor pune inteligența la încercare. Însă te vei remarca atât la locul de muncă, cât și în grupul de prieteni(e). În plan sentimental se prea poate să ajungi într-un impas care ar putea să însemne sfârşitul poveștii de dragoste.


Bivol:

În luna martie devii foarte activ(ă) în societate și simți că renaști. Dacă în ultima perioadă ai stat în umbră, acum este perioada ta de glorie și de prosperitate. În plan personal, lucrurile merg bine și se îndreaptă în direcția potrivită.


Tigru:

Zodiacul chinezesc al lunii arată că în a treia lună a anului vei munci mai mult decât de obicei, însă vei culege și laurii. Relațiile cu colegii(ele) de muncă se îmbunătățesc, iar șefii(ele) te apreciază. Din punct de vedere sentimental este o perioadă favorabilă.






Iepure:

În luna martie se poate să te confrunţi cu emoții de nedescris. Vei simți lucruri noi și îți va fi frică să te deschizi în fața noilor provocări, însă până la urmă o vei face. Vei fi admirat(ă) pentru curajul tău, iar lucrurile bune nu vor întârzia să apară.


Dragon:

În martie vei fi destul de solicitat(ă) și vei simți presiune în domeniul profesional, însă faci față tuturor situațiilor, mai ales atunci când îți păstrezi calmul. În plan personal se întrevede o nouă relație la orizont.


Șarpe:

În luna martie s-ar putea să simți că totul e mai intens, iar asta te va copleși. Va trebui să înveți să îți controlezi emoțiile, dar mai ales impulsurile nervoase, care te pot împinge să faci lucruri, pe care mai apoi să le regreți.






Cal:

Nu este exclus să ai parte de situații conflictuale la serviciu, însă nu vei fi implicat(ă) direct. Vrei să te menții liniștit(ă) și să porți discuții civilizate. Oamenii din jurul tău pot învăța multe de la tine, dar mai ales să fie diplomați.


Capră/Oaie:

Realizezi că faci parte din anturaje nepotrivite, așa că faci tot posibilul să ieși din ele. Vrei să faci parte din lumea bună și să ai parte de conversații constructive, de aceea renunți la oamenii care nu aduc nimic bun în viața ta.


Maimuță:

În luna martie îți faci planuri pentru o vacanță de vis la munte. Însă toate aceste planuri riscă să nu se materializeze, fiindcă partenerul(a) de cuplu, care este veșnic nehotărât(ă), nu și-a stabilit din timp concediul de odihnă.






Cocoș:

Te simți plin(ă) de energie și ești pus(ă) să realizezi fapte mari. Însă ai grijă cum îți dozezi energia, fiindcă s-ar putea ca până la finalul lunii să nu mai ai chef de nimic și să lași multe proiecte neterminate.


Câine:

În luna martie te implici în noi activități umanitare, ceea ce îți aduce fericire și împlinire sufletească. În plan sentimental, o persoană îți tot caută prezența și visează să formeze un cuplu cu tine, însă tu nu pari prea interesat(ă).


Mistreț:

Zodiacul chinezesc al lunii martie arată că îți vei relua activitățile culturale și te vei bucuri de mai mult timp liber alături de persoana iubită. Dacă ai putea, ai alege ca toată viața ta să fie o poezie, iar toate activitățile tale zilnice să fie unele boeme.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS