Stellium în Capricorn 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Stellium în Capricorn 2022


Luna februarie din acest an se dovedeşte a fi o lună intensă. Dar, mai ales, este luna în care poţi face pace cu umbrele tale.


Iată şi de ce!

În luna februarie, Mercur, Venus, Marte şi Pluto sunt în zodia Capricorn. Când mai multe planete se regăsesc în aceeaşi zodie se numeşte stellium. Asteroidul Vesta face conjuncţie cu acest stellium în Capricorn căruia i se alătură şi Luna, în 26-27 februarie.


Pentru prima şi ultima oară

Această minunată conjuncţie va atrage atenţia tuturor. Va fi pentru prima şi ultima dată când avem ocazia unică de a ne înfrunta umbrele. Venus, Marte şi Pluto nu se vor mai întâlni într-o conjuncţie prea curând şi va trebui să aşteptăm undeva la 250 de ani pentru o nouă astfel de conjuncţie.






Cu siguranţă simţi deja această energie pentru că ea se construieşte uşor-uşor. Odată ce avansăm în luna februarie, intensitatea creşte, atingând apogeul în ultimul weekend din lună. Se „coace” ceva. Se simte în atmosferă!


Venus, Vesta, Marte, Luna, Pluto – stellium în Capricorn

Pluto este planeta adevărului şi cere onestitate totală. Lucrurile pe care am refuzat să le vedem aşa cum sunt. Gunoiul de sub covor începe să dea pe-afară. Venus, Marte, Pluto, Vesta şi Luna se întâlnesc în Capricorn pentru a face un „ritual de purificare” a sufletului.

Trebuie să iasă la lumină acea parte din noi care este adevărată, autentică, esenţa. Cele mai profunde dorinţe vor sparge barierele şi vor fi aduse la suprafaţă cu o mare putere încât vor fi imposibil de ignorat.

Rolul lui Vesta este de a aduce la lumină dorinţele vii care trebuie aduse la realitate pentru a păstra focul viu. Revelaţiile sunt surprinzătoare şi, chiar dacă te neliniştesc, te scot din zona de confort, modificările sunt inevitabile.






Ceva devine limpede precum cristalul

Unii oameni pot pune punct unei relaţii, alţii unei cariere. Alţii pur şi simplu pot pune stop unei situaţii pe care nu o mai tolerează. Ceea ce doreşte sufletul cu adevărat iese la suprafaţă. Ceva pentru care fie n-ai avut curajul să spui „da”, fie pur şi simplu nu ţi-ai dat seama că doreşti.

Dar procesul nu va fi uşor deloc. Pluto nu face nimic simplu. Pluto te dezbracă de ego, te întreabă ce vrei cu adevărat, te confruntă cu propriile umbre. Iar pentru mulţi(te) dintre noi adevărul este greu de acceptat.

Conştientizarea este cheia. Cu cât asculţi mai mult la ce îţi spune Universul cu aceste planete în Capricorn, cu atât mai uşor va fi procesul de integrare. Cu cât încerci să te opui schimbării, cu atât mai brutală va fi trezirea lui Pluto.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS