Ce culoare trebuie să ai în preajmă mai des

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce culoare trebuie să ai în preajmă mai des


Berbec:

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este liderul şi reprezintă curajul, neînfricarea şi focul. Nativul(a) acestei zodii este condus(ă) de Marte, care este cunoscută sub numele de planeta roşie. Roşu în toate nuanţele sale este o culoare puternică pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie. Ea poate ajuta să descătuşeze şi să elibereze energia Berbecului, ajutând un/o nativ(ă) în această zodie să îşi găsească adevărata putere interioară. În funcţie de stare, dispoziţie şi personalitate, poţi experimenta nuanţe mai tari sau mai estompate de roşu în garderoba şi în elemente de decoraţiuni în locurile unde trăieşti.


Taur:

Taurul susţine împământarea, energia pământului şi este condus de planeta iubirii Venus. Verdele este culoarea perfectă care completează energia Taurului pentru că ea reprezintă spiritul practic, stabilitatea şi capacitatea de a fi împământat. Verde este şi culoarea chakrei inimii, care ajută să eliberezi caracteristicile mai creative ale zodiei tale. Experimentează cu nuanţe aprinse de verde sau cu unele mai estompate în hainele tale şi în orice obiect prezent în mediul din jur şi vezi cum îţi creşte puterea.






Gemeni:

Gemenii sunt comunicatorii şi mesagerii zodiacului. Gemenii sunt înţelepţi şi ştiu foarte multe informaţii, dar şi prietenoşi şi sociabili. Din acest motiv, galbenul este o culoare extrem de puternică pentru ei. Galben reprezintă starea de a cunoaşte dar şi râsul şi veselia. Este o culoare luminoasă şi fericită care poate fi folosită în multe moduri. Galben este şi o culoare activă care poate ajuta Gemenii să iasă din mintea lor şi să se plaseze într-un spaţiu în care nu doar să gândească ci să acţioneze.


Rac:

Racul este sensibilul zodiacului, cel ce are grijă de toţi(ate), iar albul este non-culoarea sa perfectă de putere. Albul are abilitatea de a devia energia, făcându-l alegerea perfectă pentru cei(le) născuţi(te) cu Soarele în Rac, întrucât ei(le) sunt predispuşi(se) să preia emoţiile celorlalţi(te), să se încarce cu ele şi să le manifeste. Albul este relaxant şi poate fi un magnet pentru sentimente de pace şi linişte. Nuanţele de gri foarte deschis funcţionează deasemenea foarte bine pentru energia Racului.


Leu:

Leul este puternic, curajos şi creativ, făcând auriul drept culoarea perfectă de putere pentru acest semn zodiacal. Auriul ajută la întărirea încrederii naturale şi a abilităţilor creative ale Leului. Acest semn a fost născut să strălucească şi să îşi folosească talentele pentru a ieşi în evidenţă faţă de restul lumii, de aceea este aşa de importantă această culoare pentru ei. Experimentează puterea culorii auriu cu tot felul de accesorii de aur sau cu accente aurii în decoraţiunile casei, ca să te ajuţi să aduci puterea sa asupra ta.






Fecioară:

Fecioara este foarte împământată, analitică şi crede cu tărie că trupul său este templul său. Roz este culoarea perfectă pentru energia Fecioarei întrucât este delicată, fină şi ajută la evocarea sentimentelor de pace şi iubire de sine. Rozul este şi asociat cu chakra inimii şi poate ajuta Fecioara să îşi activeze componenta mai relaxată a personalităţii sale. Din pricina naturii sale foarte analitice, Fecioara este predispusă la gânditul în exces şi la stres, dar rozul îi reaminteşte să se conecteze la înţelepciunea inimii sale pentru a lua decizii importante.


Balanţă:

Balanţa este semnul echilibrului şi este mediatorul natural al zodiacului. Culoarea cerului albastru senin este culoarea perfectă ce echilibrează acţiunea cu serenitatea. Bleu este atât calmant dar şi energizant şi este culoarea perfectă pentru orice Balanţă care doreşte să îşi consolideze puterea care îi vine din echilibru. În timp ce toate nuanţele de albastru deschis funcţionează pentru energia Balanţei, totuşi culoarea cerului senin este de departe cea mai potrivită nuanţă. Experimentează puterea acestei nuanţe în garderoba ta şi în preajma casei pentru a evoca şi mai multă balanţă.


Scorpion:

Energia Scorpionului este despre a învăţa să transformi şi să aduci lumină acolo unde este întuneric. Non-culoarea precum negrul sau movul foarte închis sunt, aşadar, excelente ca să împuternicească Scorpionii. Negrul are abilitatea de a absorbi energia luminii, făcând-o o non-culoare puternică de purtat atunci când cureţi aura sau un spaţiu energetic. Negrul este o non-culoare uşor de lucrat cu ea, evocând sentimente de încredere, putere şi control. Experimentează declaraţia ta în lume cu piese de vestimentaţie negre şi cu accente de decoraţiuni în casa ta.






Săgetător:

Energia Săgetătorului este total despre expandarea minţii şi învăţarea de lucruri noi. Portocaliul este de departe o culoare creativă, făcând-o alegerea perfectă pentru a spori puterea acestui semn zodiacal. S-a dovedit faptul că portocaliul creşte starea de productivitate, ceea ce este grozav pentru Săgetătorii care tind să se lase uşor distraşi sau au dificultate să rămână concentraţi asupra unui subiect. Experimentează puterea acestei energii cu nuanţe de portocaliu şi chiar coral în vestimentaţia ta şi în preajma casei.


Capricorn:

Capricornul are o atitudine foarte practică, muncitoare şi cu picioarele pe pământ iar această energie este susţinută bine de culoarea maro. Maro este o nuanţă neutră şi delicată care indică înţelepciune şi putere, caracteristici dominante ale unui Capricorn. În timp ce maro poate părea o culoare banală pentru mulţi(te), purtarea unei nuanţe potrivite, spre bej, va susţine energia Capricornului oferindu-i şi multă plăcere. Experimentează toate nuanţele de maro deschis ca să simţi care ţi se potriveşte cel mai bine. Cremul este o culoare clasică şi elegantă care poate funcţiona foarte bine ca şi culoare de putere pentru Capricorn.


Vărsător:

Vărsătorul este umanitarul înnăscut şi este întotdeauna un jucător de echipă. Fiind purtător al simbolului apei, culoarea sa de putere este albastrul marin. Culoarea este puternică, luminoasă şi scoate tot ce este mai bun la iveală din calităţile Vărsătorului. Albastrul marin este şi o culoare foarte calmă şi poate ajuta la evocarea sentimentului de pace şi relaxare. Experimentează cu nuanţe diverse de albastru marin în hainele tale şi acasă şi vezi care din ele te ajută să te conectezi la puterea ta interioară cel mai bine.


Peşti:

Peştii sunt unii dintre cei mai intuitivi oameni din zodiac, iar violetul este culoarea perfectă pentru puterea lor. Violet este şi culoarea chakrei celui de-al treilea ochi şi te poate ajuta să îţi întăreşti darurile intuitive şi senzoriale, paranormale. Violetul este o culoare extrem de creativă şi îi/le ajută pe cei(le) din Peşti să îşi canalizeze energia spre proiecte creative în loc să se rătăcească în visele lor zilnice cu ochii deschişi. Experimentează cu toate nuanţele de la violet la mov lavandă pentru a vedea care este cea mai potrivită pentru tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS