De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Taur


Să nu supăraţi niciodată un Taur dacă v-aţi îndrăgostit de el! Atunci când un nativ al acestei zodii vă spune că nu mai vorbește cu voi niciodată, ei bine... chiar așa este! Taurul este încăpățânatul zodiacului așa că pregătiţi-vă să vă luptați cu morile de vânt, din când în când. Doar o personalitate foarte puternică ar putea să îi facă față!


Personalitatea unui bărbat în zodia Taur

Loial, iubitor și foarte calculat… Așa aţi putea descrie pe scurt un bărbat în zodia Taur. Nativii acestei zodii au o putere incredibilă de a iubi, iar atunci când își găsesc persoana potrivită n-o mai lasă să plece niciodată.

Dacă un Taur vă zice că vă iubește, trebuie să-l credeţi pe cuvânt, pentru că el nu ar putea niciodată, dar absolut niciodată, să mintă cu așa ceva. De fapt, Taurii nu mint în general. Ei sunt foarte sinceri și simt nevoia să se înconjoare de oameni exact ca ei.






Nativii aceste zodii sunt foarte calculați, iar acest lucru îi poate face să nu fie prea distractivi. Nu sunt fanii aventurilor spontane și este foarte probabil să se supere atunci când apar schimbări neprevăzute în programul vostru. Ei consideră că totul trebuie să se întâmple după un plan dinainte stabilit, iar orice mică schimbare îi poate deranja.


Caracteristicile Taurului la care trebuie să fii foarte atentă

Taurilor le place să dețină controlul și acceptă cu greu faptul că există multe situații care nu depind de ei și pe care nu le pot controla. Sunt convinși că, dacă ar avea șansa să încerce, ar putea să facă orice mai bine ca oricine.

Taurii pot fi geloși și posesivi, dar asta doar pentru că iubesc foarte mult și foarte intens. În momentul în care un Taur s-a îndrăgostit de voi, el nu mai are și o altă percepție a vieții. Voi faceţi parte din toate capitolele vieții lui, iar universul lui se învârte în jurul vostru. Vă va diviniza, fără doar și poate!






Nativul din zodia Taur este foarte atent la detalii. Nu aţi putea minți niciodată un bărbat din această zodie deoarece el observă cu ușurință gesturile unei persoane care minte. De asemenea, Taurul este acel bărbat care observă de fiecare dată până și cea mai nesemnificativă schimbare pe care v-aţi făcut-o la păr. El va observa dacă v-aţi schimbat parfumul, coafura sau stilul vestimentar.

Sunt întotdeauna puși la curent cu tot ce se întâmplă în viața voastră. Nimic nu le scapă! Taurul este și cel care vă simte atunci când sunteţi supărate sau nervoase. El își poate da seama rapid că starea voastră s-a schimbat și va încerca să facă orice poate pentru a vă vedea din nou zâmbind.

Bărbatul Taur este foarte preocupat de planul profesional cât și de cel financiar. Îi place să aibă bani și să trăiască în lux, însă asta nu reprezintă cea mai mare necesitate a lui. El are nevoie de apreciere constantă la serviciu și nu va sta niciodată într-un loc în care simte că munca lui nu este apreciată, chiar venerată.






Vă puteți aștepta ca, din când în când, să treceţi pe numărul 2 din lista cu priorități a Taurului. El are tendința să pună munca pe primul loc, însă doar atunci când este cu adevărat pasionat de ceea ce face.


Temperamentul bărbatului Taur

În general, bărbatul din zodia Taur este foarte liniștit. El se enervează foarte greu deoarece este obișnuit să nu pună la suflet chiar orice vorbă. Totuși, dacă îl veţi scoate din sărite, va izbucni și este foarte probabil să nu mai vrea să mai vorbească cu voi niciodată.

Taurii sunt și foarte tăcuți până ajung într-un punct în care să se obișnuiască cu voi și să poată fi confortabili. Uneori le poate lua foarte mult până să ajungă în acel punct, motiv pentru care ei au foarte puțini prieteni(e). Nu le place să se înconjoare cu persoane de umplutură, iar prietenii(ele) lor trebuie să fie foarte devotați(te) și sinceri(e).






Cum trebuie să fie femeia de care Taurul să se îndrăgostească

Nativul din zodia Taur nu ar putea să se îndrăgostească decât de o femeie foarte loială și sinceră, exact ca el. Totodată, el are nevoie de cineva care să îl iubească exact așa cum este și care să îi înțeleagă nevoia de control și dorința de putere.

Taurul pune foarte mult preț pe feminitate și delicatețe. Femeia de care se va îndrăgosti nu poate avea latura masculină prea dezvoltată, deoarece el simte nevoia să fie masculul Alfa, iar, ca atare, partenera unui Taur nu are voie să se descurce fără el.

Bărbatul Taur adoră vinul roșu și muzica bună. Veți avea parte de foarte multe nopți romantice, cu câte un pahar de vin în mână, în timp ce ascultați piesele preferate, așa că asiguraţi-vă că sunteţi fanele acestor activităţi.






El va prefera întotdeauna o seară liniștită petrecută acasă în timp ce savurați o cină delicioasă, în locul nopților petrecute în cluburi alături de prieteni(e). Nu este foarte sociabil și nici aleasa lui nu ar trebui să fie pentru că nu îi place să aibă casa plină de amici(e) și nici să meargă dintr-o vizită în alta.

Dacă v-aţi îndrăgostit de un Taur, pregătiţi-vă sufletește căci nu va fi ușor să aveţi o relație cu el! Însă odată ce aţi înțeles felul lui de a fi, lucrurile se vor schimba. Taurul este în stare să-și dea și viața pentru jumătatea sa, iar asta înseamnă că dragostea lui depășește absolut orice graniță.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS