Cele mai grave lucruri ce ţi s-ar putea întâmpla în viaţă, în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai grave lucruri ce ţi s-ar putea întâmpla în viaţă, în funcţie de zodia ta


Berbec:

La un moment dat în viața voastră, unii(ele) dintre voi ar putea deprinde anumite vicii, pe care le veţi adopta pentru a părea mai puțin anxioşi(ase) în societate. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, din fericire, vă veţi da seama la timp și veţi renunța la ele.


Taur:

La un moment dat în viața voastră, unii(ele) dintre voi aţi putea deveni depresivi(e). În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, din fericire, o persoană vă poate deschide ochii și vă poate introduce în lumea sportului de exemplu.


Gemeni:

La un moment dat în viața voastră, unii(ele) dintre voi aţi putea întâlni pe cineva de care să vă îndrăgostiţi nebunește. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, dragostea nu va dura mult, deoarece va dispărea în mod misterios, abandonându-vă și lăsându-vă cu inima rănită.






Rac:

După o noapte nefericită, v-aţi putea trezi dimineața și să vă daţi seama că toți banii agonisiți vă lipsesc. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, din fericire, după lungi lupte și investigații, vă veţi recupera pierderile.


Leu:

De ceea ce vă temeţi, de aia nu scăpaţi. La un moment dat în viața voastră, coșmarul de care vă era frică ar putea devine realitate (de exemplu: compania la care lucraţi vă poate concedia fără niciun avertisment). În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, va urma o perioadă dificilă în care va trebui să combinaţi șomajul cu economiile voastre sau ajutorul persoanelor dragi.


Fecioară:

La un moment dat în viața voastră, un/o membru(ă) îndepărtat(ă) al/a familiei ar putea distribui un zvon fals despre voi, unul care nu vă face deloc cinste. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, va fi un drum anevoios pentru a vă recupera onoarea, dar ea va fi mai bună ca oricând la final.






Balanţă:

În timpul unui control de rutină, medicul ar putea observa că aveţi o aluniță cu aspect suspect. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, pentru unii(ele) dintre voi, rezultatele vor fi negative, dar trauma prin care aţi trecut în așteptarea lor își vor lăsa amprenta asupra voastră.


Scorpion:

În timp ce vă îndreptaţi singure spre mașină după ce aţi avut o întâlnire, un bărbat sau mai mulţi ar putea începe să meargă pe lângă voi făcându-vă tot felul de comentarii obraznice. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, veţi rămâne cu traume.


Săgetător:

La un moment dat în viața voastră, mașina personală v-ar putea fi furată, lăsându-vă să depindeţi de transportul public pentru o perioadă bună de timp. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, va fi o muncă dificilă până vă veţi recupera prejudiciul, dar într-un final veţi răzbi.






Capricorn:

Într-o excursie de vară cu prietenii(ele), aţi putea fi muşcaţi(te) de o căpuşă, viespe etc. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, se pare că sunteţi alergici(e), cel puţin unii(ele) dintre voi - şi nu veţi fi departe de un șoc anafilactic.


Vărsător:

Pierderea unui(ei) membru(e) apropiat(e) al/a familiei vă poate afecta grav. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, vă veţi închide în voi o bună perioadă de timp și tristețea va fi noul vostru stil de viață. Cu toate acestea, trecerea timpului vindecă rănile și veţi deveni mult mai puternici(e).


Peşti:

La un moment dat în viața voastră aţi putea începe să primiţi mesaje misterioase de la un număr necunoscut. Acea persoană ar putea fi un/o fost(ă) iubit(ă) care nu a putut trece peste despărțirea voastră. În cazul în care vă regăsiţi în această situaţie, vă veţi liniști știind că nu e un pericol real pentru voi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS