12 august 2021: Perseide (ploaia spectaculoasă de stele)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 august 2021: Perseide (ploaia spectaculoasă de stele). 10 zodii vor fi influențate


În 2021, fenomenul a putut fi urmărit începând din luna iulie, iar apogeul va fi în noaptea de 12 august, ora 23:00. Există însă, semne ale zodiacului, care sunt puternic influenţate de acest fenomen. Perseidele ne pot aduce un context favorabil pentru îndeplinirea dorințelor. Aceste 10 zodii vor fi influențate de ploaia de stele.


Berbec:

În noaptea de 12 august, când ploaia de Perseide atinge apogeul, ar trebui să vă puneţi o dorință legată de iubire, de persoana dragă vouă și de viața voastră sentimentală. Vă puteţi îndeplini dorința de a deveni părinți. Cei(le) care au legătură cu această zonă pot să-și dorească să aibă succes.


Taur:

Voi sunteţi sfătuiți(te) să vă puneţi o dorință legată de casă și familie. De asemenea, puteţi să vă doriţi să aveţi o legătură strânsă cu familia. Dacă dorința este legată de renovarea sau achiziționarea unei locuințe, Taurii pot să plece la drum cu siguranța că își vor atinge scopul.


Gemeni:

Voi veţi avea succes și li se vor îndeplini dorințele celor care vor să treacă un examen sau să plece într-o călătorie. Trebuie să aveți încredere că lucrurile se vor rezolva în timp.






Rac:

Voi vă puteţi pune dorințe legate de serviciu. Puteţi fi promovați(te) și veţi avea parte de creșteri salariale. În această perioadă se poate să vi se propună un nou loc de muncă ori o funcție nouă care să fie mult mai bine remunerată.


Leu:

Voi vă veţi dori ce este mai bine pentru voi. Vă veţi gândi cum veţi face pentru ca lucrurile să funcţioneze bine atât în plan personal, cât și în cel profesional. Ar trebui să vă revalidaţi niște principii de viață, dar și modul în care relaţionaţi cu persoanele din jur. Trebuie să vă doriţi ce este mai bine pentru voi.






Balanţă:

Ar trebui să cereţi Universului ca relațiile cu prietenii(ele) și familia să fie cât mai bune. Să legaţi prietenii și să cunoaşteţi o persoană potrivită pentru voi. Cei(le) care speraţi într-o sponsorizare/finanțare/ajutor/susținere din partea cuiva nu ar trebui să staţi pe gânduri. Este noaptea potrivită pentru îndeplinirea dorințelor.


Săgetător:

În noaptea de 12 august, voi puteţi cere să primiţi susținere în legătură cu un nou domeniu pe care vă doriţi să-l studiaţi, să-l aprofundaţi. Vă puteţi pune o dorință care să aibă legătură cu o plecare în afara ţării.






Capricorn:

Voi puteţi profita de perioada Perseidelor pentru a vă îndeplini dorințe legate de partea materială. Se prea poate ca situația voastră financiară să se îmbunătățească. Dacă simţiţi că în cuplu s-a stins flacăra pasiunii, trebuie să profitaţi din plin de acest context. Lucrurile se pot schimba radical pentru voi.


Vărsător:

Dacă visaţi să ajungeţi la altar vă puteţi pune această dorință alături de cel(a) pe care îl/o iubiţi. Cu siguranță lucrurile vor veni de la sine și toată lumea va fi fericită. De asemenea, ploaia de stele favorizează și zona profesională, în sensul de asocieri, colaborări și parteneriate. Nu este exclus să dați lovitura în afaceri.


Peşti:

Dacă vă doriţi o schimbare în sectorul profesional puteţi cere un nou serviciu, punându-vă o simplă dorință. Iar cei(le) care au probleme de sănătate vă puteţi pune dorința de a vă însănătoși. Totul e să vă doriți și să cereți din suflet. Veți avea parte de lucruri neașteptate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS