Zodiac chinezesc săptămânal: 7-13 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 7-13 iunie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În prima parte a săptămânii aveţi misiunea de a fi împăciuitorii(arele) de la serviciu. Puteţi rezolva multe situaţii tensionate cu răbdare şi calm. În plan sentimental aveţi nevoie de sinceritate. Sunteţi puşi(se) în faţa unui tir de întrebări şi ar fi bine să răspundeţi onest. Dacă trăiţi în minciună riscaţi să suferiţi şi voi, şi partenerul(a). Dacă sunteţi singuri(e), în weekend sunt şanse mari să întâlniţi o persoană specială.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Întâlnirile din prima parte a săptămânii sunt foarte relaxante pentru voi, chiar dacă sunt de afaceri. Sunteţi încântaţi(te) să cunoaşteţi oameni noi, să vedeţi moduri de acţiune noi din care aveţi şi voi foarte multe de învăţat. Dacă sunteţi singuri(e), nu este exclus să întâlniţi pe cineva, iar în weekend să vă vedeţi din nou. Se simte chimia dintre voi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Aveţi tendinţa să fiţi prea agresivi(e), mai ales în prima parte a săptămânii. Fiţi mai calmi(e), mai împăciuitori(are). Altfel, veţi reuşi să îi/le respingeţi pe toţi(ate) din jurul vostru. Dacă sunteţi singuri(e), weekendul poate fi de bun augur. Sunt şanse mari să întâlniţi pe cineva care să vă incite imaginaţia. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, vinerea este numai bună pentru interviuri. Succes!






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Universul vă forţează să vă implicaţi mai mult, să aveţi mai mult autocontrol. În acest fel veţi reuşi să evitaţi câteva momente tensionate care ar putea degenera. Mijlocul săptămânii este un moment prielnic să vă consolidaţi reputaţia. Nu le oferiţi oamenilor subiecte de bârfă. Rezervaţi weekendul pentru puţin romantism.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În prima parte a săptămânii simţiţi o puternică energie şi dorinţa de a face de toate. Atenţie, însă, să nu vă risipiţi energia în prea multe direcţii şi, la final, să nu obţineţi niciun rezultat! Concentraţi-vă pe câte o acţiune în parte. Mijlocul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri sau personale. Dacă sunteţi singuri(e), vă bucuraţi de un magnetism ce atrage în jurul vostru persoane interesante.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru împlinirea unor visuri mai vechi. Romantismul pluteşte în aer, aşa că sunt şanse mari să întâlniţi pe cineva special, dacă sunteţi singuri(e). Weekendul se anunţă aglomerat. Aveţi câteva acţiuni restante de care trebuie să vă ocupaţi. Nu este exclusă, nici o sesiune de cumpărături online.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Aveţi nevoie de nişte planuri concrete. Nu mai acţionaţi fără să aveţi în cap un scop precis. Altfel, riscaţi să vă irosiţi energia şi să nu rezolvaţi nimic. Dacă sunteţi singuri(e), ar trebui să vă asumaţi riscuri. Puneţi cărţile pe masă şi spuneţi ce simţiţi. Weekendul poate fi relaxant şi romantic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Săptămâna începe sub auspicii bune şi străluciţi atât în viaţa profesională, cât şi în viaţa personală. Apar oportunităţi financiare, iar cei(le) singuri(e) îşi pot întâlni jumătatea, spre mijlocul săptămânii. În weekend, responsabilităţile casnice vă pot da bătăi de cap, însă aveţi grijă să vă asiguraţi şi cantităţi egale de râs, odihnă şi relaxare. Cuplurile pot planifica ceva special.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Încă de la începutul săptămânii, vibraţii calde vă învăluie atât viaţa personală, cât şi pe cea profesională. „Prioritizarea” este cuvântul cheie, spre mijlocul săptămânii. În caz contrar, veţi rămâne în urmă cu ceea ce v-aţi propus, fix când unii ochi sunt pe voi pentru a vă monitoriza activitatea. Weekendul aduce romantism. Chiar dacă mai apar de făcut nişte treburi casnice, daţi-vă voie şi să vă relaxaţi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Până spre mijlocul săptămânii, alegeţi să faceţi doar ce puteţi. În caz contrar, alţii vor profita pe nedrept de generozitatea şi bunătatea voastră. Puteţi fi căutaţi(te) de oameni care au nevoie de ajutorul şi înţelepciunea voastră. În weekend, romantismul pluteşte în aer. Petreceţi timp de calitate cu persoanele dragi vouă. Şi chiar puteţi reuşi să vă dedicaţi şi vouă câteva clipe de singurătate pentru a face nişte introspecţii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna dă semne de bun augur încă de la începutul ei, mai ales în plan profesional. Cu dragostea, însă, lucrurile nu se anunţă chiar atât de liniştite. Intuiţia vă spune să nu vă asumaţi nişte angajamente orbeşte, fără o analiză clară. Mai bine staţi puţin în deliberări decât să vă aruncaţi cu capul înainte şi să regretaţi. În weekend nu vă epuizaţi cu treburi casnice. Mai lăsaţi ceva timp şi pentru romantism.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În cazul vostru, păstrarea unei linii tradiţionale şi conservatoare este drumul spre succes. Nu vă bateţi capul cu idei noi, mergeţi pe drumuri bătătorite. În plan romantic, dacă sunteţi singuri(e), sunt şanse mari să stabiliţi câteva conexiuni. Rezervaţi-vă weekendul pentru rezolvarea câtorva treburi casnice urgente pe care le-aţi tot amânat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS