Cele mai afectate zodii ale lunii iunie 2021 din cauza lui Mercur retrograd

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai afectate zodii ale lunii iunie 2021 din cauza lui Mercur retrograd


Dacă aţi observat și voi că aveţi dificultăţi în concentrare sau vi se pare aproape imposibil să exprimaţi ceea ce simţiţi, atunci trebuie să ştiţi că în această perioadă nativii(ele) sunt influenţaţi(te) de Mercur retrograd. Sunt momente fragile pentru toate semnele zodiacale. Descoperiţi care dintre ele vor fi cele mai afectate în săptămânile ce urmează.


Gemeni:

Este un moment greu în care Gemenii trebuie să fie extrem de atenţi. Într-o astfel de perioadă vă puteţi aștepta la multe neînţelegeri în plan profesional și emoțional. Mai mult, fiind planeta guvernantă a voastră se pot vedea greutăți de exprimare și o comunicare defectuoasă.

Deși toate zodiile trebuie să fie precaute în săptămânile ce urmează, unele dintre ele vor fi mult mai afectate decât celelalte. Pe parcursul întregului an, zodiile se vor confrunta cu trei perioade semnificative în care Mercur va fi retrograd.






Berbec:

Răbdarea voastră va fi pusă adeseori la încercare în săptămânile ce urmează. Se știe deja că voi nu sunteţi cei(le) mai răbdători(are) nativi(e) ai(le) zodiacului. Cu toate acestea, cu Mercur retrograd veţi fi obligaţi(te) să depuneţi câteva eforturi serioase. În perioada aceasta o să simţiţi multe semnale amestecate din partea Universului, mai ales în ceea ce privește sfera comunicării.

Încercaţi să staţi departe de probleme și să nu vă implicaţi în discuții care nu vă vor aduce niciun beneficiu. Vor fi multe momente în care vă veţi simți neînţeleşi(se), în special de către cei(le) apropiați(te). Mai mult de atât, activitățile de pe agenda voastră vor părea imposibil de administrat.

Vă simţiţi copleşiţi(te) de sarcinile pe care le aveţi de finalizat și veţi avea impresia că sunteţi mai tot timpul cu un pas în urmă față de ceilalți(lelalte). Încercaţi să rămâneţi atenţi(te) la ceea ce aveţi de făcut și să vă relaxaţi pentru a nu pune presiune în plus pe voi.






Leu:

Şi voi veţi fi afectați(te) de Mercur retrograd în luna iunie 2021. De data aceasta, veţi întâmpina dificultăţi în ceea ce privește relațiile de prietenie, colaborările pe termen lung și implicit mici neînţelegeri la nivelul comunității în care trăiţi.

Trebuie să fiţi extrem de atenţi(te) și să evitați pe cât de mult posibil situaţiile tensionate și dramatice. De cele mai multe ori, veţi vedea că sunteţi prinşi(se) în neînțelegeri ce țin de comunicare, iar acest lucru se va reflecta în special în proiectele de grup pe care le derulaţi.

Asupra voastră se vor reflecta mai multe energii și veţi remarca cu câtă ușurință vă veţi pierde răbdarea în săptămânile ce urmează. Provocarea voastră cea mai mare este să rezistaţi acestor sentimente și să vă concentraţi asupra momentului prezent. Cel mai bine este să lăsaţi planificarea planurilor de vacanță pentru mai târziu.






Fecioară:

Pentru nativii(ele) acestei zodii lucrurile vor părea puțin dezorganizate în aceste săptămâni. Mercur Retrograd în luna iunie 2021 vă va afecta în special în zona profesională. Trebuie să fiţi precauţi(te) la aparițiile pe care le faceţi în public și la felul în care exprimaţi ceea ce gândiţi.

Din pricina acestei perioade, veţi avea impresia că staţi pe loc în ceea ce privește evoluția voastră profesională. Proiectele personale vor fi cu siguranță amânate și reluate după ce lucrurile se vor mai așeza în mintea voastră.

Confuzia va fi la ordinea zilei și vă va fi foarte dificil să vă daţi seama care sunt sentimentele voastre reale. Folosiţi acest timp pentru a vă relaxa și încercaţi să staţi departe de situațiile tensionate.






Săgetător:

Cel mai mult vă vor fi afectate relațiile de prietenie și cele sentimentale. Veţi simți multă confuzie în viața voastră în aceste săptămâni. În plan emoțional, dragostea pare că vă joacă feste așa că veţi prefera să vă distanţaţi de ceea ce simţiţi de fapt.

Încercaţi să faceţi un efort în plus și să rămâneţi oneşti(ste) față de persoanele importante din viața voastră. Este o perioadă trecătoare, iar lucrurile se vor întoarce la normal mai repede decât aţi crede.

Mai mult de atât, în această perioadă veţi avea pornirea să vă asumaţi lucrurile spuse de către ceilalți(lelalte) despre voi. Nu vă faceţi griji de aceste aspecte. În perioada următoare aveţi nevoie să vă focalizaţi strict pe dezvoltarea personală. Cel mai important este să rămâneţi autentici(e) și sinceri(e) față de voi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS