Zodiac chinezesc săptămânal: 28 iunie - 4 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 28 iunie - 4 iulie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

O situaţie stresantă te frământă şi ai putea să ceri sfatul cuiva. Nu te mai chinui singur(ă) să găseşti soluţii. Cineva în care ai mare încredere îţi poate dezvălui şi alte moduri din care ai putea vedea lucrurile. Prietenii(ele) sau rudele îţi sunt alături, nu trebuie decât să spui. Nu petrece singur acest weekend.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te bucuri de o rezistenţă mai mare decât de obicei, însă nu trebuie să te forţezi. Problemele din această săptămână îţi vor pune la încercare răbdarea. Te poţi simţi nervos(asă), iritat(ă), ţi se va părea că pierzi vremea. Dar trebuie să te relaxezi şi să iei cu calm fiecare lucru. Dă-ţi voie ca în weekend să îţi încarci bateriile alături de prieteni(e) şi oameni dragi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Săptămâna se anunţă bună încă de la început. Primeşti ajutorul sperat la un proiect şi te bucuri de atenţia celorlalţi(te). Ceea ce îţi dă aripi şi entuziasm pentru noi idei. Miercuri şi joi se anunţă ceva nou fie în viaţa profesională, fie în viaţa sentimentală, fie în ambele. Sunt şanse să te convingi că opuşii(sele) se atrag, chiar dacă mai pot apărea conflicte.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Săptămâna începe sub bune auspicii. Întâlneşti oameni care te pot susţine atât în plan profesional, cât şi personal. Joi şi vineri, Universul îţi aduce prilejul unor decizii importante. Nu e rost de amânare, dar nici să te pripeşti. Weekendul se anunţă romantic şi senzual. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti o persoană simpatică şi carismatică. Eşti bucuros(asă) că îndeplineşte multe calităţi de pe lista dorinţelor tale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

E o săptămână cu varii turbulenţe în plan profesional, dar ai toate şansele să le depăşeşti şi să le transformi în oportunităţi. Mai mult, eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite. Indiferent ce se întâmplă, dă tot ce ai mai bun din tine. Joi şi vineri se anunţă întâlniri atât profesionale, cât şi personale, însă oamenii pe care îi cunoşti par a fi nepăsători în ceea ce te priveşte. Weekendul îţi aduce o experienţă senzuală şi tandră. Cineva îşi doreşte foarte mult o şansă din partea ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Îţi programezi întâlniri personale sau de afaceri. E o foarte bună săptămâna pentru întâlniri fructuoase. Profită la maximum de această conjunctură astrală. Joi şi vineri, energia Universului te poartă pe noi culmi. Totul străluceşte în calea ta. Romantismul este şi el la el acasă. Bucură-te de ceea ce-ţi aduce weekendul în dragoste.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Acesta este un moment fericit pentru a-ţi pune ordine la capitolul bani. Nu ezita să ceri sfatul unor experţi(te) în domeniul investiţii. Învaţă ceva nou. Ce ţi-a stârnit curiozitatea şi emoţia? Prietenii(ele) şi familia îţi vor încuraja angajamentul faţă de calitate. Nu te supăra pe oamenii critici sau exigenţi. Pur şi simplu au un alt stil. Weekendul este excelent pentru o întâlnire romantică. Lasă pe cineva să te răsfeţe!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Evenimente din această săptămână te pot îngrijora, dar nu trebuie să te simţi dezamăgit(ă). Poate este timpul potrivit să-ţi reevaluezi aşteptările. Uneori trebuie să accepţi că lucrurile sunt aşa cum sunt în acest moment. Este important să fii încrezător(are) că, în cele din urmă, ceva bun va veni şi pentru tine. În weekend atenţie la capitolul bani.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Eşti foarte empatic(ă), iar o persoană din anturajul tău aflată într-o situaţie dificilă are nevoie acum de loialitatea şi grija ta. Nu-ţi place deloc să nu ai încredere în oameni, însă mijlocul săptămânii îţi aduce o situaţie în care să bănui că cineva nu acţionează în interesul tău. Fii pregătit(ă) să te aperi imediat. O neînţelegere în comunicare te poate aduce într-o situaţie confuză. Rămâi liniştit(ă) şi rezolvă problema la momentul potrivit. Nu vorbi prea mult ca să nu încurci şi mai mult iţele.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Este posibil să te simţi agitat(ă) la începutul săptămânii. Modul tău puternic şi direct de a vorbi nu îţi aduce foarte mulţi(te) prieteni(e). Încearcă să fii mai diplomat(ă) şi să ai răbdare cu oamenii. Vei câştiga mai mult dacă cedezi puţin. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, fii mai atent(ă) cu problemele din cuplu. Weekendul aduce soluţiile miraculoase pe care le căutai. Poţi obţine rezultate care să-ţi întreacă aşteptările.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Eşti un om muncitor şi responsabil. Bucură-te de orice laudă sau recunoaştere. O meriţi din plin. Mijlocul săptămânii poate să fie puţin mai stresant. Când spui exact ceea ce crezi, aşteaptă-te ca adevărul să nu fie apreciat. Nu toată lumea gustă această abordare directă şi poţi ajunge la conflicte. Spre sfârşitul săptămânii, invită-ţi prietenii(ele) la o masă cu bunătăţi. Meriţi puţină relaxare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Eşti maestru(ă) în efectuarea sarcinilor multiple, chiar dacă resursele tale sunt limitate. Poate fi o săptămână cu realizări remarcabile. Rămâi concentrat(ă) la ceea ce contează cu adevărat. Învaţă să mai şi refuzi oamenilor care te epuizează. În weekend, ar fi bine să dedici mai mult timp relaxării sau practicării unor pasiuni.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS