Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 28 iunie - 4 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 28 iunie - 4 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună e folositoare pentru situaţia ta generală de viaţă. În curând poţi primi un cadou. Poate un/o vechi(e) prieten(ă) ce reapare brusc în viaţa ta îţi va da ocazia să afli ceva despre el(a) sau pur şi simplu te va uimi. Eşti norocos(asă) în această perioadă. Dacă încă nu ai văzut asta, vei vedea în curând că vei primi ceva valoros care nu e de natură materială.


Taur:

Runa etalată – EIWAZ. Este runa ce simbolizează copacul vieţii, magia şi visarea. Cuvântul de putere este „unitate” aşa cum există forţă unificatoare puternică a naturii ce crează o fundaţie fermă a vieţii. Runa este conectată cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pământească, asemănătoare cu a copacilor. Eiwaz îţi vesteşte că ai energia de a construi un plan solid de acţiune şi de a ţine de proiect cu consecvenţă până când apar rezultatele dorite.


Gemeni:

Runa etalată – EHWAZ. Acum se întâmplă unele tranziţii şi schimbări fizice. Creşterea înceată dar sigură are loc iar dezvoltările lente se acumulează. Cultivă-ţi propria natură interioară şi tot restul îi va urma. Priveşte-ţi viitorul cu asigurarea că mergi pe drumul cel bun.






Rac:

Runa etalată – INGUZ. Acum este un moment de mare putere în care se poate termina ce trebuie să se termine, ca noi începuturi să poată începe. Dificultăţile pot fi rezolvate şi clarificate mai lesne. Mişcările te pot ajuta să te eliberezi dintr-o situaţie blocantă. Dacă există pericole, mişcările pe care le vei face te vor scoate din ele sau ţine în afara lor.


Leu:

Runa etalată – LAGUZ. La prima vedere, Laguz poate fi o rună negativă. Ea indică incertitudinea, nesiguranţa, lipsa de putere în faţa unui obstacol copleşitor. Şi totuşi, ea are beneficiile sale. Te pune în gardă. Te face să te întrebi: „Chiar trebuie să fac asta?”. Laguz te instruieşte foarte clar să mergi cu valul. Să te împotriveşti lui poate fi periculos.


Fecioară:

Runa etalată – OTHILA. Runa semnifică o retragere, izolare sau separare şi este asociată şi cu conceptul de moştenire. Este o rună benefică ce vesteşte faptul că sunt favorizate noile achiziţii iar acţiunile pe care le întreprinzi vor aduce succes. Condiţia este însă aceea de a avea dese momente în care îţi refaci forţele şi energia în retrageri din cotidian. Othila îţi anunţă acum faptul că poţi primi o oportunitate excelentă de a învăţa, a te îmbunătăţi şi a te expanda.






Balanţă:

Runa etalată – TIWAZ. Runa este foarte pozitivă şi simbolizează victoria într-o bătălie, succesul într-o competiţie. Runa îţi transmite mesajul că trebuie să acţionezi direct, să mergi înainte, fără egoism. Un/O lider(ă) bun(ă) îşi pune clanul pe primul loc, înaintea nevoilor sale personale. Aptitudinile de conducător(are) sunt aduse la lumină prin această rună.


Scorpion:

Runa etalată – THURISAZ. Această rună mai poartă denumirea de „ghimpele”. Deşi poate fi văzută ca o sursă de durere, poate fi o sursă profundă de frumuseţe, la fel cum este şi spinul trandafirului. Ea poate transmite mesajul unei combinaţii frumuseţe/pericol.


Săgetător:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Trebuie să îţi administrezi stările de anxietate şi îngrijorare dacă vrei să reuşeşti să ajungi la ce vrei. Poate că anumite proiecte dorite se mişcă mai greu până să devină realitate. Ţi se recomandă atenţie în deciziile de muncă şi să verifici cu migală totul. Dacă ai dubii, decalează deciziile până când ai informaţii mai clare pe care să te bazezi.






Capricorn:

Runa etalată – ALGIZ. Oportunităţile şi noile provocări sunt caracteristice acestei rune. Cu ele, totuşi, pot apărea şi influenţe nedorite şi astfel devine necesar să te protejezi. Acum şi aici, cea mai bună şi potrivită acţiune pe care o ai de făcut este să îţi asiguri protecţia maximă. Dacă experimentezi vreo formă de durere, nu o nega şi nu încerca să te ascunzi de ce se întâmplă. Observ-o şi învaţă din ea, simte-o şi dă-i drumul. Cu cât îţi permiţi mai mult să o simţi, cu atât mai repede vei fi în stare să o eliberezi. Runa Algiz îţi reaminteşte că vei creşte şi a fi conştient(ă) de această certitudine poate să îţi fie cea mai bună protecţie în momente de îndoială.


Vărsător:

Runa etalată – EHWAZ. Această rună este simbolizată de doi cai şi înseamnă mişcare. Orice mişcare faci împreună cu cineva ca echipă în aceeaşi direcţie, duce la multe realizări şi la rezultatele dorite. Deseori este o aventură în necunoscut dar curajul de a face mişcarea aduce recompense. Energia runei este conectată cu zeii Frey şi Freya. Ţi se vestesc noi contracte ce aduc asocieri benefice sau o mutare într-o nouă locaţie. Înţelegerile stabilite vor duce la beneficii.


Peşti:

Runa etalată – FEHU (inversată). Fehu îţi vesteşte un prea mare ataşament de bunurile materiale pe care le ai sau pe care vrei să le ai. Este bine să fii bogat(ă) prin munca ta susţinută şi grea, însă este bine să fii detaşat(ă) cu privire la cât obţii şi la respectul pe care ţi-l acorzi în funcţie de cât ai. Valoarea ta nu e dată de posesiuni. Schimbă această gândire şi vei debloca uşa viitoarelor bogăţii. Această rună este simbolul prosperităţii, a bogăţiei prin posesiuni. Energia sa este cea a focului creator care susţine oamenii să poată munci şi avea abundenţă. Fehu este un indicator de respect pentru ce deţii, ca urmare a muncii tale, dar şi pentru tot ce a fost nevoie să sacrifici ca să ajungi aici.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS