Horoscopul zilei de marţi, 5 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marţi, 5 ianuarie 2021


Horoscop 5 ianuarie 2021, Berbec:

Astăzi, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Berbec își vor desfășura majoritatea activităților afară, în aer liber. Poate ai ceva treabă cu serviciul sau poate trebuie să faci niște cumpărături după sărbători, oricum, important e să fii bine îmbrăcat(ă), ca să nu răcești. Aştrii te sfătuiesc să ai mare grijă la sănătate, în această perioadă. De asemenea, trebuie să dai mai mare atenție relației. În același timp, în discuțiile cu cei(le) apropiați(te), evită critici sau să faci apropouri deplasate.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Taur:

Începeți să fiți mai direcţi(te) atunci când comunicaţi, mai ales la serviciu, altfel nu veţi obţine răspunsurile potrivite, cele de care aveţi cea mai mare nevoie. Fiţi sinceri(e), vorbiţi despre problemele voastre, vorbiţi despre lucrurile care vă deranjează, despre ceea ce vreţi să schimbaţi atât în viaţa personală, cât şi în plan profesional. Dacă vă ascundeţi, veţi avea parte de nişte surprize neplăcute, aşa că mai bine acţionaţi voi înaintea altora.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Gemeni:

Ar fi bine să fiți atenți(te) atunci când luați decizii importante, în special cele care implică o mulțime de bani sau alte resurse cu potenţial financiar. Aveți grijă şi cui cereți sfaturi, pentru că nu toată lumea va fi la fel de cinstită pe cât ați dori să fie! Dacă aveți pe cineva în preajmă care este demn(ă) de încredere, apelaţi fără probleme. Deși de obicei sunteți cei(le) care joacă rolul de ajutor pentru alții(tele), cu această ocazie s-ar putea să fiți voi în această ipostază, mai degrabă decât să continuați într-o situație în care vă aflați, în condiţiile în care nu ştiţi corect cum să ajungeţi la un bun sfârşit.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Rac:

Fie că vrei să îţi extinzi cercul social, reţeaua profesională sau doar să primeşti atenţia unei persoane puternice, azi e ziua în care trebuie să arăţi tuturor că eşti unic(ă) şi că merită să fii ascultat(ă). Fă un pas în faţă şi ieşi la rampă. Asigură-te că lumina reflectoarelor este pe tine şi că rămâne acolo. Ai aşteptat mult timp această atenţie şi eşti pregătit(ă) să profiţi la maxim de ea.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Leu:

Este o zi bună să lucrezi cu ceilalţi(lelalte), mai ales dacă încearcă să îmbunătăţească sau să înfrumuseţeze lucrurile. Nu fii prea modest(ă) cu ideile tale pentru acest proiect. Deseori este mai uşor să influenţezi oamenii să fie de acord cu ce spui dacă eşti entuziast(ă) şi încrezător(are). Informaţiile tale pot ajuta să ducă lucrurile în direcţia corectă, aşa că vorbeşte şi lasă pe toată lumea să ştie la ce te gândeşti înainte să fie prea târziu.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Fecioară:

Ar putea fi o zi foarte creativă şi inventivă. Ideile originale şi eficiente o să ţi se pară că vin cu uşurinţă. O să te pasioneze tehnologia şi obiectele care îţi pot face viaţa mai uşoară. În plus, dacă există o componentă creativă, vei fi dornic(ă) să te implici şi să descoperi mai multe. O întâlnire o să vină ca o gură proaspătă de aer şi îţi va permite să te răsfeţi cu lucruri pe care nu le împărtăşeşti de obicei cu prietenii(ele) apropiaţi(te).


Horoscop 5 ianuarie 2021, Balanţă:

O persoană anume este gata să vă sară în ajutor pentru a trece mai uşor peste anumite momente însă trebuie să ştiţi că orice ajutor primit va fi condiţionat. Trebuie să analizaţi şi să vedeţi dacă pentru ajutorul primit sunteţi dispuşi(se) să plătiţi un preţ care s-ar putea să fie mult prea mare. Pe de altă parte, există şi perspective cu potenţial romantic, aşa că, dacă tragem linia, s-ar putea să aveţi parte de o zi mai plină decât de obicei.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Scorpion:

Scorpionii au, în schimb, parte de o zi mai degrabă relaxantă. Trebuie să vă ghidaţi după dictonul „lasă pe mâine ce poţi face azi”. Cu cât depuneţi mai puţin efort, cu atât mai bine. Asta şi pentru că nu reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi astfel există riscul să luaţi decizii care nu sunt în favoarea voastră. Trebuie să începeţi să aveţi mai multă încredere în apropiaţi(te). Chiar dacă nu au acelaşi stil ca al vostru, sigur iau deciziile corecte.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Săgetător:

Nativii(ele) Săgetător trebuie să dea dovadă de mai multă flexibilitate, atât în ceea ce priveşte programul de lucru, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerii(ele) de afaceri. Gândiţi-vă că nu deţineţi adevărul absolut şi încercaţi să extrageţi cele mai bune idei din mesajele transmise de ceilalţi(lelalte). Este nevoie de o doză de curaj pentru a-ţi modela modul de a gândi.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Capricorn:

Marţi, Capricornii trebuie să fie mai temperaţi şi să încerce să îşi stăpânească reacţiile, mai ales dacă este vorba despre furie – provocată, probabil, de un gest al persoanei iubite. Găseşte puterea să te abţii, altfel toată ziua va fi una compromisă. Seara, primeşti o vizită de la cineva care îţi va da veşti foarte bune legate de profesie. Este foarte posibil ca noul an să te surprindă cu o ofertă excelentă în plan profesional.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Vărsător:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Vărsător vor cunoaște clipe de mare bucurie, care le va da o dispoziție de invidiat. Persoana iubită vă va surprinde plăcut, aşa că aţi face bine să petreceți cât mai mult timp împreună. Dacă nu ţi-ai găsit încă jumătatea ar trebui să socializezi mai mult, astăzi șansele în dragoste sunt foarte mari.


Horoscop 5 ianuarie 2021, Peşti:

Ziua de marţi, pentru unii(ele) dintre nativii(ele) Pești, ar putea să aducă momente dintre cele mai neplăcute. S-ar putea să întâlneşti o persoană care îţi va trezi amintiri triste. Chiar și așa, nu te lăsa copleşit(ă) de dezamăgire sau de frustrare. Ar fi bine ca după-amiaza să o petreci mai mult acasă, alături de familie şi cei(le) dragi.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS