Zodiile ce vor fi favorizate de Jupiter în luna septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile ce vor fi favorizate de Jupiter în luna septembrie 2020


Jupiter, astrul șanselor și al norocului își încheie mișcarea retrogradă în această lună și va fi mult mai generos cu zodiile. Jupiter ne poartă noroc în a doua jumătate a lunii septembrie, mai exact din 12 încolo, când revine la mersul direct în zodia Capricornului. Acestea sunt semnele zodiacale ce vor fi favorizate în special de Jupiter în luna septembrie 2020...


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea de câștigat în plan material pentru că vor reuși să scape de deprinderi costisitoare, de datorii, de situațiile complexe, care necesitau fonduri mari. În a doua jumătate a lui septembrie începe o perioadă de înmagazinare pentru nativi(e).


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt favorizați(te) de Jupiter și vor avea parte de noi ocazii profesionale, după o perioadă lungă în care cei mai mulți Capricorni au stagnat. Persoanele care sunt serioase, muncitoare și ordonate au posibilităţi mari să avanseze.






Leu:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea partea leului în această lună datorită lui Jupiter care favorizează proiectele bine gândite. Jupiter vă poartă noroc dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Leului și vreţi să începeţi să lucraţi la ceva cu totul deosebit.


Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt alte semne favorizate de Jupiter și vor avea parte și de aventuri, și de dragoste, și de proiecte noi. Persoanele născute în această zodie vor avea o perioadă așa cum le place lor, cu multe provocări, să nu se plictisească, dar și cu multe realizări.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS