5 posibile motive din cauza cărora poţi avea ghinion în dragoste

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
 5 posibile motive din cauza cărora poţi avea ghinion în dragoste


1. Puteţi avea ghinion în dragoste din cauza blestemelor care acţionează în familia voastră


De exemplu, blesteme făcute asupra străbunicilor, bunicilor sau părinţilor voştri ori chiar asupra voastră şi acest lucru să vă afecteze negativ viaţa.

Dacă nu reuşiţi să vă întemeiaţi o familie sau suferiţi mult în dragoste este recomandat să faceţi o dezlegare la biserică ori la mănăstire. Un alt lucru pe care îl puteţi face este să aduceţi energia iubirii în viaţa voastră făcând sacrificii pentru persoanele din jur (de exemplu ajutând oamenii nevoiaşi, sacrificându-vă pentru familie şi fiind buni(e) şi miloşi(ase) cu ceilalţi oameni).


2. Puteţi avea ghinion în dragoste din cauza karmei negative

Se spune că, dacă în vieţile anterioare nu aţi preţuit iubirea, v-aţi bătut joc de ea, aţi rănit sentimentele altor persoane, aţi înşelat sau aţi distrus căsnicii, atunci veniţi cu o karmă negativă în dragoste şi puteţi avea întâlniri karmice complicate cu acei oameni care au suferit din cauza voastră în vieţile anterioare.






Puteţi trece prin situaţii grele pe sectorul iubirii, asemănătoare cu cele pe care le-aţi creat în altă viaţă. De unde ştiţi că aveţi karma negativă în dragoste? Puteţi suspecta că aveţi o karmă negativă pe sectorul iubirii dacă vi se repetă aceeaşi situaţie nefericită de mai multe ori! De exemplu, aveţi tendinţa să întâlniţi parteneri(e) mincinoşi(ase) sau relaţiile voastre se termină mereu după aproximativ 3 ani ori alte situaţii repetitive.

Pentru a vă îmbunătăţi karma trebuie să faceţi următoarele lucruri: opriţi-vă din a crea mai multă karmă negativă – nu răniţi, ci încercaţi să iertaţi; nu vă complicaţi în relaţii extraconjugale şi feriţi-vă de a deveni ibovnici(e), încercaţi să vă asiguraţi că persoana cu care vă întâlniţi nu are o relaţie cu altcineva că să nu vă treziţi într-un triunghi al dragostei, care poate deveni sursa unor suferinţe majore pentru voi.






3. Puteţi avea ghinion în dragoste din cauza unei incompatibilităţi

În anumite cazuri, o compatibilitate scăzută (faceţi-vă aici testul de compatibilitate) între voi poate duce la o relaţie complicată, chiar dacă voi îl/o iubiţi. Compatibilitatea se poate îmbunătăţi deoarece fiecare din parteneri(e) poate învăţa lecţii spirituale care să facă relaţia fericită.


4. Puteţi avea ghinion în dragoste din cauză că destinul vostru include o etapă de viaţă mai modestă pe planul iubirii


În cazul în care treceţi printr-o etapă de viaţă în care sunteţi singuri(e) şi vă este dificil să găsiţi iubirea, este posibil ca în destinul vostru, să fie o etapă de viaţă în care este important să creşteţi spiritual prin munca voastră, prin călătorii sau prin practică spirituală şi nu neapărat prin intermediul relaţiilor de cuplu. Astfel de etape pot fi mai scurte sau mai lungi în funcţie de situaţia fiecărui om.


5. Lecţii karmice în domeniul relaţional

Fiecare om are de învăţat anumite lecţii karmice pentru a evolua spiritual în această viaţă. Însă anumite persoane au aceste lecţii karmice preponderent în domeniul relaţional şi spiritual. Sunt multe metode prin care vă puteţi îmbunătăţi viaţa sentimentală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS