Horoscopul zilei de luni, 29 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 29 iunie 2020


Horoscop 29 iunie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să poarte o discuţie serioasă cu persoana dragă. Gândiţi-vă bine dacă doriţi să continuaţi împreună ori doriţi să alegeţi ca drumul vostru să se despartă. Ascultaţi-vă inima, dar rămâneţi cu picioarele pe pământ. Cereţi sfaturi celor de încredere, persoanelor foarte apropiate. Nu acţionaţi impulsiv, altfel aţi putea regreta.


Horoscop 29 iunie 2020, Taur:

Taurii se bucură de atenţia unei persoane speciale, cineva cunoscut recent la un eveniment organizat de prieteni. O a doua întâlnire poate fi ocazia ideală de a vă cunoaşte mult mai bine, de a observa dacă vă potriviţi şi dacă aveţi planuri comune de viitor. Aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 29 iunie 2020, Gemeni:

Gemenii au o alegere importantă de făcut azi. Puteţi să vă consumaţi întreaga energie încercând să evitaţi un conflict ori puteţi încerca să trataţi totul cu lejeritate, mai ales în discuţii cu persoane cu care nu aveţi o relaţie întocmai apropiată. Acceptaţi opinii diferite, nu daţi dovadă de încăpăţânare mai ales dacă nu aveţi siguranţa adevărului absolut.






Horoscop 29 iunie 2020, Rac:

Nativii Rac au parte de o zi liniştită, relaxantă în compania celor dragi. Profitaţi de timp liber şi găsiţi activităţi recreative pe care le puteţi face singuri sau cu familia. Împărtăşiţi-vă emoţiile, sentimentele dacă simţiţi nevoia să vorbiţi. Dacă vă descărcaţi vă veţi simţi categoric mai bine şi cine ştie, poate chiar veţi găsi şi o rezolvare pentru micile probleme apărute recent.


Horoscop 29 iunie 2020, Leu:

Ai nevoie de o doză în plus de încredere ca să intri în vorbă cu oameni pe care nu-i cunoști. În mod normal, oamenii de valoare îți ies în cale la momentul potrivit, în locul potrivit. Asta ar putea fi una din acele zile în care nu trebuie să te sfiești să pui întrebări și să încerci să afli cât mai multe despre cineva din anturajul tău. Ai toate șansele să porți o conversație cu adevărat interesantă cu cineva la fel de interesant.


Horoscop 29 iunie 2020, Fecioară:

Când un obiectiv este prea ușor de atins, senzația pe care o trăiești la finalul cursei nu e atât de puternică pe cât te-ai fi așteptat să fie. Așadar, alege-ți un traseu mai dificil astăzi, nu mai fi atât de rigid în ceea ce vrei să faci. Cele mai mari provocări apar atunci când îți deschizi inima și mintea și îi spui Universului că ești pregătit pentru orice. Caută situațiile care te pun în afara zonei de confort și chiar te provoacă.






Horoscop 29 iunie 2020, Balanţă:

Relația cu o altă persoană devine tot mai interesantă, dar este și mai complicată. Va trebui să vii cu câteva idei despre cum ai putea rezolva situația și în același timp să îți dai seama dacă îți dorești sau nu această persoană în viața ta. Amintește-ți să nu cumva să pui carul înaintea boilor și să nu te lași influențat de ceea ce cred alții că e mai bine pentru tine.


Horoscop 29 iunie 2020, Scorpion:

S-ar putea să fiți atât de preocupat să rezolvi o problemă astăzi încât vei pierde noțiunea timpului. Și, odată pierdut, e pierdut pentru totdeauna. Așadar, fă câțiva pași înapoi și ia o pauză de la muncă pentru a te bucura de tot ceea ce te înconjoară. Nu lua nimic de-a gata în viață și trăiește clipa.


Horoscop 29 iunie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetător, în momentul de față, un pic de risc este ceva ce ar trebui să îmbrățișezi din toată inima și să nu fugi! Oportunitatea interesantă care sosește astăzi ar putea să te intimideze sau chiar să te înspăimânte puțin, dar dacă vă concentrați asupra potențialelor recompense pe care vi le-ar putea aduce, veți găsi că trebuie să profitaţi de şansă. Un nou început poate rezulta din tot acest risc şi o nouă direcție în viață.






Horoscop 29 iunie 2020, Capricorn:

Capricornul are dispoziție foarte bună azi. Veți dori să puneți lucrurile la punct și să rezolvați toate problemele care vă ies în cale. Totuşi, continuați cu precauție, în special în abordarea dvs. în legătură cu orice problemă de afaceri. Sunt mai complicate decât ar putea părea la început. O soluție genială necesită, de cele mai multe ori, mai multe minţi la un loc. Este o idee bună să ceri sfatul unui cunoscut cu multă experienţă.


Horoscop 29 iunie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsător, eforturile extraordinare ale cuiva din echipa ta creează câteva oportunități incredibile pentru tine chiar acum, iar astăzi este ziua de a profita de ele. Pune deoparte problemele de rutină ale zilei și pune-ți numele pe lista voluntarilor pentru un nou experiment curajos. Trebuie să arătați că sunteți dornic să vă implicați. Asigurați-vă că arătați recunoștință față de persoana care a permis să se întâmple toate acestea.


Horoscop 29 iunie 2020, Peşti:

Peştii au o zi bună pentru a lucra la respectul de sine și la abilitățile de comunicare. Ziua nu va fi prea agitată, așa că ar trebui să ai tot timpul necesar pentru a fi introspectiv și pentru a te conecta cu tine. Fii brutal de cinstit. Ieși din viața fantezistă pe care ai trăit-o în ultima vreme și priveşte realitatea în faţă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS