Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie și aduce o mulțime de schimbări

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie și aduce o mulțime de schimbări


Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie și acest eveniment astral aduce o mulțime de schimbări pentru fiecare zodie. S-ar putea să întâmpinați o perioadă mai dificilă, însă totul va trece cu bine. Dacă nu ați făcut schimbările necesare atunci când trebuie, nu este exclus să vă loviți de tot felul de obstacole.

Berbecii au parte de schimbări mai ales pe plan profesional și trebuie să facă mai multe sacrificii la serviciu. Totodată ei devin mult mai pasionali, dar au șanse si să se regăsească în mijlocul unor conflicte.

Taurii vor avea parte de mai multe schimbări pozitive, în special pe plan relațional și sentimental. A venit vremea lor în sfârșit!

Gemenii sunt și ei avantajați de Mercur și sunt mult mai comunicativi, știu să rezolve anumite conflicte și să își păstreze calmul atunci când este nevoie. Stau bine și pe plan financiar.






Racii trebuie să facă alegeri importante, mai ales în ziua de 9 decembrie. De aici viața lor se poate schimba foarte mult. Depinde de ei dacă în bine sau în rău.

Leii vor avea câștiguri uriașe și vor sărbători din plin un succes profesional. Ei vor rezolva și mai multe probleme de sănătate care i-au măcinat în ultimele luni.

Fecioarele au toate șansele să renunțe la vicii care le-au adus numai probleme. De asemenea vor deveni mai calme și mai organizate.

Balanțele nu știu să comunice prea bine și ar putea avea probleme, în special la serviciu, din acest motiv.






Scorpionii sunt și ei prost poziționați de tranzitul lui Mercur. Au tot timpul chef de ceartă și stau foarte prost la capitolul comunicare cu familia și prietenii.

Săgetătorii vor lua decizii foarte bune pentru ca viața lor să se schimbe enorm. Mercur îi avantajează din toate punctele de vedere și dacă știu să profite vor avea numai de câștigat.

Capricornii ar putea avea probleme în dragoste. Urmează o perioadă haotică pe plan sentimental și vor fi dezamăgiți de anumite persoane.

Vărsătorii nu sunt foarte afectați nici negativ, nici pozitiv de Mercur. Pentru ei urmează o perioadă de liniște.

Peștii nu stau prea bine cu banii și cheltuielile fără rost îi îngroapă în datorii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS