Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Berbec:

BERBECII se pot simţi cu moralul la pământ. Trebuie să îşi aducă aminte de ce lucruri măreţe sunt capabili, pentru a merge mai departe.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Taur:

TAURII simt nevoia de a controla fiecare situaţie, din teamă de neprevăzut. Nu vor să le scape ceva, iar asta e o atitudine foarte sănătoasă.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Gemeni:

Veşti nu atât de bune avem pentru GEMENI. Aceşti nativi ar putea avea parte de o trădare în dragoste sau din partea unui/ei prieten/e.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Rac:

RACII trăiesc cu emoţia aşteptării întreaga zi. Sunt pe punctul de a revedea pe cineva drag sau de a primi o veste extrem de importantă.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Leu:

LEII îşi încep ziua cu o energie fantastică! Încărcaţi cu atât de mult optimism, nimic nu are ce să meargă rău pentru ei astăzi.






Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Fecioară:

Nativii FECIOARĂ încep să aibă mici nesiguranţe în privinţa partenerului/ei. Îl/o bănuiesc de ceva, simt că li se ascunde un lucru, însă nu au curaj să ceară lămuriri.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Balanţă:

BALANŢELE îşi calculează fiecare pas în carieră şi foarte bine fac. Aştrii au previziuni foarte bune pentru ei din acest punct de vedere, în zilele ce urmează.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII sunt mândri de o reuşită şi nu e persoană pe care să o întâlnească astăzi şi să nu i se laude cu asta. Ar putea stârni şi mici invidii, bârfe, cu acest lucru.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Săgetător:

Mare atenţie la deciziile luate astăzi în privinţa locului de muncă, dragi SĂGETĂTORI! Odată ce aţi luat o hotărâre, nu va mai fi cale de întoarcere.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII încep să nu mai fie atât de interesaţi de ceea ce fac la serviciu. Iar de asta poate fi de vină faptul că... cineva le-a cam luat minţile.






Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII primesc un ajutor de nădejde din partea unei persoane cu care nu au o relaţie prea strânsă. De aici, lucrurile se pot schimba între ei.


Recomandarea zilei de 9 decembrie 2019, Peşti:

Ape uşor tulburi pentru nativii PEŞTI. Poate fi doar confuzia începutului de săptămână sau chiar sunt măcinaţi de o problemă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS