Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 februarie 2016


Horoscop 9 februarie 2016, Berbec:

Marţi aveţi ocazia să întâlniţi noi cunoştinţe sau să descoperiţi noi pasiuni; pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă. Evitaţi rezolvarea problemelor, noaptea este un sfetnic bun; aveţi răbdare şi veţi lua deciziile potrivite.


Horoscop 9 februarie 2016, Taur:

Aveţi o stare de spirit bună şi sunteţi destul de creativi; vă este uşor să vă ocupaţi de problemele profesionale şi să rezolvaţi situaţiile dificile cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Spre seară puteţi primi o propunere de colaborare pe termen lung din partea unei persoane importante din domeniul vostru.


Horoscop 9 februarie 2016, Gemeni:

După o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, descoperiţi că nu sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă; viitorul relaţiei sentimentale poate fi ascuns în ceaţă. Acest lucru poate intensifica problemele care până acum păreau simple. Încercaţi să luaţi deciziile lăsându-vă purtaţi de ce vă dictează inima.


Horoscop 9 februarie 2016, Rac:

Ziua de 09/02/2016 poate aduce schimbări neaşteptate pe plan financiar; o colaborare de afaceri cu un amic sau o persoană destul de apropiată, va fi avantajoasă pe termen lung. În viaţa sentimentală lucrurile stau foarte bine; spre seară, este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un mic cadou.


Horoscop 9 februarie 2016, Leu:

O persoană de încredere vă va da un sfat important pe care decideţi să îl puneţi în aplicare; multe lucruri urmează să se schimbe, însă toate acestea vă vor aduce liniştea pe care o căutaţi de foarte mult timp. Nu primiţi sprijin din partea familiei, însă aveţi alături de voi oameni dragi care vă ajută să treceţi peste.


Horoscop 9 februarie 2016, Fecioară:

Prima parte a zilei de 9 februarie este una foarte bună pentru cariera voastră; astrele favorizează parteneriatele, iar colegii de muncă joacă un rol important în finalizarea proiectelor. Aveţi multe sarcini zilnice de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă organizaţi foarte bine timpul.


Horoscop 9 februarie 2016, Balanţă:

Pe plan profesional puteţi primi câteva oferte de colaborare destul de importante, care vă pot aduce schimbări masive în carieră; de asemenea, apar numeroase posibilităţi de echilibrare a resurselor financiare; încercaţi, totuşi, să nu vă grăbiţi în luarea deciziilor.


Horoscop 9 februarie 2016, Scorpion:

Astăzi, o persoană de încredere vă va cere sprijinul într-o problemă personală destul de delicată; încercaţi să o ajutaţi fără a o mustra pentru greşelile făcute. După orele prânzului, puteţi profita de timpul liber pentru a vă rezolva micile probleme din relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 9 februarie 2016, Săgetător:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile zilnice de la locul de muncă; după orele prânzului, aveţi o întâlnire cu o persoană apropiată. Este posibil să primiţi o ofertă de colaborare interesantă. Dacă acceptaţi, va fi un parteneriat avantajos de ambele părţi.


Horoscop 9 februarie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei, astrele vă recomandă să evitaţi pe cât posibil întâlnirile profesionale; sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeleşi în discuţiile cu privire la proiectele viitoare. În schimb, relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu poate deveni una extrem de serioasă după o întâmplare neaşteptată.


Horoscop 9 februarie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi toată atenţia asupra problemelor profesionale; vă vedeţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri încât proiectele de care vă ocupaţi să nu fie amânate sau chiar anulate. Veţi avea o zi destul de agitată, cu multe situaţii care vă vor pune răbdarea la încercare, însă spre seară reuşiţi să vă relaxaţi în compania persoanei iubite.


Horoscop 9 februarie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă ca astăzi să încercaţi să staţi departe de orice întâlnire importantă, negociere sau tranzacţie financiară; nu sunteţi în apele voastre şi puteţi face greşeli pe care cu greu veţi reuşi să le rezolvaţi. Ocupaţi-vă de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie. Seara, în schimb, sunteţi foarte liniştiţi şi vă bucuraţi de clipe frumoase în compania partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS