Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 ianuarie 2016


Horoscop 29 ianuarie 2016, Berbec:

După discuţiile pe care le aveţi cu mai multe persoane din jurul vostru, se pare că ziua de astăzi vă prinde puşi pe gânduri. Vă doriţi foarte mult să evoluaţi pe plan financiar şi deja faceţi planuri importante în acest sens în domenii precum jurnalism, ştiinţe sau chiar politică.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Taur:

Se prea poate ca astăzi să treceţi printr-o problemă mai dificilă la locul de muncă; însă, această situaţie neplăcută este imediat rezolvată datorită profesionalismului de care daţi dovadă. După orele prânzului, o persoană matură vă oferă câteva sfaturi foarte bune în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Gemeni:

Ziua de vineri pare să fie una mai complicată pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor; fiecare pas pe care îl faceţi este unul dificil, în care sunteţi nevoiţi să luptaţi cu obstacole neaşteptate şi să vă învingeţi numeroase temeri. Din fericire, primiţi sprijin din partea colegilor de muncă şi chiar reuşiţi să treceţi cu brio peste orice situaţie.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi cu picioarele pe pământ în momentul în care evaluaţi o situaţie sau vă ocupaţi de o problemă profesională. În cazul în care vreţi să vedeţi rezultate, astrele vă recomandă ca, pentru început, să vă stabiliţi un obiectiv clar. Partenerul de viaţă vă susţine necondiţionat în aceste situaţii.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Leu:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale; se prea poate să aveţi parte de o şedinţă neaşteptată, în care trebuie să prezentaţi raportul pentru un proiect aflat în plină desfăşurare. După orele prânzului, reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii şi chiar rămâneţi optimişti cu privire la cariera voastră.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Fecioară:

Nu contează care sunt problemele cu care vă confruntaţi astăzi, voi sunteţi tot timpul senini şi cu zâmbetul pe buze. Starea de spirit foarte bună vă ajută să rezolvaţi până şi cele mai complicate probleme. În relaţiile cu membrii familie, trebuie totuşi să aveţi mai multă răbdare decât de obicei.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Balanţă:

Lucrurile par să se mişte tot mai bine pe plan profesional; astăzi sunteţi felicitaţi de membrii echipei şi de şefi pentru un proiect la care lucraţi de foarte mult timp. Rezultatele sunt peste aşteptări, de aceea se prea poate să vă treziţi cu un bonus neaşteptat sau chiar cu o mărire de salariu.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Scorpion:

Sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu membrii familiei; o problemă care nu vă dă pace poate degenera într-un conflict major dacă nu reuşiţi să vă ocupaţi de ea. De aceea trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să încercaţi să faceţi compromisuri majore.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Săgetător:

Ziua de 29/01/2016 este una chiar foarte profitabilă pentru nativii născuţi în zodia Săgetător, în special în ceea ce priveşte viaţa financiară. Aveţi multă energie şi veniţi cu idei foarte bune în discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii de afaceri; după orele prânzului reuşiţi să puneţi bazele unui proiect amplu, cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Capricorn:

Planurile nu vă ies aşa cum vă aşteptaţi şi din acest motiv ajungeţi să fiţi uşor dezamăgiţi. Pe plan financiar, trebuie să faceţi câteva compromisuri sau să fiţi nevoiţi să luaţi bani de la puşculiţă pentru următoarea perioadă. Spre seară, o ieşire în oraş cu amicii sau cu persoane dragi reuşeşte să vă readucă zâmbetul pe buze.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte energici şi aveţi multe idei bune; şefii profită de voi şi vă trimit într-o călătorie de afaceri, unde reuşiţi să încheiaţi o colaborare destul de importantă. Problemele financiare urmează să fie rezolvate ca prin minune.


Horoscop 29 ianuarie 2016, Peşti:

Astăzi nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, de aceea astrele vă recomandă să vă ocupaţi doar de sarcinile din rutina voastră profesională. Vă este dificil să vă concentraţi şi să luaţi decizii corecte pe termen lung şi de aceea cel mai bine este să rămâneţi doar la sarcinile obişnuite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS