Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 30 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 30 ianuarie 2016


Horoscop 30 ianuarie 2016, Berbec:

Aveţi grijă de sănătatea voastră astăzi. Beţi multă apă, pentru a rămâne hidrataţi şi veţi vedea că vă veţi concentra mai uşor şi veţi avea mai multă energie. Sunteţi mai sensibili decât de obicei, de aceea este important să aveţi grijă de voi. În caz contrar, veţi reacţiona emoţional în situaţii în care ar trebui să vă păstraţi raţiunea şi să gândiţi la rece.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Taur:

Vă înţelegeţi foarte bine cu o persoană dragă, pare că vă citiţi gândurile şi comunicaţi foarte bine. Ştiţi exact ce vrea să spună, înainte să deschidă gura. Veţi realiza, de asemenea, ca mintea voastră funcţionează foarte bine şi sunteţi cu câţiva paşi în faţa altora.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Gemeni:

Este momentul să lăsaţi trecutul în urmă şi să vă îndreptaţi spre ceva nou. Nu vă mai uitaţi la poze vechi şi nu mai plângeţi din cauza experienţelor trecute. Nu veţi face decât să vă afundaţi în butoiul cu melancolie şi nimeni nu va putea să vă scoată de acolo.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Rac:

Vă simţiţi nişte inventatori astăzi şi aveţi tot felul de idei nebuneşti, care ar putea revoluţiona viitorul. Spuneţi-le şi celorlalţi ideile voastre şi vedeţi ce răspuns primiţi. Conceptele noi şi moderne sunt atrăgătoare pentru cei mai mulţi oameni. Astfel de zile sunt perfecte pentru a vă pregăti drumul spre succes.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Leu:

Veţi fi frustraţi când vă veţi da seama că lista de responsabilităţi devine tot mai mare de la o oră la alta. Apar tot felul de situaţii neaşteptate şi veţi fi întrerupţi de nenumărate ori, însă trebuie să vă păstraţi calmul şi să faceţi lucrurile cu mare atenţie.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Fecioară:

Din cauza bunului simţ s-ar putea să nu vă spuneţi părerea într-o situaţie importantă. Nu vă fie teamă să ieşiţi în evidenţă când aveţi argumente solide şi ştiţi că aveţi dreptate. Dacă vreţi să încercaţi o ţinută nouă sau o coafură interesantă, nu vă gândiţi la ce vor spune ceilalţi.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Balanţă:

Nu fiţi surprinşi dacă ceilalţi vor fi supăraţi de modul în care vă comportaţi într-o anumită situaţie. Cel mai probabil persoanele care vă critică cel mai mult sunt cei care nu vă cunosc foarte bine. Văd lucrurile diferit de voi şi aşteaptă altceva de la viaţă; nu vă lăsaţi foarte influenţaţi de ei.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Scorpion:

Astăzi aveţi o stare de bine fără motiv. Nu mai analizaţi fiecare situaţie şi veţi continua cu această atitudine relaxantă. Orice disconfort apare astăzi este cauzat de lipsa de libertate pe care o simţiţi în plan personal, într-un fel sau altul. Poate vă simţiţi prea legaţi de o persoană sau simţiţi că sunteţi constrânşi mental.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Săgetător:

Veţi reţine foarte repede informaţiile şi vă vor ajuta pe viitor. Sunteţi mai interesaţi ca oricând de nou şi de aventură. Păstraţi-vă mintea cât mai liberă şi staţi departe de bârfe. Concentraţi-vă doar pe lucruri care vi se par interesante şi nu pierdeţi vremea cu persoane care nu vă plac.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Capricorn:

Abia aşteptaţi să preluaţi conducerea într-o situaţie, mai ales că ştiţi că sunteţi capabili de asta, aşa că nu mai aveţi de ce să aşteptaţi. Nu mai căutaţi aprobarea celorlalţi şi luaţi o decizie singuri. Dacă simţiţi că meritaţi mai mult, cereţi. În relaţie, faceţi ce vă spune inima.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Vărsător:

Ţineţi cont că nimeni nu vă poate face să vă simţiţi inferiori fără consimţământul vostru. Poate vi se pare că ceilalţi au ceva cu voi, dar nu ar trebui să luaţi totul personal. Nu lăsaţi pe nimeni să creadă că ideile voastre nu sunt importante şi nu cedaţi la primul contraargument.


Horoscop 30 ianuarie 2016, Peşti:

Dacă sunteţi de mult timp într-un domeniu, acum este momentul să încercaţi ceva nou. Faceţi un curs, învăţaţi singuri acasă, găsiţi metoda care vi se potriveşte, dar apucaţi-vă de studiu, pentru că aveţi o capacitate de învăţare extraordinară. Nu ezitaţi să investiţi în lucrurile care vă fac viaţa mai uşoară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS