Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 iulie 2015


Horoscop 7 iulie 2015, Berbec:

Azi astrele vă pun la încercare calmul; este posibil să intraţi într-un conflict dureros cu o persoană dragă dacă nu ştiţi cum să remediaţi situaţia. Pe plan profesional puteţi rata o oportunitate majoră de colaborare din cauza unei decizii greşite luate de un coleg de muncă.


Horoscop 7 iulie 2015, Taur:

Astăzi este una dintre zilele bune din această lună pentru voi; aveţi parte de odihnă suficientă însă, în acelaşi timp, reuşiţi să vă ocupaţi şi de toate proiectele profesionale. De asemenea, pe plan financiar, toate achiziţiile sau investiţiile pe care le faceţi în cursul acestei zile vă vor aduce multe beneficii.


Horoscop 7 iulie 2015, Gemeni:

Sunteţi destul de nervoşi şi vă este greu să vă concentraţi la locul de muncă; cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită prea multă atenţie. Vă recomand să vă petreceţi restul zilei în natură; activităţile fizice vă vor ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 7 iulie 2015, Rac:

Astăzi aveţi foarte multă imaginaţie, ceea ce înseamnă că este o zi minunată pentru planuri şi idei noi. Puteţi pune bazele unui proiect interesant alături de o persoană importantă în domeniul vostru profesional. Investiţiile pe care le faceţi astăzi vor avea un succes răsunător într-un timp destul de scurt.


Horoscop 7 iulie 2015, Leu:

Prima parte a zilei de marţi va fi una obişnuită, cu aceleaşi activităţi profesionale ca de obicei; după orele prânzului, atmosfera se schimbă. Este posibil să luaţi câteva decizii majore în viaţa sentimentală, care vă vor aduce schimbări bruşte pe toate planurile.


Horoscop 7 iulie 2015, Fecioară:

Relaţia cu partenerul de cuplu are nevoie de atenţia voastră; treceţi printr-o perioadă mai complicată, iar persoana de lângă voi nu pare să înţeleagă acest lucru. Contează foarte mult să îi explicaţi situaţia şi, de asemenea, să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri dacă vreţi să aveţi un viitor împreună.


Horoscop 7 iulie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; se anunţă o zi destul de obositoare, cu multe întâlniri importante, negocieri de proiecte şi decizii luate pe ultima sută de metri. Spre seară, întâlniţi un om drag din trecut.


Horoscop 7 iulie 2015, Scorpion:

În ciuda faptului că există numeroase proiecte de care trebuie să vă ocupaţi astăzi, voi rămâneţi relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Din fericire, această stare de bine vă ajută să gândiţi limpede problemele cu care vă confruntaţi şi să găsiţi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele.


Horoscop 7 iulie 2015, Săgetător:

Vă gândiţi serios că este timpul să faceţi o schimbare în viaţa profesională, însă vă este teamă de toate noutăţile pe care le poate aduce această modificare. Din fericire, este posibil ca o persoană să vină la voi cu o propunere interesantă de colaborare, care vă poate aduce multe beneficii.


Horoscop 7 iulie 2015, Capricorn:

Oricât de mult v-aţi concentra şi oricât aţi încerca să găsiţi soluţii eficiente pentru a rezolva problemele de astăzi, va exista ceva sau cineva care vă va sta în cale. De aceea cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi pe următoarea zi toate treburile profesionale.


Horoscop 7 iulie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi numeroase sarcini importante pe care trebuie să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Vă este dificil să vă concentraţi, însă primiţi ajutor din partea colegilor de muncă; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru toate aceste probleme.


Horoscop 7 iulie 2015, Peşti:

Ştiţi foarte bine care sunt sarcinile voastre şi ce trebuie să faceţi pentru a le rezolva, însă se pare că şefii îşi tot bagă nasul în treburile voastre. Nu trebuie să intraţi într-un conflict cu ei, este suficient să aveţi parte de o discuţie serioasă şi matură în care să le explicaţi că vă cunoaşteţi atribuţiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS