Horoscop Urania zilnic: luni, 6 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 iulie 2015


Horoscop 6 iulie 2015, Berbec:

Din fericire pentru voi, ziua de luni va fi una foarte frumoasă şi liniştită; se pare că sunteţi norocoşi, vă bucuraţi de o zi extraordinară. În cazul în care decideţi să ieşiţi din casă, vă recomand să luaţi în calcul activităţile în natură sau ieşirile cu prietenii; astfel de activităţi vă ajută să vă destindeţi şi să uitaţi de probleme.


Horoscop 6 iulie 2015, Taur:

Ziua de luni se anunţă a fi una frumoasă cu adevărat; petreceţi momente plăcute alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă. Farmecul şi personalitatea voastră vă vor ajuta să o cuceriţi imediat; este foarte important să fiţi voi înşivă.


Horoscop 6 iulie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei va fi una cu adevărat frumoasă pentru voi; aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de clipe liniştite. După orele prânzului lucrurile par să se schimbe. Vor apărea câteva probleme neaşteptate, de care trebuie să vă ocupaţi personal. Primiţi ajutor şi susţinere din partea unor persoane de la care nu vă aşteptaţi.


Horoscop 6 iulie 2015, Rac:

Ziua de luni pare să fie una cu adevărat specială pentru voi; petreceţi momente importante alături de partenerul de cuplu. Aveţi timp să discutaţi despre viitorul relaţiei voastre; contează foarte mult să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să ştiţi că amândoi aveţi aceleaşi scopuri şi dorinţe de la viaţă.


Horoscop 6 iulie 2015, Leu:

Ziua de 6 iulie vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca acum să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru; vă puneţi planurile în aplicare şi decideţi că este timpul să vă începeţi propriul proiect. Din fericire, primiţi susţinere din partea persoanelor dragi.


Horoscop 6 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi se anunţă o zi destul de agitată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme urgente la locul de muncă. De asemenea, ziua se continuă cu câteva schimbări neaşteptate, care nu vă vor mulţumi. O discuţie cu şefii vă poate ajuta să rezolvaţi această situaţie.


Horoscop 6 iulie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei pare să fie una liniştită pentru voi; astrele vă oferă posibilitatea de a vă odihni şi de a vă bucura de timpul liber. După orele prânzului, o persoană dragă vă aduce o veste frumoasă, care vă poate face să vă doriţi câteva schimbări în viaţa sentimentală.


Horoscop 6 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de problemele profesionale; aveţi numeroase sarcini şi proiecte pe care trebuie să le rezolvaţi. Din păcate, sunteţi destul de agitaţi şi din această cauză vă va fi destul de dificil să vă concentraţi atenţia doar pe un singur lucru. În cazul în care nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor.


Horoscop 6 iulie 2015, Săgetător:

În domeniul profesional contează foarte mult să fiţi siguri pe voi şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor; astfel găsiţi soluţii eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Astăzi va fi o zi dificilă, însă încercaţi să rămâneţi pe poziţii; nu ezitaţi în planurile voatre şi luptaţi până la capăt.


Horoscop 6 iulie 2015, Capricorn:

Trebuie să luptaţi pentru ceea ce vă doriţi; nu aşteptaţi să vă pice din cer deoarece asta nu se va întâmpla niciodată. De asemenea, încercaţi să evitaţi discuţiile importante cu persoanele din jurul vostru deoarece este posibil ca acestea să vă descurajeze. Continuaţi-vă drumul către succes şi aveţi încredere în voi deoarece veţi reuşi.


Horoscop 6 iulie 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a rezolva o neînţelegere sau chiar un conflict cu o persoană foarte dragă; poate fi vorba despre un membru al familiei sau chiar despre un prieten apropiat. Seara vine cu multă linişte şi relaxare. Este momentul să vă încărcaţi bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.


Horoscop 6 iulie 2015, Peşti:

Astăzi hotărâţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională; la început sunteţi destul de temători, însă discuţiile avute cu persoanele de încredere din jurul vostru vă ajută să aveţi încredere în voi şi să mergeţi pe drumul pe care vi-l doriţi. Nu vă lăsaţi descurajaţi de obstacolele care vă ies în cale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS