Horoscopul zilei de azi, 7 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 7 iulie 2012




Berbec:

Pentru tine este o zi în care eşti răsplătit pentru munca depusă. Atenţie la accidentele domestice!




Taur:

Foarte multe gesturi de tandreţe primeşti şi de la persoana iubită. La serviciu ar trebui să eviţi situaţiile conflictuale şi deciziile majore.




Gemeni:

Pentru tine această zi este una în care îţi poţi rezolva o parte din problemele financiare. Persoana iubită şi copiii sunt motivaţia principală a acţiunilor tale.




Rac:

Este o zi în care încrederea în tine sporeşte şi îţi este mult mai clar ce vrei să faci. Destul de irascibil ai putea să fii, ba chiar pus pe harţă.




Leu:

Starea de autoizolare se pare că îţi prieşte. Astăzi s-ar putea să afli nişte adevăruri pe care nu ţi le-ai fi dorit.




Fecioară:

Este o zi în care ai impulsuri emoţionale către căutarea iubirii. Anumite proiecte personale trebuie revizuite, pentru că apar cheltuieli neprevăzute.




Balanţă:

Pentru tine este o zi în care străluceşti în carieră şi în societate. Este o zi în care doreşti să te implici şi în activităţi caritabile.




Scorpion:

Este o zi cu multe trăiri spirituale. Interiorizarea gândurilor şi a trăirilor este acum de bun augur, pentru că duce la autocontrol.




Săgetător:

Este o zi în care poţi avea revelaţii legate de munca ta. Eşti zodia care reuşeşte să se detaşeze de tensiunile mărunte şi de starea de agitaţie.




Capricorn:

Pentru tine este o zi în care simţi nevoia să-ţi manifeşti iubirea faţă de persoana iubită. Deciziile care ţin de carieră şi de rolul tău social capătă astăzi cea mai mare greutate.




Vărsător:

Tu continui să îţi petreci timpul cât mai mult pe-acasă. Cu cât eşti mai îndrăzneţ şi mai nonconformist, cu atât vei atrage atenţia şi bunăvoinţa celorlalţi.




Peşti:

Pentru tine este o zi excelentă să combini intuiţia cu gândirea logică. Evenimentele vin şi trec pe lângă tine, oamenii se plâng şi fac vâlvă, dar tu îţi vezi de treaba ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS