Horoscopul zilei de azi, 4 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 4 iulie 2012




Berbec:

Acţiunile negândite pot avea repercusiuni pe termen lung. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale.




Taur:

Este posibil să retrăieşti cu mintea poveşti de dragoste din trecut. Atenţie la relaţiile cu membrii familiei!




Gemeni:

Un bărbat din familie poate juca foarte bine rolul de contabil al tău. Astrele îţi recomandă să îţi lărgeşti orizontul cunoaşterii atât prin lectură, cât şi prin studii aprofundate.




Rac:

În a doua parte a zilei ar putea să intervină conflicte cu parteneri de afaceri. Atenţie că energia vitală fluctuează destul de mult.




Leu:

Ai putea observa cu uşurinţă că eşti într-o perioadă în care ai nevoie de odihnă. Atenţie la sănătate!




Fecioară:

Ai putea analiza la rece perioada transformatoare pe care o trăieşti. Spre seară încearcă să te întâlneşti cu un prieten drag. Cu siguranţă îţi va face bine.




Balanţă:

Fereşte-te de hotărâri bruşte, de reacţii necontrolate şi de excese de furie. În a doua parte a zilei stai mai mult cu cei dragi.




Scorpion:

Poate o excursie în afara oraşului, o ieşire din cotidian, este ceea ce ai nevoie mai mult ca oricând. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului urogenital!




Săgetător:

Primeşti mesaje de la subconştientul tău legate de paşii pe care îi ai de urmat în carieră. Invită-i pe cei dragi la o piesă de teatru sau organizează o şuetă.




Capricorn:

O întâlnire cu un bărbat ţi-ar putea oferi soluţii de regăsire a echilibrului interior. Ocupă-te de treburile uşoare şi odihneşte-te mai mult.




Vărsător:

Ai idei bune şi forţă în cuvinte, aşa încât fii deschis şi spune ferm ce aşteptări ai de la ceilalţi sau ce te nemulţumeşte.




Peşti:

Este posibil să îţi doreşti mai mulţi bani pe care să îi investeşti în proiecte personale. După-amiază fii alături de cei dragi şi odihneşte-te mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS