Horoscop lunar Balanță, iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar Balanță, iulie 2012

Una caldă, alta călduţă... Saturn îşi reia mersul direct din 24.06, semn bun, căci se ridică unele bariere existenţiale. E drept, nu toate! Din 03.07, Marte intră în Balanţă şi vă face mai ambiţioasă, mai luptătoare, implicată, dornică de un trai mai bun şi de independenţă. Atenţie ce vorbiţi, căci opoziţia Marte-Uranus poate aţâţa spiritele în cuplu ori în parteneriatele socioprofesionale. Păstraţi-vă calmul şi respiraţi adânc...


Reperele succesului

Zile favorabile: 22, 27, 30 iunie, 5, 10, 15 iulie
Zile dificile: 25 iunie, 2, 7 iulie
Interese prioritare: planuri, carieră
Talismanul lunii: narcisa


Dragoste

Între 22 şi 30 iunie. E posibil să primiţi o cerere în căsătorie. E mai bine să vă daţi acordul după 27 iunie, dar cântăriţi bine lucrurile! Stăpâniţi-vă irascibilitatea între 27 şi 30 iunie, ca să nu provocaţi o ruptură. Dacă nu aveţi un partener, în perioada 22-24 iunie e posibilă o întâlnire cu un străin, care se va transforma într-o fierbinte poveste de dragoste. Relaţiile începute între 28 iunie şi 2 iulie e puţin probabil să fie de durată. Pentru întâlniri sunt potrivite ziua de 22 iunie; pe 27 iunie evitaţi-le.

Între 1 şi 10 iulie. Perioada e favorabilă pentru căsătorie. Intervalul 3-6 iulie va fi favorabil pentru a începe o relaţie cu un bărbat venit de departe. În această perioadă, mai mult ca sigur vor avea loc schimbări serioase în viaţa dvs. personală şi toate vor fi spre binele dvs. Pentru întâlniri alegeţi 1, 5 sau 10 iulie. Pe 10-11 iulie, dacă e cazul, vă puteţi despărţi de partener fără probleme, chiar să rămâneţi prieteni.

Între 11 şi 22 iulie. Poate să apară un iubit din trecut, pentru a vă hotărî definitiv în privinţa atitudinii faţă de el. În perioada 14-19 iulie va fi mult mai simplu să discutaţi toate problemele cu partenerul. În zilele de 20-22 iulie un flirt vă poate ajuta să avansaţi în carieră, stârnind invidia colegilor. Pe 21 iulie veţi dori să lămuriţi toate problemele legate de viaţa în comun. Planificaţi întâlniri pentru 15, 19 iulie. Dar pe 17 iulie e mai bine să staţi departe unul de altul.


Familie

Pot apărea divergenţe cu partenerul în ceea ce priveşte interacţiunea cu rudele şi veţi fi nevoiţi să faceţi compromisuri. După 3 iulie lucrurile se vor potoli şi el va deveni mai deschis şi mai afectuos. Sfârşitul lui iunie aduce complicaţii în relaţia cu rudele mai în vârstă. Copiii pot fi dezamăgiţi de prieteni care i-au trădat ori înşelat. Trebuie să le fiţi alături, să-i susţineţi. Acordaţi atenţie regimului lor alimentar.


Sănătate şi energie

Luna astrologică este favorabilă pentru profilaxie şi vindecare. Probleme pot apărea cu sistemele imunitar, limfatic şi endocrin. Pentru evitarea problemelor de metabolism, alegeţi o dietă corespunzătoare, consultând medicul. Acutizarea afecţiunilor cronice este posibilă pe 25 iunie, 1, 7, 13, 15 şi 22 iulie.

ALIMENTUL LUNII. Fragii sunt delicioşi, au vitamine si bune calităţi diuretice.


Timp liber

Faceţi drumeţii sau scurte excursii cu maşina. Pentru o plecare în străinătate împreună cu prietenii, şansele de reuşită sunt mari în special după 30 iunie. Ultima decadă a lunii dedicaţi-o lecturii. Pe 24 iunie, 6, 12 şi 21 iulie vor fi deosebit de reuşite mesele de familie, discuţiile la o ceaşcă de cafea. Pe 22 iunie, 1, 5, 6, 15, 19 iulie ocupaţi-vă cu copiii de activităţi creative, ajutaţi-i la lecţii. Ziua de 14 iulie petreceţi-o cu iubitul în doi.

SURSA DE ENERGIE. Un loc unde există apă rece şi curată - izvor, fântână, lac, pârâu, iaz.


Bani si carieră

Înţelegerile în afaceri nu vor fi deloc sigure. Evitaţi banii câştigaţi uşor, jocurile de noroc. Situaţii neprevăzute pot aduce pierderi la sfârşitul lui iunie. Pe 30 iunie nu se recomandă să plătiţi cu cardul de credit: pot apărea neplăceri. Între 22 iunie şi 3 iulie iubitul vă poate face un cadou valoros, iar asociaţii în afaceri pot încheia o tranzacţie avantajoasă. Evitaţi să luaţi sau să daţi bani cu împrumut. 2 iulie e o zi foarte reuşită din punct de vedere financiar. Între 22 iunie şi 15 iulie întreprinderile comerciale vor primi resurse pentru dezvoltare. La serviciu va fi mult de lucru. În relaţia cu colegii, sub influenţa lui Neptun, pot apărea diverse frecuşuri.


Cheia succesului

Între 12 şi 20 iulie, trigonul Marte-Jupiter creează nenumărate oportunităţi, aduce succes în realizarea noilor proiecte. Aspectele armonioase Soare-Neptun, de pe 22 pe 30 iunie, vă permit să găsiţi la serviciu un ajutor de nădejde, care vă va sprijini în toate.


Dacă partenerul dvs. este BALANŢĂ

DRAGOSTE: El aspiră la armonie în relaţie şi la înţelegere reciprocă. În iulie se poate hotărî să vă ceară în căsătorie. Problemele zilnice şi necesitatea de a plăti facturile pot strica totul. Între 22 iunie şi 7 iulie va fi deosebit de senzual.

TONUS: El ar trebui să-şi consolideze sănătatea, în perioada 22 iunie - 6 iulie poate începe procedurile de călire a organismului ori să facă un sport. Organismul îi va indica în ce măsură şi când să mărească sau să reducă efortul fizic.

BANI ŞI CARIERĂ: Între 28 şi 30 iunie sunt posibile cheltuieli neprevăzute. Rentabilitatea afacerii creşte în intervalul 12-18 iulie. Între 7 şi 20 iulie au succes investiţiile mari, creditele. De pe 15 pe 22 iulie neseriozitatea partenerilor de afaceri poate duce la pierderi materiale: ar fi bine să se asigure din timp. Între 27 iunie şi 2 iulie iubitului dvs. îi va fi greu să se supună dispoziţiilor venite de la superiori. Tot în aceste zile nu se recomandă să meargă la interviuri de angajare. De realizarea propriului proiect e recomandabil să se ocupe în perioadele 22-30 iunie şi 13-17 iulie. Sunt zile favorabile manifestării calităţilor sale organizatorice.

PRIETENI: După 26 iunie va comunica aproape zilnic cu prietenii, care îl vor ajuta practic în toate sferele vieţii. Luna zodiacală este favorabilă şi călătoriilor împreună cu ei.

TIMP LIBER: Pe 5 iulie poate participa la o competiţie sportivă. Între 12 şi 20 iulie va apărea posibilitatea de a se înscrie la şcoala de şoferi şi de a lua cu succes examenul pentru carnetul de conducere (dacă nu-l are încă).

Ioana HOROSCOP

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS