Horoscopul zilei de azi, 3 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 3 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 aprilie 2012





Berbec

Îţi stă mintea la iubire, bani şi călătorii. Debordezi de energie şi de iniţiativă, eşti deschis la nou, vrei să experimentezi şi să încerci pe pielea ta senzaţii tari.




Taur

Începi să simţi că îţi este din ce în ce mai uşor să socializezi. Vei fi constrâns să te ocupi tot mai mult de problemele altora.




Gemeni

În această perioadă poţi descoperi în tine nevoia de a participa la acţiuni caritabile. Eşti tot mai interesat să lupţi pentru o cauză, să îţi asumi misiuni umanitare.




Rac

Visezi la călătorii lungi alături de partenerul de viaţă. Învaţă să-ţi recunoşti talentele, ai încredere în potenţialul tău!




Leu

Te simţi liber să faci orice îţi propui. Te poţi apuca de studii, de cursuri de perfecţionare, de autodezvoltare, de limbi străine.




Fecioară

Cauţi liniştea şi protecţia unui mediu familiar. Manifeşti un interes deosebit pentru siguranţa financiară.




Balanţă

Evită să te urci la volan dacă eşti nervos sau supărat. Grijă mare la implicaţiile legale ale iniţiativelor tale, pentru că se poate ajunge uşor la proces.




Scorpion

Poţi avea parte de câştiguri financiare, recompensaţii pentru munca depusă în ultima perioadă. E nevoie să faci servicii şi te preocupă binele celor din jur.




Săgetător

Îţi analizezi convingerile şi lucrurile pentru care ai luptat până în prezent. Eşti predispus la gesturi şi dovezi de iubire.




Capricorn

Zona iubirii şi a creativităţii prinde energie. E timpul să pui în practică planuri de viitor din care întreaga familie are numai de câştigat.




Vărsător

Este posibil să simţi o strângere de inimă când vine vorba de bani. Eşti interesat de progresul personal, aşa că informaţiile şi cunoştinţele ajung la tine pe toate căile.




Peşti

Eşti în centrul atenţiei, toată lumea îţi recunoaşte meritele şi realizările din carieră. Poţi explora noi metode de a face bani.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS