Horoscopul zilei de azi, 10 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 10 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 martie 2012




Berbec:
Simţi că eşti pe val şi că cineva, din umbră, te recomandă unui şef. Este o zi în care eşti invitat să-ţi pui la treabă abilităţile şi talentele.




Taur:
Ziua de astăzi promite să fie ceva mai destinsă. A sosit vremea să te întrebi în ce măsură, prin ceea ce faci, poţi contribui la binele celor din jur.




Gemeni:
Găseşti înţelegere la un şef sau o persoană cu autoritate. Afli tot felul de lucruri, ajung la tine informaţii neoficiale, sau ai propriile gânduri şi idei de afirmare socio-profesională.




Rac:
Există o comunicare fluentă între tine şi partenerii tăi. Se pare că ai în preajmă persoane gata să te ajute şi să te inspire.




Leu:
Probabil că astăzi te achiţi foarte bine de sarcinile profesionale. Eşti impulsionat să schimbi tot ce nu e autentic în viaţa ta.




Fecioară:
Este o zi minunată pentru conturarea unui proiect. Ai succes în toate demersurile care ţin de studii, examene sau acte oficiale.




Balanţă:
Este o zi numai bună de stat cu familia, de rezolvat o serie de probleme ce ţin de cămin şi locuinţă. Poţi descoperi sursa unor nereuşite din zona profesională.




Scorpion:
O zi frumoasă, sub aspectul relaţiilor, parteneriatelor, colaborărilor. E timpul să te detaşezi, să accepţi, să ai răbdare.




Săgetător:
Se vor debloca multe parteneriate şi colaborări, mai ales dacă ţin de străinătate. Tot ce-ţi propui pentru astăzi decurge cu uşurinţă şi este încununat cu rezultate bune.




Capricorn:
E bine să acorzi o atenţie mai mare relaţiilor. Poţi primi declaraţii de dragoste, poţi petrece clipe minunate cu persoana iubită sau cu copiii.




Vărsător:
N-ar fi rău să-ţi dedici mai mult timp pentru tine şi sufletul tău. Este o zi excelentă pentru a te dedica familiei şi activităţilor domestice.




Peşti:
Iată o zi care-ţi aduce conjuncturi favorabile în ce priveşte comunicarea. Poţi întâlni o persoană cu rol cheie în destinul tău, pe viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS