Horoscopul zilei de azi, 9 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 9 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 martie 2012
Berbec:
Succesul unei afaceri sau al unui proiect pare să depindă de capacitatea ta de a te mobiliza. Fii atent la relaţiile care se pot destrăma, în cazul în care eşti dispus să le sacrifici.
Taur:
Te gândeşti cu destul de multă încordare la viitor. E posibil să se cristalizeze nişte scopuri, obiective şi aspiraţii.
Gemeni:
Te gândeşti la mijloace prin care să pui în mişcare noi resurse materiale. Este momentul marilor ambiţii, intenţiilor puternice, revelaţiilor profunde.
Rac:
Fii receptiv la ce au ceilalţi de spus şi nu te grăbi să tragi concluzii. Cineva te poate ajuta să rezolvi o situaţie conflictuală, eventual de natură juridică.
Leu:
Acum ai ocazia să dizolvi nişte conflicte, ori să găseşti cele mai bune soluţii pentru a îndrepta o eroare. Atenţie la tendinţa de a fi rigid, mai ales în relaţiile cu şefii!
Fecioară:
Tinzi să fii reticent la orice nou proiect şi, în consecinţă, să schimbi o serie de planuri. Relaţiile cu străinătatea pot fi fructuoase.
Balanţă:
Preocuparea ta principală este să–ti asiguri o anumită securitate financiară. Este o zi bună pentru îngrijire personală.
Scorpion:
Ar putea să ţi se pară foarte dificil să te achiţi de toate sarcinile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi. E posibil să primeşti propuneri interesante.
Săgetător:
Eşti extrem de determinat să găseşti resurse noi, să pui la treabă unele talente latente. Ţine cont şi de nevoile sau sentimentele celor din jur.
Capricorn:
Tinzi să te vezi într-o situaţie fără ieşire la locul de muncă. Ascultă-ţi inima şi alege să faci ceea ce te inspiră şi-ţi face plăcere.
Vărsător:
Alegerile pe care le faci îţi pot aduce prosperitate, cu condiţia să asculţi şi părerile celor din jur. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei.
Peşti:
Găseşti sprijin la nişte prieteni, care-şi arată calitatea umană şi generozitatea. Este perioada iniţiativelor curajoase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS