Horoscopul zilei de azi, 6 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 6 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 noiembrie 2011




Berbec:
O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoţională puternică şi multe frământări interioare. Berbecii pot să se întoarcă în trecut şi să vadă de ce anume nu pot conta acum pe anumiţi oameni.




Taur:
Probabil că astăzi îţi vor fi puse la încercare convingerile şi credinţele. Taurii pot să facă acum planuri cu soţul, soţia, iubitul, în privinţa viitorului lor.




Gemeni:
Nişte datorii mai vechi sau o promisiune neonorată faţă de cineva te pot face să scoţi din buzunar o sumă de bani considerabilă. Nerăbdători, Gemenii au tendinţa de a-şi face griji, de a concepe scenarii nerealiste.




Rac:
Îţi pot reveni în minte multe persoane sau experienţe din trecut. Racii pot simţi că li se face dreptate şi că sunt apreciaţi la adevărata lor valoare.




Leu:
Fie te confrunţi cu o problemă de sănătate, fie te simţi copleşit de sarcinile zilnice şi de oboseala acumulată. Leii pot primi gesturi de afecţiune, cadouri sau invitaţii.




Fecioară:
Este o zi în care afli multe lucruri care ţi-au fost ascunse. Aceşti nativi pot reînnoda relaţia cu fraţi, surori, vecini sau rude cu care aveau nişte conturi de reglat.




Balanţă:
Pentru tine, ziua de astăzi poate fi tensionată în ce priveşte atmosfera la locul de muncă. Ziua de duminică le poate aduce Balanţelor confirmări legate de statutul lor profesional.




Scorpion:
Unele experienţe pe care le trăieşti astăzi au rolul de a te impulsiona să schimbi nişte principii şi credinţe vechi. Scorpionii sunt cam detaşaţi, cam rupţi de realitate, aşa că e bine să-i aducă cineva cu picioarele pe pământ.




Săgetător:
În continuare este recomandat să fii discret, să nu divulgi toate informaţiile pe care le deţii. Duminica poate fi pentru Săgetători prilej de reuniune de familie.




Capricorn:
Astăzi este posibil ca un parteneriat să fie pus sub semnul întrebării. Capricornii speră la ceva mai bun pentru ei, dar în continuare au o strângere de inimă.




Vărsător:
Nu e momentul nici să fii rigid şi încăpăţânat în relaţia cu colegii de muncă şi nici să te eschivezi în faţa responsabilităţilor. Vărsătorii pot fi contactaţi acum de oameni cu care nu s-au mai văzut de ceva timp.




Peşti:
Astăzi este activată zona iubirii, unde se pare că există destule semne de întrebare şi frământări. Peştii pot ajunge să privească realitatea, cotidianul, rutina, cu alţi ochi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS