Horoscopul zilei de azi, 5 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 5 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 noiembrie 2011




Berbec:
O zi frumoasă, care aduce entuziasm şi optimism. Berbecilor le va fi uşor astăzi să vadă interesele şi motivaţiile din spatele aparenţelor.




Taur:
Există premise frumoase în ce priveşte administrarea finanţelor. Partenerul de viaţă s-ar putea să aibă astăzi nevoie de sprijinul şi de sfatul Taurului.




Gemeni:
Ai parte de lucrurile care sunt vitale pentru tine şi anume de comunicare. Gemenii pot avea o zi agitată, dar şi eficientă, la locul de muncă.




Rac:
O zi care doreşte să te înveţe arta de a tăcea şi a asculta cu atenţie. Racii ar trebui să se simtă astăzi şi foarte romantici, prin urmare sunt predispuşi la gesturi de iubire.




Leu:
Pentru tine, este o zi frumoasă sub aspectul relaţiilor sociale. E o zi în care Leii pot să facă schimbări în locuinţă sau pot chiar să recurgă la o investiţie de durată.




Fecioară:
Apar conjuncturi favorabile în sfera profesională. Poate fi o zi a deschiderii sufletului pentru Fecioare.




Balanţă:
Ar fi bine ca astăzi să te detaşezi de orice problemă. Deocamdată, Balanţele ar trebui să nu-şi strige în gura mare planurile.




Scorpion:
Totul pare să stea sub semnul discreţiei şi secretelor sau adevărurilor rostite pe jumătate. E obligatoriu ca Scorpionii să gândească pozitiv.




Săgetător:
Ai nevoie să fii încurajat, aştepţi laude, aprecieri şi recunoaştere de la cei din jur. Săgetătorii şi-ar putea da seama astăzi dacă ceea ce fac îi reprezintă cu adevărat sau nu.




Capricorn:
Ai noroc în nişte demersuri care ţin de zona profesională. Capricornii se pare că sunt luaţi în vizor de oameni cu influenţă.




Vărsător:
O zi pe care o poţi trăi după cum îţi dictează sufletul. Succesul în carieră ar putea să bată azi la uşa Vărsătorilor.




Peşti:
Te bucuri de o atmosferă plăcută în familie. Peştii pot să înveţe astăzi lucruri noi, interesante şi constructive.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS