Horoscopul zilei de azi, 13 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 13 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 septembrie 2011


Berbec
Încearcă să eviţi pe cât posibil o discuţie neplăcută cu partenerul de viaţă. Este posibil ca astăzi să intri în contradicţie cu un subaltern sau un coleg, din cauza divergenţei de opinii.


Taur
Evită excesele de orice natură. Primeşti veşti, eşti în centrul atenţiei, toată lumea parcă are ceva să-ţi spună.


Gemeni
Încearcă să nu faci excese culinare sau de oricare altă natură. Pot exista discuţii clarificatoare cu partenerul de viaţă sau cu un partener de afaceri.


Rac
Poate fi o zi excelentă pentru relaxare şi odihnă. Spre seară, probabil va fi nevoie să clarifici nişte lucruri cu o persoană mai tânără.


Leu
Ziua este favorabilă odihnei şi activităţilor care nu cer prea multă solicitare fizică. Chestiunile de ordin financiar capăta mai multă claritate, iar blocajele de această natură se dizolvă.


Fecioară
Relaţia pe care o ai cu un amic poate fi pusă la încercare. Toate neînţelegerile au şanse să se clarifice, iar tu vei fi mult mai ferm în alegerile pe care le vei face.


Balanţă
Te bucuri de o mai bună înţelegere a subiectelor care vizează filosofia, limbile străine, istoria sau religia. S-ar putea să iei parte la nişte discuţii şi întâlniri neprogramate.


Scorpion
Te poţi bucura de un câştig material sau de susţinerea unei persoane din anturajul apropiat. Este o zi excelentă pentru iubirea manifestată, faţă de persoana iubită sau faţă de copii.


Săgetător
Te bucuri de o bună intuiţie şi poţi fi rugat chiar de a gestiona o serie de bunuri materiale. Totul va începe să se deblocheze, să se rezolve, în relaţiile cu şefii sau în ce priveşte autoritatea ta la locul de muncă.


Capricorn
Evită începerea unei noi relaţii acum, indiferent că priveşte zona profesională sau personală. Seara este potrivită pentru a te gândi în linişte la nişte strategii profesionale.


Vărsător
Te bucuri de o zi frumoasă sub aspectul relaţiilor de dragoste. O zi favorabilă oricăror demersuri de afirmare profesională şi ieşire la rampă.


Peşti
Preferi să dedici ziua de sâmbătă activităţilor de ordin casnic. Spre seară, gândul îţi fuge la activităţile profesionale şi, poate, la relaţia cu un şef, care are nevoie să fie reparată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS