Horoscopul zilei de azi, 12 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 12 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 septembrie 2011


Berbec
Te bucuri de aspecte favorabile în cazul în care ai de prezentat o lucrare sau de susţinut un discurs. În ce priveşte sănătatea, e indicat să fii atent.


Taur
Fii cumpătat în tot ceea ce faci şi să-ţi gestionezi câştigul într-un mod înţelept. Te bucuri de recunoaştere, apreciere şi admiraţie.


Gemeni
Sunt favorizate schimbările de look sau reluarea unor activităţi la care cândva ai renunţat. Este o perioadă excepţională pentru carieră, de care ar fi bine să profiţi din plin.


Rac
Atitudinea pe care o ai este aceea de a te retrage departe de mulţime şi zgomot. Nu este exclus să primeşti o veste bună de departe sau de la o persoană oficială.


Leu
Te poţi bucura de concretizarea sau realizarea unui vis, dorinţă ori proiect. Ţi se fac reduceri, poţi să eviţi nişte cheltuieli, beneficiezi de tot felul de avantaje.


Fecioară
Este o zi potrivită pentru a te implica şi a-ţi dedica timpul carierei ori profesiei. Poţi, în sfârşit, să obţii o aprobare pe care o aştepţi demult, să ajungi la un numitor comun cu un partener.


Balanţă
Eşti perseverent, ambiţios şi muncitor, dar şi încăpăţânat, iar această atitudine poate aduce neînţelegeri între tine şi o persoană cu funcţie superioară. Astăzi poţi palpa, în sfârşit, roadele muncii din ultima vreme.


Scorpion
Te bucuri de o bună intuiţie şi capacitate mult ridicată în a-i înţelege pe cei din jurul tău. Ascultă-ţi vocea interioară şi alege cu inima!


Săgetător
Poţi experimenta unele neplăceri din partea unei persoane dragi. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea roz, mai ales că ai tendinţa de a te arunca în tot felul de cheltuieli.


Capricorn
O zi frumoasă, cu multă emoţie, provocată de întâlniri agreabile cu prieteni apropiaţi. Încearcă să te odihneşti şi să adopţi o atitudine mai relaxată.


Vărsător
Evită pe cât posibil să începi acum o relaţie cu adevărat importantă pentru tine. Îndrăzneşte să ieşi în faţă, să îţi exprimi ideile cu putere şi să arăţi de ce eşti în stare.


Peşti
Atitudinea puţin cam melancolică pe care o ai te poate face să fugi cu gândul la trecut. Îţi hrăneşti mintea şi spiritul cu informaţii şi învăţături noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS