Horoscopul zilei de azi, 25 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 iunie 2011


Berbec
Eşti împins de la spate de o energie nouă, atras de nişte perspective foarte promiţătoare în perioada următoare şi faci tot posibilul să ajungi cât mai repede la final. Tragi tare după principiul bate fierul cât e cald şi nu laşi entuziasmul să scadă. Atât timp cât roadele de la final sunt atât de interesante, merită orice efort ca să pui mâna pe ele cât mai repede. Adună-ţi forţele, concentrează-te prioritar spre acest mare ţel, pentru că poate fi al tău cât ai bate din palme!


Taur
Ai de sărbătorit o mare reuşită profesională, dar nu eşti doar tu actorul acestui eveniment, ci au participat şi alţii la acest succes. Împreună aţi muncit, tot împreună petreceţi acum, când se culege recolta şi vă felicitaţi unii pe alţii pentru nivelul la care aţi ajuns. Trebuie neapărat să scoţi în evidenţă şi aportul altora, deci nu trage doar pe turta ta toate laudele, pentru că rişti să îi dezamăgeşti pe cei care ţi-au stat alături. Recunoaşte-le şi lor meritele!


Gemeni
Banii par să fie principalul motiv de îngrijorare al acestei zile, pentru că atunci când calculezi ce mai ai în portofel, nu iese un rezultat prea bun. Pe o listă deja plină de datorii urgente, te poţi trezi azi cu o plată în plus, care cade în cel mai nepotrivit moment. E normal să generezi o criză când vezi câţi bani ai la dispoziţie şi câte s-au acumulat de plătit în acelaşi timp, dar toate au rezolvare dacă te calmezi şi îţi administrezi prudent şi atent bugetul.


Rac
Nu merită să pui la suflet influenţele nefaste din afară, pentru că nu sunt probleme care să te privească personal. Se ştie că rezonezi la necazurile altora, dar nu merită să-ţi strici ziua cu problemele lor interminabile. Ai altceva mai bun de făcut decât să asculţi atâtea poveşti lacrimogene, ca atare detaşează-te de mediile împovărate de griji şi necazuri, şi alătură-te celor optimişti, care au ceva de sărbătorit. Doar de tine depinde cui te alături: celor trişti sau celor veseli?


Leu
Visezi la vremuri mai bune pentru tine şi persoana dragă, dar depinde mult de energia pe care o investeşte fiecare pentru a vă vedea visele împlinite. Primeşti din partea partenerului multe stimulente care te fac să speri că lucrurile se vor ameliora major în relaţia voastră, iar toate angajamentele pe care vi le faceţi reciproc au toate şansele să devină realitate. Aveţi planuri mari de viitor împreună şi crezi din ce în ce mai mult în reuşita lor pentru că vezi şi din partea jumătăţii tale mult entuziasm.


Fecioară
Uneori, banii sunt cea mai accesibilă soluţie de a trece peste cele mai dificile hopuri. Fie ca orice obstacol poate fi înlăturat cu intervenţia financiară de rigoare, mai mult sau mai puţin corectă, fie că poţi apela la specialişti plătiţi care să-ţi rezolve problema de urgenţă. Atunci când plăteşti, ai şi pretenţii, dar parcă ţi se pare mult mai uşor să scoţi un ban de buzunar pentru a depăşi acest moment critic. În final, se va dovedi că merită investiţia.


Balanţă
Sufletul tău e împovărat de o suferinţă legată de viaţa sentimentală. Ţi-ai făcut iluzii cu privire la o poveste de amor, dar lucrurile nu merg deloc în direcţia visată. Posibil să exagerezi un pic gravitatea lucrurilor, şi, dacă acum nu primeşti ceea ce ai nevoie, ai tendinţa de a le privi pe toate în negru. Nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare, dar eşti într-o pasă emoţională extrem de vulnerabilă când orice mic semnal te trimite în depresie, suspine şi singurătate.


Scorpion
Este o zi perfectă în care toate îşi merg strună, mai ales activităţile care implică o colaborare directă cu cineva. Orice tranzacţie, orice discuţie, orice întrevedere faţă în faţă va avea efecte dintre cele mai bune, pentru că ai norocul de a găsi oameni de calitate, cu care ai multe în comun. La originea dialogului vostru de succes se află o combinaţie ideală de respect, admiraţie şi afecţiune, încât de aici se poate naşte şi o relaţie apropiată de prietenie sau de dragoste. În doi, ziua e minunată!


Săgetător
Se ştie că atunci când eşti cuprins de o pasiune nouă, faci paşi mari spre ţinta finală. Azi îţi stabileşti un punct important în perspectivă, pe care îl poţi atinge, dar ar fi bine să te organizezi mai bine, ca să nu investeşti toată energia la început şi să oboseşti mai apoi. E un demers de lungă durată, nu ajungi la rezultatele visate dintr-un singur foc, de aceea trebuie să-ţi cântăreşti bine forţele, pentru a nu le epuiza înainte de final. Fii sigur că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar ţine-ţi în frâu energia în exces.


Capricorn
Nu sta singur într-o astfel de zi, pentru că a-ţi petrece ziua numai în compania propriei tale persoane ar lăsa loc unor idei care nu-ţi priesc. Cu cât e mai multă lume în jurul tău, cu atât îţi abaţi gândul de la problemele care te macină şi reuşeşti să ai o zi veselă. Adună-ţi familia aproape, petrece-ţi timpul cu jumătatea ta sau cu propriii copii, pentru că numai într-un astfel de anturaj vei depăşi starea psihică nefastă care te paşte. Dacă alegi să te retragi în lumea ta, izolat de toţi, angoasele te vor copleşi.


Vărsător
E agitaţie mare în jurul tău şi le faci şi tu să se amplifice şi mai mult, pentru că au un efect nefast asupra ta. Te irită, te scot din sărite, te fac să te manifeşti agresiv, dar ai noroc de intervenţia unei persoane mai calme din fire ce va dezamorsa uşor conflictul. Ascultă sfaturile sale, acceptă-i îndrumările, pentru că e detaşat de tot conflictul şi poate oferi o soluţie perfectă pentru a ieşi din acest mediu tensionat. Fă pace şi pleacă de pe câmpul de luptă, dacă vrei o zi relaxantă.


Peşti
Îţi place ca lumea să apeleze la tine, pentru că aşa te poţi dedica celor care au într-adevăr nevoie de un sprijin. Eşti preocupat de cei nevoiaşi, de paturile sociale defavorizate, ca atare te dedici întru totul unei acţiuni caritabile. Te vei simţi mult mai bine dacă vei oferi ceva din ceea ce ai unei persoane aflate în impas. E forma ta de a dărui şi tu, la rându-ţi, din ce ai primit de la viaţă, ca atare azi eşti un creştin devotat, un filantrop generos sau doar un prieten de nădejde.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS