Horoscopul zilei de azi, 24 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 iunie 2011


Berbec
Aspectele planetare de azi ar putea să inducă o sensibilitate deosebită. S-ar putea ca unii dintre noi să se simtă jigniţi din nimic.
Aceste aspect planetare mai pot determina scăderea simţului practic şi, totodată, favorizează confuziile. În consecinţă, este recomandabil să amânaţi deciziile majore şi să nu încheiaţi contracte.


Taur
Dragoste: Cine ar fi zis că absenţa cuiva din peisajul de astăzi te va face fericit? Nu-i vorba de faptul că nu-l agreai dar pur şi simplu ţi-a adus mult stres în viaţă.
Bani şi Carieră: Sunt zile în care ai chef de muncă şi zile în care îţi doreşti să stai şi să nu faci nimic. Astăzi nimeni nu aşteaptă nimic de la tine, aşa că nu-i necesar să te forţezi.
Sănătate: Din dorinţa ta de a fi totul perfect se pot naşte multe erori. Cel mai grav este că acest dezechilibru te consumă foarte mult.


Gemeni
Dragoste: Simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti sentimentele cuiva şi chiar dacă nu-i frumos să vorbeşti despre oameni când nu sunt de faţă, astăzi o vei face pentru a te descărca.
Bani şi Carieră: Îţi schimbi atitudinea faţă de o decizie pe care te gândeşti să o iei. Schimbarea constă în faptul că eşti pregătit să rişti mai mult sperând la o recompensă mai mare.
Sănătate: Astăzi s-ar putea să ai mustrări de conştiinţă în privinţa unui lucru făcut în trecut la primul impuls.


Rac
Dragoste: Un conflict cu o persoană specială din viaţa ta te face să te îngropi în muncă. Trebuie să fii atent, faptul că fugi de problemă nu înseamnă că se va rezolva de la sine.
Bani şi Carieră: În loc să fii invidios pe cel care a câştigat şi să te îngrijorezi pentru poziţia ta, mai bine învaţă din greşeli şi fă în aşa fel încât o astfel de situaţie să nu se mai întâmple.
Sănătate: Chiar dacă toată lumea râde şi se simte bine în jurul tău, tu nu eşti impresionat deloc.


Leu
Dragoste: Te simţi foarte singur în ultima perioadă şi cel mai mult îţi lipsesc prietenii.
Bani şi Carieră: Simţi că ai pierdut o bătălie pe undeva şi asta va face ca încrederea în tine să se clatine puţin. Lucruri de genul acesta se întâmplă şi va trebui să treci peste moment.
Sănătate: Critici încontinuu şi zici că aceste glume sunt vechi. Decât să strici petrecerea altora mai bine te retragi singur undeva.


Fecioară
Nu prea reuşiţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi. Pe de o parte, ar trebui să terminaţi o lucrare importantă, iar pe de altă parte, sunteţi presat de o problemă financiară.
Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie activităţilor profesionale.
Evitaţi speculaţiile!


Balanţă
Dragoste: Devii romantic, iar dacă eşti deja implicat într-o relaţie sau de abia începi să te implici, aceste lucruri vor fi cele mai importante pe parcursul zilei de astăzi.
Bani şi Carieră: Ai anumite principii despre cum anume trebuie oamenii să se comporte, dar cum lumea nu este perfectă astăzi vei asista la o situaţie ce contravine principiilor tale.
Sănătate: Farmecul de care dispui astăzi te va ajuta să faci cunoştinţă cu o mulţime de oameni noi, aşa că este o zi bună pentru orice activitate ce implică socializare.


Scorpion
Dragoste: Dacă te afli într-o perioadă de tranziţie şi nu eşti implicat într-o relaţie, sentimentele tale se vor răsfrânge asupra prieteniei.
Bani şi Carieră: Nu este momentul în care să devii agitat sau să intri în panică pentru că reputaţia ta va avea de suferit şi vei reuşi să-i stresezi şi pe ceilalţi. Ai grijă să nu exagerezi astăzi, aşa că păstrează-te lucid.
Sănătate: Astăzi te vei mişca mai repede decât oricine. Nu neapărat pentru că dispui de o energie debordantă ci doar pentru că eşti supărat.


Săgetător
Dragoste: Ai nevoie să clarifici lucrurile referitoare la relaţiile tale. Ai tot aşteptat până acum ca lumea să se trezească la realitate dar răbdarea ta are o limită.
Bani şi Carieră: Eşti într-o stare ce te face să devii foarte responsabil. Îţi termini munca repede şi bine. Acest lucru este observat atât de prietenii tăi cât şi de colegii de la serviciu.
Sănătate: Încearcă să adopţi o atitudine relaxată astăzi pentru că nu numai te va ajuta pentru a rezolva lucrurile mai bine şi mai repede, ci chiar te va menţine sănătos psihic şi fizic.


Capricorn
Dragoste: E momentul în care trebuie să-ţi asumi un mic risc. Trebuie să devii deschis şi să pari vulnerabil, doar că ai grijă să nu împarţi ordine în stânga şi în dreapta.
Bani şi Carieră: Prietenii şi colegii de la serviciu vor veni la tine şi îţi vor cere câteva sfaturi sau secrete. Depinde de tine dacă vrei să-i ajuţi sau nu, cert este că vor fi foarte recunoscători pentru că informaţiile tale sunt valoroase.
Sănătate: Este o zi în care te vei simţi foarte bine. Vei merge în locuri în care nu ai mai fost niciodată, dar unde fetele ţi se vor părea familiare.


Vărsător
Dragoste: Problemele familiale te-au acaparat atât de mult încât viaţa ta socială ar putea avea de suferit. Este greu să te împarţi între aceste două lumi, dar va trebui să reuşeşti pentru că ai nevoie de acest echilibru.
Bani şi Carieră: Nu te angaja în mai multe activităţi în acelaşi timp! Rişti să nu duci nimic la bun sfârşit.
Sănătate: Te apropii uşor de oameni şi comunici într-un mod în care te faci înţeles. Întreaga zi stă sub semnul lucrurilor în comun şi asta se va întâmpla, adică vei întâlni multe persoane ce au multe în comun cu tine.


Peşti
Dragoste: Explică-le persoanelor din familie cât de importanţi sunt prietenii pentru tine şi vor înţelege că ai nevoie să petreci timpul alături de ei, pentru că persoanele care ţin la tine vor să te ştie fericit.
Bani şi Carieră: Ai mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propui, dar ar fi bine să ţii cont şi de părerile lor.
Sănătate: Nu ai mai fost invitat la o petrecere de foarte mult timp şi asta te îngrijorează. Dacă vrei să fii pe lista de invitaţi a tuturor trebuie să-i chemi şi tu la rândul tău la evenimentele organizate de tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS