1 iunie 2023: Jupiter formează o conjuncție cu Nodul Nord al Destinului

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
1 iunie 2023: Jupiter formează o conjuncție cu Nodul Nord al Destinului

În data de 1 iunie 2023, Jupiter, cunoscut ca Marele Benefic, se află în conjuncție cu Nodul Lunar Nord în zodia Taur, oferindu-ne oportunități noi și senzaționale. Această conjuncție reprezintă o șansă unică de a porni într-o nouă călătorie în viață! Jupiter și Nodul Nord au multe aspecte în comun.

Ambele energii sunt orientate spre creștere și dezvoltare, cu dorința de a progresa. Jupiter caută un sens mai înalt, în timp ce Nodul Nord reprezintă scopul nostru autentic în această existență. Când aceste două energii se întâlnesc, oportunitatea se alătură pregătirii.

Conjuncția dintre Jupiter și Nodul Nord are loc o dată la 12 ani, dar nu în același semn zodiacal. Prin urmare, majoritatea dintre noi au șansa să experimenteze această conjuncție doar o dată sau cel mult de două ori într-o viață, atunci când Jupiter și Nodul Nord se află în același semn zodiacal.






Jupiter și Nodul Nord. Resetarea standardelor

La data de 1 iunie, Jupiter va forma o conjuncție cu Nodul Nord al Lunii, cunoscut și ca Nodul Adevărului. Nodurile Lunii nu sunt corpuri fizice, ci puncte de intersecție între Soare, Lună și Pământ, care conduc la eclipsele noastre anuale.

Acestea se deplasează prin zodiac, atrăgându-ne atenția asupra destinului umanității în acest proces. Ele reprezintă ghidurile noastre în evoluție. Atunci când planetele se aliniază cu Nodurile Lunii, ele pot descrie tendințe, valori și evenimente care pot și vor avea efecte semnificative.

Taurul este un semn de Pământ, cel mai concret și înrădăcinat dintre semnele de Pământ. Când Nodul Nord se află în Taur, suntem amintiți să nu irosim și să nu dăm de-a gata resursele constante pe care le avem în propria noastră viață.

Jupiter are scopul de a reseta standardele noastre, de a ne deschide conștiința către potențialul acestui semn semnificativ, oferindu-ne un remediu pentru lista vastă de greșeli pe care le-am acumulat în deceniile trecute.






Jupiter și Nodul Nord. Abundență sau pierderi?

Jupiter ne reamintește că abundența lumii naturale poate fi a noastră dacă învățăm să coexistăm în mod responsabil și armonios cu Pământul. Taurul, fiind și un semn al banilor și al finanțelor, reprezintă susținerea noastră.

Jupiter este o planetă a abundenței, care stimulează creșterea. Aceasta poate fi o oportunitate norocoasă de a planta semințele prosperității. Totuși, Jupiter crește toate lucrurile și poate amplifica atât tendințele pozitive, cât și cele negative.

Unul dintre modurile în care o face este prin optimismul excesiv care depășește limitele. Ultima dată când Jupiter a fost în conjuncție cu Nodul Nord în Taur a fost în mai 1929.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS