Zodiac chinezesc săptămânal, 8-14 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 8-14 mai 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Cei(le) din zodia Șobolan se vor bucura de un real progres în ceea ce privește viața profesională și dezvoltarea relațiilor de serviciu. Aceștia(stea) vor avea o stare de spirit bună în toată perioada săptămânii următoare și vor fi o adevărată sursă de inspirație pentru persoanele din jurul lor, anunță zodiacul chinezesc al săptămânii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cei(le) din zodia Bivol vor înregistra rezultate uimitoare în domeniile carieră și finanțe în săptămâna 8-14 mai 2023. Averea voastră va crește, iar lucrurile se vor rezolva în bine din punct de vedere profesional. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la progres, deoarece vă veți bucura în curând de roadele muncii voastre.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Cei(le) din zodia Tigru se vor bucura săptămâna aceasta de tot sprijinul partenerilor(elor) de cuplu pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale. Aveți multe de recuperat la acest capitol, după ce în ultima vreme v-ați axat mai mult asupra vieții de familie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Nimeni și nimic nu îi/le va putea convinge pe nativii(ele) din zodia Iepure să renunțe la ideile lor îndrăznețe. Chiar dacă nimeni nu vă oferă nicio șansă de reușită, ambiția și perseverența vă vor ajuta să îndepliniți proiectele mărețe săptămâna aceasta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În săptămâna 8-14 mai 2023, cei(le) din zodia Dragon se vor transforma în adevărați(te) eroi(ne) pentru membrii(ele) familiei lor. Veți rezolva cu succes o situație neprevăzută, chiar dacă asta va presupune anumite sacrificii din partea voastră. Tocmai din acest motiv persoanele dragi vouă vă vor fi recunoscătoare și vă vor privi cu admirație.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Horoscopul chinezesc săptămânal dezvăluie previziuni astrale pentru nativii(ele) din zodia Șarpe care vor transforma perioada 8-14 mai 2023 într-un lung șir de reușite. Totul sau nimic, acesta este deviza după care se vor ghida Șerpii în această săptămână.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Cei(le) din zodia Cal vor fi în armonie cu ei(le) și cu persoanele din jurul lor și vor ști cum să profite de oportunitățile apărute în această săptămână. Veți trece peste nemulțumirile legate de atitudinea partenerului(ei) de viață și peste nemulțumirile legate de colegii(ele) de muncă tocmai pentru a nu vă strica armonia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Cei(le) din zodia Capră ar fi bine să se țină departe de provocările și situațiile conflictuale în care anumite persoane vor dori cu tot dinadinsul să vă atragă. Stați aproape de familie și de persoanele de încredere și evitați să dați curs provocărilor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Maimuțele vor avea parte de adevărate provocări la serviciu. Poziția pe care o ocupă acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc va fi extrem de vânată de persoane care vor încerca cu tot dinadinsul să le pună bețe în roate. Controlați-vă emoțiile și nu lăsați garda jos!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În materie de relații, norocul le va surâde nativilor(elor) Cocoș în această săptămână. Cei(le) singuri(e) au ocazii mari să întâlnească persoane noi care le vor stârni interesul, iar cei(le) care se află deja într-o relație vor avea parte numai de înțelegere și fericire.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Cei(le) din zodia Câine vor începe săptămâna cu dreptul. Ideile vă vor fi în sfârșit apreciate de către superiori(are), iar eforturile pentru munca asiduă depusă în ultima vreme vor începe să dea roade. Continuați săptămâna în același ritm de muncă, iar la vară vă veți bucura de un bonus binemeritat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Săptămâna aceasta va fi una avantajoasă pentru cei(le) din zodia Mistreț. Veniți cu forțe proaspete după un weekend în care v-ați încărcat bateriile și aveți toate șansele să vă faceți remarcați(te) la serviciu. În ceea ce privește relația sentimentală, partenerul(a) se poate să vă reproșeze lipsa de atenție din ultimele zile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS