Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 septembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 îți este mai facil să iei decizii în ceea ce privește cariera ta. Vei face un salt mare, care va fi aplaudat de cei(le) din jurul tău, dar și invidiat(ă) în egală măsură. Urmărește cu atenție persoanele din jurul tău, mai ales la amici(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 îți desfășori mai bine activitatea, te simți mai destins(ă) și pare că ai scăpat de anxietăți. Ar fi bine să pui mai mult accent asupra sănătăţii tale mintale și să reduci foarte mult stresul din viața ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 primești o veste importantă legată de un proiect personal cu care nu reușeai să avansezi. Găsești partenerii(ele) de care aveai nevoie, însă trebuie să fii precaut(ă) la condițiile pe care aceștia(stea) le pun ca să te finanțeze.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 petreci mai mult timp alături de părinți și redescoperi cât de bine este să fii alături de persoanele care te iubesc sincer. De acum înainte ți-ai propus să le faci mândre și să le apreciezi mai mult.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 ai tendința să te ascunzi de ochii lumii și să stai departe de viața socială. Noul anotimp nu îți priește și ai nevoie de timp ca să te acomodezi. Viața ta socială nu va fi afectată de schimbările de temperatură.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 îți iei inima în dinți și îi spui partenerului(ei) de cuplu tot ceea ce te nemulțumește în relația ta. Simți că lucrurile nu mai sunt ca la început și îți dorești cumva să reînvii pasiunea în cuplu.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 te eliberezi de stresul cauzat de persoanele din jur. Ai învățat să fii mai puțin empatic(ă), mai ales cu oamenii care nu merită. A venit timpul să te gândești și la tine și să nu te mai afecteze probleme tuturor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 îți iei inima în dinți și faci pași siguri către un proiect dificil pe care l-ai abandonat în urmă cu mult timp. Vrei să termini acest capitol din viața ta și primești sprijin din partea celui(ei) pe care îl/o iubeşti.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 pleci într-o călătorie care nu se anunță a fi tocmai agreabilă, însă trebuie să faci sacrificii de dragul celui(ei) pe care îl/o iubeşti. Poate în timp vei învăța că nu ești obligat(ă) să faci nimic de dragul nimănui.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 ai foarte multe lucruri de făcut în casă și îți iei câteva zile libere de la locul tău de muncă, ca să pui la punct acest aspect. Cei(le) din familie îți vor da și ei(le) de lucru, așa că pregătește-te din punct de vedere fizic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 se ivesc o mulțime de probleme în cuplu pe care nu știi cum să le rezolvi. Însă comunicarea este cheia pe care nu reușești să o potrivești în relația ta sentimentală. Încearcă să fii mai tolerant(ă) cu persoana dragă ție.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În săptămâna 19-25 septembrie 2022 descoperi că lumea e mult mai mare decât ai crezut tu și îți dorești să o explorezi în profunzime. A venit vremea să ieși din bula în care trăiai și să vezi adevărata față a lucrurilor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS