Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 4-10 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 4-10 iulie 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 4-10 iulie 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate.


Taur:

Cartea etalată – Opt de Monede. Este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie indică că este vremea să capeţi noi abilităţi, să faci ceva nou.


Gemeni:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Rac:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.






Leu:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Balanţă:

Cartea etalată – Turnul. E musai să te eliberezi dintr-o situație sau o relație care au devenit prea limitate pentru tine. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se petrece un eveniment care va distruge integral pacea și armonia cu care te-ai înconjurat.


Scorpion:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.


Săgetător:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.






Capricorn:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Vărsător:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale.


Peşti:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS