Zodiile care vor fi influenţate major de Luna Nouă în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile care vor fi influenţate major de Luna Nouă în Gemeni


Între intrarea lui Mercur în retrograd şi intensele eclipse, luna mai a adus un climat astrologic destul de dur. Ne mai îndulceşte puţin cu Luna Nouă din 30 mai în zodia Gemeni. Se anunţă o nouă perspectivă, o gură de aer proaspăt, un nou salt în plan personal sau profesional.

Doar că, atât timp cât Mercur este încă retrograd, ţi se poate părea că eşti, încă, ţinut în loc şi nu eşti lăsat(ă) să te manifeşti aşa cum îţi doreşti. Dar nu va mai dura mult şi vei avea libertate de mişcare. Căci Mercur va ieşi din retrograd în 3 iunie.


Berbec:

Luna Nouă creează tensiune în ceea ce priveşte exprimarea sinelui. Ca semn cardinal de Foc, este important să te concentrezi asupra nevoilor tale şi să le spui cu voce tare. Această lunaţie vizează capacitatea ta de a comunica şi de a te conecta cu ceilalţi(lelalte). Pe de altă parte, un tranzit care îl implică pe patronul astrologic al zodiei – Marte – în relaţie cu planeta norocului – Jupiter – îţi oferă o doză suplimentară de încredere.






Fii atent(ă) însă, la potenţialele accidente ce pot fi determinate de retrogradul lui Mercur. Gândeşte-te şi la perspectivelor celorlalţi(te) şi alege cuvintele cu atenţie, astfel încât să eviţi neînţelegerile. Atenţie, la impulsivitate şi la lucrurile spuse la nervi în căsuţa altcuiva de e-mail. Verifică de două ori toate mesajele pe care le trimiţi în mediul online, ca să fii sigur(ă) că ajung la cine trebuie.


Gemeni:

Luna Nouă din mai se ocupă de Casa sinelui. S-ar putea să simţi o presiune suplimentară în finalizarea unor proiecte. Termenele limită sunt aproape, iar Mercur retrograd te cam ţine în loc. Pregăteşte-te de ceva turbulenţe în zona carierei. Deşi s-ar putea să te simţi copleşit(ă), este un moment bun să te bazezi pe relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Marte şi Jupiter traversează Casele prieteniilor şi a legăturilor sociale, deci nu te sfii să îţi suni colaboratorii(arele), colegii(ele), rudele, familia pentru o mână de ajutor.






Fecioară:

A venit momentul să acţionezi. Această lunaţie te pune la treabă, căci va trebui să te recalibrezi după acest Mercur retrograd. Încă nu s-a terminat, dar mai sunt doar câteva zile. Apoi vei putea să te ocupi. Fixează-ţi ochii pe marele premiu, concentrează-te asupra ţelurilor profesionale, recalculează-ţi paşii şi nu lăsa nimic să te oprească din drum. Este o idee bună ca, din când în când, să te mai uiţi puţin în spate pentru a vedea de unde ai pornit, ce ai realizat, la ce mai trebuie să lucrezi, pentru a avea un control cât mai mare asupra „bifelor”.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS