Cum te ajută aștrii să ai un organism sănătos

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum te ajută aștrii să ai un organism sănătos

Te întrebi cum te ajută aștrii să ai un organism sănătos? Fiecare semn zodiacal îți oferă repere despre care sunt punctele slabe și punctele forte. În acest caz, astrologia vine cu un ajutor și după ce ajungi să te cunoști cu adevărat, dacă ai câteva informații despre tine, vei știi ce ai de făcut pentru un regim alimentar bun care să fie adjuvant pentru sănătate.


Berbec:

Activități precum boxul, halterofilia, artele marțiale, fotbalul ți se potrivesc cel mai bine, dar trebuie să fii răbdător(are) și realist(ă) cu privire la rezultate. Este cunoscut faptul că nativii(ele) acestei zodii sunt pasionați(te) de mâncarea mai puțin sănătoasă. Din această cauză se confruntă cu stări de anxietate, aciditate, hipertensiune sau boli de inimă. Pentru ca organismul să fie sănătos, trebuie să eviți mâncarea condimentată excesiv, carnea roșie și trebuie să incluzi în alimentație alimente precum iaurtul, lămâile și legumele verzi.


Taur:

Pentru că îți este foarte greu să ai un program de exerciții pe care să îl faci regulat, cele mai indicate activități sunt cele în natură precum ciclismul, înotul sau plimbările dese în parc. Ești predispus(ă) la obezitate, probleme ale sistemului digestiv și trebuie să eviți pe cât de mult poți zahărul în exces, orezul, produsele lactate, alimentele fermentate sau carbohidrații. Regimul alimentar trebuie să includă mai multe supe, legume și proteine.


Gemeni:

Activități precum gimnastică, ciclism, înot, aerobic, dans, tenis sunt ideale pentru tine. Ești predispus(ă) la tulburări toracice, astm, tuse, tulburări nervoase, piele uscată, insomnie, de aceea alimentele ideale pentru tine ar fi legumele la aburi, nucile, substanțele nutritive bogate și mineralele precum calciu și magneziu. E indicat să ai în alimentație usturoi, ghimbir, pere, portocale sau iaurt la gustări. Trebuie evitate alimentele crude, zahărul, alimentele congelate și cele făinoase, dacă vrei să ai grijă de sănătatea ta.






Rac:

E indicat să faci cât mai multe sporturi nautice. Ai un metabolism lent și o digestie greoaie și ești predispus(ă) la boli precum cele de piele, diabet, ulcer sau tulburări gastrice. Deoarece ai rezistență scăzută, trebuie să eviți alimentele grase și cele lactate.


Leu:

Yoga sau dansul sunt printre activitățile care îți sunt ție recomandate. Rutina de antrenament trebuie să aibă loc în aer liber. Ești predispus(ă) la infarct, probleme ale coloanei vertebrale, probleme digestive. Pentru a evita aceste afecțiuni e recomandat să consumi cât mai multă mâncare gătită acasă, din alimente bogate în calciu, proteine. E indicat să incluzi în alimentația zilnică portocale, nuci, mere sau salate.


Fecioară:

Ești capabil(ă) pentru exerciții de înaltă rezistență cum ar fi alergatul, ciclismul, gimnastica sau alpinismul. E indicat să eviți mâncarea stradală și să introduci în alimentația ta mai multe alimente cu conținut mare de calciu, dar și fasolea verde sau ciupercile. Spanacul, broccoli sau varza sunt alimente importante pentru sistemul tău digestiv.






Balanţă:

E de evitat orice exercițiu care suprasolicită partea inferioară a spatelui. Ești predispus(ă) la uscarea pielii, insomnii, diabet, infecții ale tractului urinar. Trebuie să ai mereu în regimul de zi cu zi apă, sucuri și supe. Mâncarea la abur, usturoiul, ghimbirul, iaurtul sunt, de asemenea, deosebit de importante în dieta ta. E de preferat să adopți o dietă săracă în grăsimi, de preferință fructe de mare și albuș de ou. La gustări e recomandat să ai mereu mere și nuci. Sunt de evitat produsele lactate concentrate și cele care conțin mult zahăr.


Scorpion:

Trăiești intens și ai nevoie de activități de fitness puternice și bine organizate, cum ar fi boxul sau artele marțiale. E recomandat să ai mereu o sesiune de yoga sau stretching după antrenament pentru că ești predispus(ă) la rupturi de ligamente sau leziuni induse de stres. Trebuie să eviți în totalitate alimentele picante, carnea roșie, produsele grase, fructele uscate. Cele mai bune alimente pentru tine sunt cele care conțin mult fier precum bananele, merele sau spanacul.


Săgetător:

Ești o persoană foarte sănătoasă, dar ai nevoie de un antrenament intens pentru că mănânci destul de mult. Trebuie să te concentrezi asupra coapselor superioare în regimul de fitness, deoarece ești predispus(ă) la obezitate, tulburări hepatice, diabet. Ai nevoie de multă determinare pentru a suprima dorința papilelor gustative. Nu e recomandat să consumi mâncare procesată, alimente condimentate, grăsimile de tot felul, produsele dulci. E indicat să adaugi în dieta ta cereale integrale, legume verzi, usturoi, ghimbir, pepeni, papaya, guava, portocale. Poți înlocui carnea roșie cu peștele.






Capricorn:

Ar trebui să eviți orice activitate care pune presiune pe genunchi, oase și articulații. Ești predispus(ă) la artrită, leziuni la genunchi, boli osoase, aciditate, sinuzită. Ar trebui să adaugi mai multe supe fierbinți, ciuperci, fructe de mare, fructe, alimente bogate în calciu și vitamine în regimul alimentar zilnic. Ar trebui să eviți băuturile gazoase, sucurile conservate, pâinea albă și făina.


Vărsător:

Îmbunătățirea circulației sângelui este deosebit de importantă pentru tine, astfel încât activitățile precum alergatul, înotul sunt cele mai bune. Ești predispus(ă) la probleme ale coloanei, leziuni la nivelul piciorului inferior, glezne umflate. Trebuie să eviți alimentele cu prea mult amidon și să mănânci orez brun, legume verzi, pește și fructe de orice fel, ciuperci și tocană de pește în mod regulat.


Peşti:

Ar trebui să mergi la yoga, dans, sporturi nautice, exerciții care să aducă echilibru și pace în viața ta. Trebuie să consumi fructe și legume care conțin fibre. E indicat să mergi în mod regulat la terapii relaxante precum sauna. Băuturile gazoase și alimentele picante ar trebui evitate. E indicat să consumi cât mai multă apă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS