Horoscop Urania săptămânal: 23-29 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 23-29 martie 2015


Horoscop 23-29 martie 2015, Berbec:

În zilele de 25 şi 26 martie, este posibil să vă racordaţi deficitar atât la propria rațiune, cât și la simțire. Se prea poate ca una să vă spună instinctul sau una să credeţi despre situațiile cu care vă întâlniţi și alta să faceţi ori să spuneţi, fapt care poate ajunge să vă supere destul de mult. Tocmai pentru că sunteţi zăpăciţi în acest interval, fiţi atenţi când treceţi strada sau şofaţi.


Horoscop 23-29 martie 2015, Taur:

Până și cele mai inofensive vorbe vă pot scoate din sărite în zilele de 27 şi 28 martie, motiv pentru care este indicat să nu abordaţi subiecte delicate în acest interval de zile. Dând curs unei confruntări verbale pe marginea unei teme de discuție care, în realitate, nici măcar nu vă atacă direct, ajungeţi să vă creaţi, în primul rând, vouă înşivă un deserviciu. Rezumaţi-vă la discuţii amuzante!


Horoscop 23-29 martie 2015, Gemeni:

Ziua de 29 martie vă surprinde în compania rudelor apropiate sau a prietenilor, anturaj care vă bucură, dar pe interior, s-ar putea să vă doriţi ceva mai multă liniște. Ar fi indicat să nu-i faceţi pe invitați să se simtă stânjeniți ori nedoriți în preajma voastră. S-ar putea să vă pară rău dacă atitudinea voastră îi alungă la casele lor mai repede decât și-ar fi propus ei. Bucuraţi-vă de voia bună!


Horoscop 23-29 martie 2015, Rac:

Vă trec tot felul de gânduri prin cap în zilele de 25 şi 26 martie, dar există riscul să produceţi scenarii care se îndepărtează prea mult de realitate și care nu fac altceva decât să vă creeze griji și temeri fără rost. Poate că în privința anumitor situații, cea mai bună strategie pe care aţi putea-o adopta este aceea de a lăsa timpul să-și să-şi spună cuvântul, în timp ce voi vă pliaţi din mers pe ce apare.


Horoscop 23-29 martie 2015, Leu:

Contextul astral al zilelor de 27 şi 28 martie vă sensibilizează atât emoțional, cât și fizic, stare de vulnerabilitate care nu vă este caracteristică și pe care nu sunteţi obişnuiţi s-o afişaţi în exterior. Aşadar, adoptaţi o atitudine agresivă pentru a le arăta celorlalți că nu se desfăşoară lucrurile după voinţa celor care vă urăsc. Nu vă simţiţi stânjeniţi să cereţi ajutor atunci când spatele vă este încărcat.


Horoscop 23-29 martie 2015, Fecioară:

De felul vostru nu sunteţi amatori de atenție, dar toate privirile par să se ațintească asupra voastră în ziua de 29 martie, surpriza făcând ca popularitatea de care vă bucuraţi să nu vă displacă deloc. Poate că o parte din voi nu se simt comod când vă daţi în spectacol, dar atâta timp cât nu faceţi rău nimănui și nu vă afectează faima, este indicat să nu puneţi la suflet acest conflict între rațiune și simțire.


Horoscop 23-29 martie 2015, Balanţă:

Dacă vă pricopsiţi cu o viroză, alergie sau un alt fel de disconfort care poate fi asociat gripei sau răcelii în zilele de 25 şi 26 martie, evitaţi tratamentul după ureche. Riscaţi să nu nimeriţi dozajul corespunzător ori să nu-și facă efectul, ori să vă agraveze și mai mult starea. Nu vă jucaţi cu sănătatea voastră!


Horoscop 23-29 martie 2015, Scorpion:

S-ar putea ca în zilele de 25 şi 26 să vă încerce o mulţime de trăiri amestecate care, cel mai probabil, vor avea o legătură cu viața voastră sentimentală. Poate că nu aveţi nicio garanţie în ce privește acest sector al vieții voastre, motiv pentru care resimţiţi la intensitate maximă această agitaţie sufletească. Probabil se cer clarificate anumite aspecte pentru a vă liniști pe interior.


Horoscop 23-29 martie 2015, Săgetător:

Până pe 24 martie s-ar putea să nu vă simţiţi la fel de energici și vioi cum sunteți voi de obicei. Optaţi pentru mese uşoare și ceva mai multă mișcare dacă vă simţiţi balonaţi sau fără chef de viață. Este posibil ca alimentele grele consumate zilele trecute să nu vă fi făcut tocmai bine, motiv pentru care acum este nevoie să luaţi măsuri. Schimbarea o veţi simți imediat!


Horoscop 23-29 martie 2015, Capricorn:

Provocările la capitolul sănătate se ivesc în zilele de 25 şi 26 martie, când vă regăsiţi într-o stare de încordare mentală care vă poate face să vă pierdeţi concentraţia. Este posibil să fiţi bombardaţi din toate părțile cu informații contradictorii, iar această încercare continuă contracronometru de a vă da seama care sunt reale vă poate extenua psihic.


Horoscop 23-29 martie 2015, Vărsător:

De obicei, priviţi cu o oarecare uşurinţă orice situație încurcată în care vă regăsiţi, dar se pare că în zilele de 27 şi 28 martie nu vă va fi tocmai ușor să vă asumaţi o atitudine obiectivă. Dacă vă simţiţi prinşi la strâmtoare sau expuşi pe plan emoțional, încercaţi să nu acţionaţi dintr-o dată, intempestiv, poate chiar brutal. Luaţi-vă câteva momente pentru a trece întâmplările care vin prin filtrul logic al rațiunii.


Horoscop 23-29 martie 2015, Peşti:

Dacă au rămas sarcini neîndeplinite de săptămâna trecută sau doar v-aţi propus mai multe activităţi de dus la bun sfârșit în zilele de 23 şi 24 martie, astrele vă recomandă să vă adaptaţi programul începutului de săptămână. Mai aveţi nevoie de vreo câteva zile pentru a vă obişnui, deci nu vă forţaţi atunci când organismul vostru nu funcționează la capacitate maximă. Luaţi lucrurile uşor!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS