Horoscopul zilei de vineri, 23 iulie 2021

 
Horoscopul zilei de vineri, 23 iulie 2021


Horoscop 23 iulie 2021, Berbec:

Ajungi să înțelegi mai bine adevărata valoare a lucrurilor. Pe de altă parte, o persoană apropiată din familie îți va mărturisi ceva foarte personal. Ești nevoit(ă) să asculți și să dai sfaturi. Trebuie să ai mai multă grijă cu cei(le) din jur. În armonie cu tine, bunăstarea îți vine nestingherită; profită de ocazie pentru a te relaxa complet. Optimismul și setea ta de viață îți oferă mai multă energie. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 23 iulie 2021, Taur:

Nu există rival(ă) pentru tine și nici ceva care să-ți poată distruge fericirea. Etapa în care Luna se află în semnul tău zodiacal opus îți va schimba intens dinamica felului în care privești realitatea. Poate vei avea mai multă grijă să nu le rănești sentimentele celor din jur. În acest moment, ești încărcat(ă) cu energie și poți acționa din impuls. Este posibil să faci comentarii dureroase. Încearcă să nu folosești cuvinte critice și nu le reproșa celor din jur imperfecțiunile pe care le au.


Horoscop 23 iulie 2021, Gemeni:

Dacă ești mereu activ(ă) în viața ta sentimentală, vei putea avea mereu lângă tine acea persoană atât de dragă, care să-ți ofere pasiunea de care ai nevoie. Această întâlnire îți va aduce multă bucurie și îți va oferi o notă de prospețime. Te afli într-una din acele perioade în care ai nevoie mare de îndrumare. Acesta este un moment în care dorești să înveți de la maeștrii(strele) din domeniu, chiar dacă înseamnă să ai rolul unui discipol. E o schimbare minunată pentru tine, mai ales că de multe ori tu ești cel(a) care îi/le învață pe cei(le) din jur. Dacă există un subiect pe care dorești să-l aprofundezi, acum este momentul să îl abordezi.


Horoscop 23 iulie 2021, Rac:

Este momentul să fii lăsat(ă) singur(ă). S-ar putea să te simți ca o oală sub presiune pe cale să explodeze. Nu îți lipsește siguranța cu privire la calea pe care ai ales-o și nu vei permite nimănui să te îndepărteze de ea. Trebuie să-ți pui ordine în viața de zi cu zi pentru a avea parte de mai mult echilibru. Judecata ta este foarte clară și îți permite să exprimi pe deplin ceea ce este în inima ta. Iată o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi pentru a restabili ordinea în relațiile tale și de a găsi pacea. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 23 iulie 2021, Leu:

În general, este o zi bună, mai ales pentru relațiile personale, dar în același timp, poate fi periculos dacă dai frâu liber sentimentelor și acționezi prea degajat, fără a ține cont de sentimentele altora și de responsabilitățile pe care le ai stabilit. Rațiunea și bunul simț te vor ajuta să te bucuri în continuare de toate momentele bune. În afară de a avea multe diversiuni, vor exista și întâlniri care vor fi benefice în termen lung. Întâlnirile de grup sunt grozave, dar nu te priva de plăcerea care vine din intimitatea unei întâlniri individuale. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 23 iulie 2021, Fecioară:

Trebuie să alegi tot ceea ce te va ajuta să-ți întărești relația și să dai rezultate în viața sentimentală. Astăzi ai atuurile de partea ta și ceea ce îți propui vei realiza. Nu există obstacole sau impedimente pentru tine. Dacă vrei să strălucești, atunci trebuie să o faci acum. Ca să rămâi o persoană echilibrată, trebuie însă să fii puțin egoist(ă). În cazul în care te afli într-o situație care nu îți aduce fericirea, atunci pleacă. Nu-i(le) lăsa pe cei(le) din jur să te manipuleze, fii liber(ă), chiar dacă vei crea tensiuni. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 23 iulie 2021, Balanţă:

Pregătește-te pentru că vei avea unul dintre acele weekenduri de neuitat. Dragostea se cutremură, pasiunea iese la suprafață. Apar scenarii diferite care reprezintă o provocare și aparente contradicții și impedimente. Trebuie să le tratezi ca pe niște provocări sau stimuli, care să te ajute să crești și să te dezvolți. Vei reuși să scapi rapid de problemele care apar în viața personală. Azi vei întâlni pe cineva care te va ajuta să treci mai ușor peste tot. Având în vedere energia minunată pe care o ai în aceste momente, nimic nu este surprinzător în faptul că cineva poate fi atras(ă) de tine. Profită de această zi minunată.


Horoscop 23 iulie 2021, Scorpion:

Azi eşti un/o adevărat(ă) luptător(are) și ai un as în mânecă. Te vei relaxa mult, trăiești fiecare clipă cu intensitate și te miști foarte bine. Chiar dacă ești foarte hotărât(ă) și bine ancorat(ă) în problemele de zi cu zi, uiți să-ți faci planuri de viitor. Nu ezita să-ți pui câteva întrebări care s-ar putea să te ajute mai târziu. Azi te poți aștepta la câteva schimbări în mediul în care trăiești. Acest lucru te va ajuta să duci lucrurile din viața ta într-o direcție pozitivă. Este posibil să simți o afinitate pentru cineva nou din viața ta și să descoperi că ai multe în comun cu el(a). Nu analiza prea mult situația, pur și simplu profită la maximum.


Horoscop 23 iulie 2021, Săgetător:

Azi vei culege roadele muncii tale din ultimul timp. Nu uita însă că inteligența constă în adaptarea la schimbări și obținerea celor mai bune rezultate. Modifică stilul de lucru în favoarea ta. Vei observa cum te vei simți mai tânăr(ă), gata să pui toată energia într-o nouă afacere, o relație de dragoste sau o activitate ieșită din comun.


Horoscop 23 iulie 2021, Capricorn:

Azi și în weekend există multe schimbări în scenariul tău sentimental, familial și social în general. Vei prelua frâiele relației în care te afli, o relație care era în pericol să se răcească sau să se termine din cauza unor cuvinte rostite într-un moment nepotrivit. Bucură-te din plin de zilele acestea. Trecutul e trecut, iar viitorul este așa cum îl planifici tu. Singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este clipa. Azi vei profita de cei(le) din jur pentru a-ți extinde sfera de influență. Vei primi o invitație de a participa la o activitate de grup sau eveniment social neobișnuit și neașteptat. Va fi o experiență interesantă.


Horoscop 23 iulie 2021, Vărsător:

Surprizele de țin lanț astăzi. Combinația cosmică a conducătorului tău, Uranus și Luna, un semn teluric, formează o panoramă unică în cadrul realității tale sentimentale și sociale în general. Iubirea nu este acolo unde crezi, ci în altă parte. Dacă vei primi azi niște bani, nu-i risipi. Trebuie să te concentrezi asupra planurilor tale și să repari anumite greșeli din trecut. Imaginația te va duce în locuri îndepărtate și te vei regăsi în mod constant visând cu ochii deschiși. În unele momente, aceste vise vor interveni în modul tău rațional și liniar de a merge prin viață.


Horoscop 23 iulie 2021, Peşti:

Vinerea aceasta există caracteristici unice în viața ta sentimentală pentru că vei simți să lași trecutul în urmă, să-ți înfrunți realitatea cu bunul simț care te caracterizează și să începi o etapă complet nouă. Nu te lăsa ghidat(ă) doar de emoții, ci cântărește-le și ia decizii mai bune sprijinindu-te pe rațiune. Influența Lunii în tranzit prin semnul Fecioarei, care este opusul tău și primește un puternic impact planetar, te va ajuta să te ancorezi foarte bine în realitate. Ia o pauză astăzi și pune deoparte lista „de făcut”. S-ar putea să descoperi că mintea ta este prea confuză pentru a fi eficientă, așa că secretul nu este să forțezi lucrurile care nu vor să se meargă mai departe. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iulie 2021

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz reprezintă distanţa dintre tine şi o nevoie a ta. Din fericire ea are caracter temporar. Această distanţă nu va rămâne aşa pentru totdeauna. Mai ales dacă faci tot ce-ţi stă în putere pentru a acoperi această nevoie.


Taur:

Runa etalată – PERTHRO. Suntem deseori tentaţi(te) să catalogăm schimbarea ca fiind bună sau rea. Perthro vine să ne reamintească că o astfel de interpretare în „alb şi negru” poate reprezenta o simplificare a soartei. Schimbarea la care face referire Perthro este mult mai complexă şi subtilă. Soarta există la un nivel pe care nu îl putem cunoaşte cu adevărat până la momentul în care trăim un anume eveniment. Ceea ce pare adevărat se poate dovedi fals şi invers.


Gemeni:

Runa etalată – TIWAZ (inversată). Pericolul poate apărea din acţiuni pripite. Obiectivul tău este să ajungi la un rezultat sau eşti focalizat(ă) asupra lucrurilor ce le faci doar de plăcere? Caută în tine răspunsul şi vei înţelege şi relaţiile implicate.


Rac:

Runa etalată – ODIN. Primeşti un mesaj ce înseamnă că necunoscutul, neştiutul şi nevăzutul sunt parte activă din viaţa ta în acest moment. La început era nimic şi la final rămâne nimic. Ca să poţi avansa în marele gol din faţa ta trebuie să ai o încredere desăvârşită. Şi fă paşi în acest gol cu mâinile goale şi cu credinţă de fier. Ceea ce te va susţine este puterea creativă a necunoscutului.


Leu:

Runa etalată – ANSUZ (inversată). O figură autoritară te poate împiedica să progresezi. Cel puţin aşa ţi se pare ţie. Apariţia acestei rune inversate sugerează o rezistenţă la autenticitate. Nu muşca mâna care te hrăneşte sau care te-a hrănit şi ghidat cândva. Fii recunoscător(are) pentru ce ai primit.


Fecioară:

Runa etalată – BERKANO. Acesta este un moment plin de entuziasm pentru noi începuturi. Aventuri proaspete. Energie şi activitate. Ai plantat seminţele iar recolta este pe cale să apară. Nu te aştepta la recompense imediate pentru eforturile tale. Învaţă din experienţe. Lasă trecutul să rămână în trecut. Este şi o perioadă bună pentru reînnoire spirituală. Elimină orice concepţii interpretate greşit. Acceptă idei noi.


Balanţă:

Runa etalată – GEBO (inversată). Gebo semnifică interacţiunea divină dintre două persoane. Este simbolul mâinilor încrucişate din parteneriatele bune, a îmbrăţişărilor şi a strângerilor de mână. Gebo inversată aici îţi vesteşte atenţie pentru că există un dezechilibru între ceea ce dai şi ceea ce primeşti într-o relaţie sau în mai multe. Vezi de ce dai mai mult decât primeşti. Vezi de ce nu dai atât cât primeşti. Energia sa este a înţelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianţă, companionilor în iubire sau în afaceri dar şi în căsătorie. Există multă energie şi implicare ataşată acestui simbol.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Această rună simbolizează dezvoltarea personală, creşterea nivelului de conştienţă, de empatie globală. La nivel mai mic, runa simbolizează o întâlnire cu cei(le) dragi, o masă în familie, o aniversare.


Săgetător:

Runa etalată – MANNAZ. Esenţa este apă iar apa este clară şi flexibilă. Claritatea şi disponibilitatea să te schimbi sunt alegeri eficiente de a fi acum. Dacă eşti drept(aptă) cu tine, vei fi drept(aptă) şi cu alţii(tele) şi ei(le) cu tine. Fii devotat(ă), moderat(ă) şi fii şi tu flexibil(ă) ca apa; doar atunci vei avea o direcţie clară.


Capricorn:

Runa etalată – NAUDIZ. Sugerează lipsa, nevoia, dorinţa de a avea ceva ce nu ai acum. Însă, fără îndeplinirea acestei nevoi, dorinţe, nu vei mai fi motivat(ă) să continui, ceea ce va genera sentimente dificile şi neplăcute.


Vărsător:

Runa etalată – PERTHRO (inversată). Orice trăieşti în această perioadă trebuie să experimentezi. Nu da înapoi, explorează-ţi misterele pentru a atinge înţelepciunea. Urmează cu atenţie tot ce îţi dictează inima, etapele greşite pot fi costisitoare.


Peşti:

Runa etalată – TIWAZ (inversată). Fii prudent(ă) în ce competiţii şi confruntări te implici şi la ce mijloace de luptă recurgi în dorinţa de a-ţi asigura succesul. Fără echilibru, pot apărea probleme legale. Această rună este simbolul războinicului neînfricat aşa este fiecare dintre noi. Semnifică motivaţia, ambiţia şi câştigul. Există o energie a confruntării, a competiţiei şi a învingerii în urma sa, a tăriei şi forţei.
 

Horoscopul zilei de joi, 22 iulie 2021

 
Horoscopul zilei de joi, 22 iulie 2021


Horoscop 22 iulie 2021, Berbec:

Dacă simți nevoia de aventură și adrenalină, trebuie să faci ceva diferit azi. Poți pleca într-o escapadă spontană, poți învăța ceva nou sau poți iniția conversații cu oameni pe care nu i-ai avut până acum în vizor. Este, de asemenea, o zi bună pentru tot felul de excursii în grup. Trebuie să ieși din rutină neapărat. În relația de cuplu există anumite probleme pe care trebuie să le abordezi. Dacă dorești să depășești temerile sau să le atenuezi pe ale partenerului(ei), poți începe să te concentrezi asupra lor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 22 iulie 2021, Taur:

Azi te vei concentra asupra celor din jur. Vrei să-i(le) ajuți în probleme legate de asigurări, bani sau proprietăți. Săptămâna aceasta poți atrage mai multe oportunități financiare de partea ta. Simte-te liber(ă) să delegi anumite responsabilități, dar nu-i(le) lăsa pe cei(le) din jur să interfereze cu obiectivele tale. Ai tendința de a juca rolul principal în relația de cuplu, dar nu te mai regăsești în acest rol. Fă un pas înapoi și gândește-te dacă îndoielile tale sunt fondate.


Horoscop 22 iulie 2021, Gemeni:

Acesta este un moment important pentru a te bucura de plăcerile vieții fără să te simți vinovat(ă). Ai o energie molipsitoare și ești din ce mai puternic(ă). Cu toate acestea, trebuie să te ocupi de chestiuni legale, nu le mai poți evita. Deși te poți simți distant(ă) față de partenerul(a) de cuplu, în această perioadă poți reaprinde flacăra pasiunii. Dacă nu te mai înțelegi cu partenerul(a) de cuplu, poți trece relația la stadiul de prietenie. Important este să îți dai seama cum este mai bine pentru voi.


Horoscop 22 iulie 2021, Rac:

Starea ta fericită te face mai popular(ă) ca niciodată și ar trebui să profiți de ea pentru a-ți crește renumele în cercul de prieteni(e). Astăzi nu te simți motivat(ă) să faci lucruri, dar nu renunți la dorința ta de a face lucruri importante în viața ta. Te întorci la locul de muncă mai plin(ă) de energie ca niciodată. Din punct de vedere emoțional ești puțin nervos(asă), dar te vei folosi de această oportunitate ca să te retragi. Aruncă îndoielile și mergi mai departe pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectele. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 22 iulie 2021, Leu:

Azi este o zi plină de distracții pentru tine. Ieși din casă cu calm și multă răbdare. Lasă creativitatea să iasă la iveală, mai ales dacă ai posibilitatea să faci acest lucru. Ești mai receptiv(ă) și mai deschis(ă) față de cei(le) din jur, lucru care îi/le face și pe ei(le) să te asculte cu mai multă atenție. Ai parte de succes în această perioadă, iar îndrăzneala ta îți poate oferi cele mai bune șanse de promovare. Ai cuvintele potrivite pentru a convinge și pentru a captiva oamenii din jur. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 22 iulie 2021, Fecioară:

Dacă ai ocazia astăzi să te refugiezi în intimitatea casei, profită de această ocazie și vei vedea cât de bine te vei simți mai apoi. Ai nevoie de un moment de liniște. Ia-ți timp pentru tine și fă o pauză de la proiectele în care ești implicat(ă). Acordă mai multă atenție celor din jur și fă-i(le) să se simte importanți(te) în viața ta. Folosește-te de abilitățile organizatorice pentru a-ți planifica munca. Renunță să mai faci sacrificii pentru cei(le) dragi dacă vezi că ei(le) nu merită acest lucru. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 22 iulie 2021, Balanţă:

Azi ești foarte sigur(ă) pe tine. Acum este momentul potrivit să iei o decizie importantă. Nu te mai îndoi atât de mult de lucrurile care urmează să se întâmple și nu mai analiza toate detaliile. Trebuie să ai încredere în tine și în instinctele tale. Lipsa siguranței emoționale te poate face să ai o stare permanentă de nervozitate. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a funcționa pe termen lung este să vorbești calm și deschis cu cei(le) din jur, inclusiv cu partenerul(a) de cuplu. Faptul că ai rezolvat o problemă care îți dădea de ceva timp bătăi de cap te poate ajuta să-ți recapeți încrederea în forțele tale.


Horoscop 22 iulie 2021, Scorpion:

Azi trebuie să stai departe de tot ceea ce înseamnă economii și cheltuirea banilor în scopuri de care nu ai neapărată nevoie. Dacă totuși nu te poți abține, păstrează totuși facturile. Ai muncit mult în ultimul timp și la fel vei face și în perioada următoare. Există posibilitatea să simți nevoia de recompense, simți că ești în top, dar starea de oboseală pe care o simți nu este deloc de neglijat. Un/O prieten(ă) apropiat(ă) te va ajuta să treci peste toată această perioadă dificilă. Speranțele tale nu sunt în van.


Horoscop 22 iulie 2021, Săgetător:

Te simți foarte bine în pielea ta, dar te-ai ocupat foarte mult în ultimul timp de acest lucru. Lasă lucrurile să se întâmple în mod natural, au alții(tele) grijă să te sece de toată energia. În ultimul timp ai din ce în ce mai des senzația că oamenii cer prea mult de la tine. Trebuie să fii mereu stăpân(ă) asupra situației, înainte de a lua decizii importante pentru viața ta. Ai multe idei despre cum îți poți îmbunătăți relația de cuplu. Te dedici prea mult celor din jur și ai un entuziasm teribil.


Horoscop 22 iulie 2021, Capricorn:

Activitățile din casă sunt din ce în ce mai epuizante. Simți nevoia să te ascunzi sau să te îndepărtezi ușor de toți și toate. Nu te lăsa oprit(ă) de cei(le) care nu au încredere în tine pentru că nu ai nevoie de aprobarea lor. La locul de muncă îți este mult mai ușor să administrezi lucrurile. Caută ajutor printre colegi(e) pentru a face acest lucru. O relație stabilă nu merită să fie deteriorată de neîncrederea pe care o ai. E timpul să analizezi toate deciziile pe care le iei ca să păstrezi echilibrul de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit activitățile în care ești implicat(ă).


Horoscop 22 iulie 2021, Vărsător:

O conversație amicală cu un/o prieten(ă) este de bun augur pentru tine și el(a). Aceasta este ziua perfectă pentru a-i(le) asculta pe cei(le) din jur și pentru a afla păreri și opinii despre ideile și obiectivele tale. Nu ai cum să trăiești izolat(ă). Nu ai nicio problemă să-ți exprimi punctul de vedere la locul de muncă, dar trebuie să fii diplomat(ă). Profită de ce spun aștrii pentru a schimba obiceiurile în relația de cuplu. Dacă ești singur(ă), atunci trebuie să știi că vei avea parte de o întâlnire promițătoare.


Horoscop 22 iulie 2021, Peşti:

Azi se vor afla niște lucruri din viața ta privată, lucru care te va face să-ți pierzi concentrarea. Toți(ate) cei(le) din jur sunt neliniștiți(te), dar vei face un efort și îi/le vei ajuta. Ai un drum lung de parcurs până să găsești un punct comun cu cei(le) dragi referitor la planurile tale. Relaxează-te și mergi în direcția pe care ți-ai propus-o. Nimic din ce se întâmplă nu îți va afecta viața sentimentală. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscop indian, 19-25 iulie 2021

 
Horoscop indian, 19-25 iulie 2021


BERBEC, Mesha:

Săptămâna se anunţă fructuoasă în plan profesional. Evită, însă, tendinţele perfecţioniste. Eşti perfect(ă) aşa cum eşti. Ia deciziile în conformitate cu propriile credinţe şi analizează bine înainte să hotărăşti. Numai tu ştii ce este mai bine pentru tine şi nimeni altcineva. Atenţie la cheltuielile în exces!


TAUR, Vrishabha:

Bucură-te de viaţa socială în această săptămână. Contactele noi pe care le vei câştiga în această perioadă te vor ajuta să-ţi consolidezi poziţia în domeniul profesional. Dacă lucrezi în industria frumuseţii, se anunţă o perioadă încărcată, însă beneficiile vor fi pe măsură.


GEMENI, Mithun:

Profită de această săptămână favorabilă în sfera profesională. Dacă studiezi sau ai examene în această perioadă, sunt şanse mari să studiezi cu spor şi să iei note bune. Dacă lucrezi într-un domeniu creator, inovator, ideile tale vor prinde contur şi pot aduce câştiguri substanţiale. Fii pozitiv(ă) şi priveşte întotdeauna cu încredere înainte.


RAC, Kataka:

Spontaneitatea şi simţul umorului îţi vor fi de ajutor în parcursul întregii săptămâni. Magnetismul şi optimismul vor atrage oameni care te vor sprijini în domeniul profesional, indiferent că eşti angajat(ă) sau lucrezi în cont propriu. Vei fi apreciat(ă) şi rezultatele se vor vedea. Dacă lucrezi în zona administrativă, cercetare, scris, activităţi online, se anunţă o săptămână aglomerată! Succes!


LEU, Simha:

Dacă te gândeşti să îţi redecorezi locuinţa, acum este momentul prielnic pentru a face acest lucru. Săptămâna se anunţă bună şi în planul sănătăţii. Dacă ai o afacere singur(ă) sau intenţionezi să dezvolţi un proiect nou, sunt şanse mari de reuşită dacă te apuci acum de treabă. Călătoria poate fi lungă, dar rezultatele vor fi favorabile.


FECIOARĂ, Kanya:

Dacă te gândeşti să te muţi la casa ta, urmăreşte zona de imobiliare, terenuri, proiecte de construcţii. Sunt şanse mari să găseşti ceea ce ţi se potriveşte. În carieră se anunţă progrese remarcabile, în special dacă lucrezi într-un domeniu care are legătură cu metalele. Se anunţă o săptămână de succes în sfera profesională.


BALANŢĂ, Tula:

Dacă nu ocupi o poziţie de conducere, poate ar fi cazul să te pregăteşti în această direcţie. Ai toate calităţile necesare. Îţi mai lipseşte un singur lucru: încrederea de sine. Lucrează cu tine pentru a dezvolta mai mult această latură a ta. Eşti muncitor(are), inteligent(ă), organizat(ă). Dacă ai probleme legate de greutatea corporală, ia măsuri acum, înainte să apară problemele de sănătate!


SCORPION, Vrishchika:

A venit vremea unor planuri şi acţiuni concrete. Nu mai bate pasul în loc, indiferent de domeniul de activitate. Extinde-ţi orizonturile, fii îndrăzneţ(aţă). Se anunţă dezvoltări interesante din punct de vedere profesional. Dar pentru asta ai nevoie de curaj ca să rişti! Succes!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Ai încredere în forţele proprii. Dacă eşti mai înclinat(ă) spre creşterea spirituală şi manifestarea religioasă, nu te lăsa oprit(ă) din drum de părerile celorlalţi(te). Urmează-ţi calea şi chemarea. Dacă ai nişte termene de predare la locul de muncă şi simţi că nu poţi să le finalizezi, fă un pas în spate, analizează situaţia, respiră adânc, linişteşte-te şi concentrează-te. Vei vedea că vei prinde puteri.


CAPRICORN, Makara:

Energia şi entuziasmul tău te ajută să îţi atingi obiectivele. Vei resimţi îmbunătăţiri semnificative în domeniul de activitate. Dacă urmăreşti un post nou, poţi primi veşti bune în acest sens. Comunici foarte uşor cu persoane tinere care îţi dau o energie mai optimistă.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Ai încredere în forţele proprii şi mergi înainte cu curaj. Această atitudine te va ajuta să depăşeşti orice obstacol întâlnit şi să îţi duci la bun sfârşit fiecare sarcină. O întâlnire surprinzătoare te va ajuta să lămureşti unele îndoieli în ceea ce priveşte alegerile tale.


PEŞTI, Meena:

Dacă eşti într-o poziţie de conducere, vei observa o creştere a respectului şi admiraţiei celor care te înconjoară. Profită de perioada acesta în care comunicarea se face la nivel superior şi vorbeşte-le, încurajează-i(le). Atenţie la discuţiile din familie, nu folosi cuvinte care să îi/le jignească sau să le rănească sentimentele. Se anunţă veşti bune în plan financiar.
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 21 iulie 2021

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 21 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în jos). Acum este timpul să te gândeşti la schimbări în viaţă. O schimbare mică poate face o diferenţă mare. Dacă eşti pozitiv(ă) îţi ajuţi mult credinţa, dar dacă intri nesăbuit(ă) în ceva pentru care nu ai aptitudini şi talente doar pentru că eşti optimist(ă) dar nerealist(ă), nu vei găsi răspunsul binelui aşa.


Taur:

Runa etalată – MANNAZ (cu faţa în jos). Aparent te simţi împiedicat(ă) să mergi înainte spre progres. Nu e timpul potrivit să ceri ajutor altora. Acum trebuie să te uiţi la tine ca să vezi din ce cauză progresul întârzie. Runa sugerează că există o povară ce îţi consumă energia. Ea trebuie eliberată ca să poţi merge din nou tot înainte în călătoria vieţii.


Gemeni:

Runa etalată – OTHALA. Dacă te fixezi la scopul tău, vei atrage noi energii să îl atingi. Concentrează-te, citeşte toate semnele posibile dar nu împinge dincolo de ce se poate face. Scopul tău este ca o pasăre sălbatică în palmele tale, deci dacă o apeşi prea tare, o poţi răni.


Rac:

Runa etalată – SOWILO. Dacă crezi că o situaţie este prea dificilă acum pentru tine şi că îţi consumă multă energie, mesajul runei este că ai nevoie să te odihneşti ca să îţi reîncarci bateriile. Reîntoarce-te la pasiunile abandonate, comunică mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni(e). Dă-ţi voie să te relaxezi în compania lor, primeşte iubirea şi grija lor.


Leu:

Runa etalată – WUNJO. Iată un mesaj de la puterile superioare ce vine prin această rună: lasă bucuria să intre în viaţa ta. Fă-ţi o faptă bună ţie şi celor din jurul tău. Care va fi aceea? Intuiţia îţi va spune!


Fecioară:

Runa etalată – ODIN. Este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Fă asta cu mâinile libere şi cu credinţa nestrămutată. Te bazezi la puterea creativă a necunoscutului.


Balanţă:

Runa etalată – ALGIZ. Cea mai bună apărare este atacul. Apariţia acestei rune indică prezenţa unei situaţii în care simţi nevoia de protecţie. Poate fi vorba de o protecţie divină, dar poate fi vorba şi despre a-ţi folosi puterea interioară pentru a te proteja.


Scorpion:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa înseamnă că nu intri în starea de adormire, deci reprezintă capacitatea de a rezista. Mesajul transmis este faptul că spiritul veşnic viu şi verde îţi este alături şi în momentele în care eşti uşor ca fulgul şi când trebuie să fii puternic(ă) ca arborele.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ. Această rună îţi aduce mesajul că totul se întâmplă cu un scop. Nimic în lume nu este întâmplător. Ar putea fi ceva dureros, dar care, la final, se va dovedi un mare beneficiu.


Capricorn:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Ţine mintea deschisă ca să vezi schimbările şi la nevoie fă compromisuri. Ca să mergi pe drumul drept, trebuie să te uiţi şi după oportunităţi mai profitabile sau să fii curajos(asă) şi să urmezi chiar şi o schimbare completă de direcţie.


Vărsător:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că încă va fi nevoie să pui efort şi să nu stai în spate pentru a aştepta. Asigură-te că eşti bine pregătit(ă) pentru pasul următor. Fă tot ce poţi din această oportunitate astfel încât viitorul să îţi fie excelent în toate planurile.


Peşti:

Runa etalată – MANNAZ (cu faţa în jos). Nu te teme. Toată lumea face greşeli şi are taine. Dacă secretele tale îţi întârzie progresul, e semn că a venit momentul să te separi de ele. Nu poţi schimba ce a fost, dar poţi învăţa din lecţiile la ce s-a întâmplat ca să fii mai înţelept(aptă) şi puternic(ă). Fii pozitiv(ă). Ai puterea în tine să depăşeşti orice. Să crezi în tine şi în potenţialul tău de reuşită !
 

Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire

 
Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire


În data de 21 iulie 2021, Venus își continuă călătoria cosmică anuală și tranzitează Fecioară, zodia care stă sub semnul perfecționismului.


Berbec:

Sunteţi inspiraţi(te) să aveţi mai multă grijă de voi și să vă preocupaţi de voi înşivă(sevă). Vă reorganizaţi dulapul, începeţi o nouă rutină de îngrijire a pielii, meditaţi, vă scrieţi rândurile în jurnal și, cel mai important dintre toate, nu mai mâncaţi nesănătos. Începeţi să vă gătiţi singuri(e) mâncarea și să faceţi un pas important pentru schimbare. Obiceiurile sănătoase pe care le stabiliţi acum vor avea un impact major asupra organismului vostru.


Taur:

Venus este planeta care vă guvernează, astfel că de câte ori are loc o tranziție în alt semn astrologic, vă simţiţi copleşiţi(te) de sentimente. Aveţi inclinarea să exprimaţi fie și cea mai neînsemnată trăire și să împărtășiţi totul cu persoana dragă. Transparența și sinceritatea voastră vă vor ajuta pe amândoi să vă apropiați și mai mult în relația voastră.


Gemeni:

Cea mai mare teamă a voastră, de acum și din trecut, este să vă luaţi un angajament serios în viața sentimentală. Profitaţi de energia zodiei Fecioară și încercaţi să fiţi mai practici(e) și să nu alergaţi după relații pasagere, când iubirea vieții voastre poate fi chiar în fața voastră. Aţi ratat de multe ori poveşti frumoase de dragoste, dar acum este cazul să vă hotărâţi și să renunţaţi la incertitudini. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

Cu toate că sunteţi destul de pretenţioşi(ase) când vine vorba despre întâlnirile romantice, acum aveţi șansa de a vă face noi conexiuni sau de a cunoaște mai bine o persoană pe care o plăceţi, dar nu sunteţi foarte siguri(e) că ar putea fi un/o partener(ă) fiabil(ă). Învăţaţi să acceptați, atât calitățile, cât și defectele acestuia(eia) și să vă faceți planuri frumoase împreună. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Leu:

Venus în Fecioară are influențe puternice în zona financiară pentru voi și este foarte probabil să primiţi o sumă substanțială de bani. Schimbarea are, de fapt, loc în carieră. Primiţi o mărire de salariu, superiorii(arele) voştri(astre) fiind foarte mulțumiți(te) de treaba bună pe care aţi făcut-o în ultimele luni. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Aveţi ocazia să fiţi voi înşivă(sevă) mai mult decât niciodată. Sunteţi expansivi(e), fermecători(are) și atrageţi persoanele ca un magnet în jurul vostru. Radiaţi pur și simplu, aveţi o energie foarte bună și jonglaţi cu ușurință cu toate sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. Îi/Le uimiţi pe cei(le) dragi cu atitudinea voastră bună, iar complimentele și aprecierile din partea lor nu vor întârzia să apară.


Balanţă:

Poziția planetară din această perioadă vă determină să vă analizaţi trecutul sentimental și să realizaţi care au fost problemele din fostele relații. Este necesară o revizuire a propriului comportament pentru a vă vindeca și a vă pregăti pentru următorul capitol din viața voastră sentimentală.


Scorpion:

Vibrațiile zodiei Fecioară se concentrează asupra cercului vostru social. Este un moment prielnic pentru a cunoaște oameni noi, alături de care să trăiţi alte experiențe și să mai schimbaţi puțin atmosfera. Cu siguranță v-aţi plictisit să mergeţi mereu la aceleași evenimente, cu aceeași oameni, așadar schimbarea este binevenită.


Săgetător:

Relațiile de la serviciu, în special cu șeful(a) vostru(astră), decurg fără probleme, cu toate că un/o coleg(ă) tot încearcă să vă aducă anumite acuzații și să vă pună într-o lumină defavorabilă. Deși atmosfera tensionată dintre voi și acea persoană vă cam dă bătăi de cap, reuşiţi să faceţi față provocărilor cu succes și să vă păstraţi imaginea nepătată. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Capricorn:

Începeţi să vă gândiţi din ce în ce mai mult să exploraţi și să aveţi parte de noi experiențe în cuplu. Este un moment excelent de a explora alături de partenerul(a) de viață, în special din punct de vedere intim.


Vărsător:

V-aţi săturat de programul vostru haotic și vă doriţi mai multă stabilitate. Așadar, puteți începe cu pași mici să vă modificaţi rutina zilnică, fie că este vorba despre respectarea orelor de masă sau a celor de somn. Dacă până acum aceste aspecte vi s-au părut total inutile, vă schimbaţi opinia și vreţi să fiţi ceva mai organizaţi(te).


Peşti:

Romantismul nu este o prioritate pentru voi acum deoarece vă doriţi să vă concentraţi mai mult asupra celor dragi. Aveţi parte de o întrunire cu toată familia, în cadrul căreia veți depăna amintiri și vă veți distra bine. Nu este exclus nici să aflaţi detalii interesante din copilăria voastră, care vor face lumină în privința unor temeri pe care le aveţi în prezent. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie 2021

 
Horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie 2021


Horoscop 21 iulie 2021, Berbec:

Azi te vei bucura de o energie uimitoare la locul de muncă. Până în data de 16 august este posibil să ai parte de multe surprize datorită întâlnirii lui Venus cu Mercur. Prezența lunii stimulează o relație bună cu colegii(ele) și atrage o mulțime de oportunități în plan financiar. Acum este momentul să faci următorul pas și să treci la nivelul următor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 21 iulie 2021, Taur:

Ai nevoie de mai multă îndrumare în această perioadă. Venus este mereu în mișcare și lucrează mai mult spre Fecioară care este orientată către muncă. Această schimbare este una pozitivă. Trebuie să uiți de repararea trecutului și să te apleci spre pasiunile tale creative într-un mod sârguincios. Viața cu partenerul(a) de cuplu se află într-o continuă mișcare până în data de 16 august 2021.


Horoscop 21 iulie 2021, Gemeni:

Trebuie să-ți îndrepți atenția spre locul de unde ai plecat în această perioadă. Venus se îndepărtează de nativii(ele) Leu și se îndreaptă spre Fecioară. În această perioadă cel mai bine este să faci eforturi mari pentru redecorarea casei, poate vei avea mai multă stabilitate în acest fel. Dacă te simți bine având casa curată, iar acest lucru îți dă o energie aparte, atunci fă așa cum simți. E bine să păstrezi o relație bună cu prietenii(ele) și familia, doar ei(le) îți sunt aproape cu adevărat. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Horoscop 21 iulie 2021, Rac:

Universul are un mic cadou pentru tine azi. Este o perioadă bună să-ți faci planuri, să pui în aplicare tichetele de vacanță și să te bucuri de câteva clipe de relaxare. Este de asemenea o bună perioadă pentru a restabili legături cu persoane din trecut, care îți sunt dragi, dar nu ai mai avut ocazia să le vezi prea des. Nu-i(le) uita niciodată pe cei(le) care contează cu adevărat pentru tine și lăsa rutina să te îndepărteze de oamenii dragi. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 21 iulie 2021, Leu:

Dacă în ultimul timp ai avut din ce în ce mai des probleme cu banii, acum a venit timpul să te redresezi. Venus atrage oportunități financiare de partea ta și contul bancar va crește fără să-ți dai seama. Atragi din ce în ce mai mulți oameni de partea ta, care încep să-ți aprecieze latura creativă și abilitățile practice. E momentul să urci pe scenă și să strălucești. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 21 iulie 2021, Fecioară:

Ai nevoie de o schimbare de ritm, iar acest lucru te va ajuta să-ți restabilești echilibrul în viață. Îți este foarte greu să te bucuri de ceea ce ai în jur în ultimul timp, așa că trebuie să-ți restabilești prioritățile. Află ceea ce contează cel mai mult pentru tine și nu uita să-ți îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus la începutul anului. Dacă ești sigur(ă) pe un lucru, atunci nu te sfii să-l pui în aplicare sau să-l susții cu toată încrederea.


Horoscop 21 iulie 2021, Balanţă:

Intri într-o fază a renașterii. Planeta ta conducătoare, Venus, pleacă astăzi de la Balanța entuziasmată, la Fecioara analitică. Această schimbare te face să te liniștești și să te retragi de la interacțiuni obositoare. Ai nevoie să acorzi prioritate odihnei și eliberării. Te ajută să pui în ordine probleme nerezolvate din trecut.


Horoscop 21 iulie 2021, Scorpion:

Universul complotează și îți va aduce o schimbare pe care o așteptai de ceva timp. Venus se îndepărtează de Leu și se îndreaptă către Fecioara realistă, unde va rămâne până în data de 16 august. Acest lucru va atrage circumstanțe pozitive pentru obiectivele tale în termen lung. Vei sta mai mult cu prietenii(ele) și este o perioadă extraordinară să cunoști oameni noi și să te conectezi în mod activ cu ei.


Horoscop 21 iulie 2021, Săgetător:

Ești de neoprit în această perioadă a anului. Venus se îndepărtează de Leul interesat de sine și se îndreaptă spre Fecioara capabilă. Este timpul să faci un pas înainte în cariera ta. Aceste oportunități te vor ajuta să atragi lucruri pozitive în viața ta. Lucrurile se vor îndrepta și în relația cu șefii(ele) la locul de muncă. Venus rămâne în Fecioară până în data de 16 august, deci ai suficient timp să îți pui la punct obiectivele.


Horoscop 21 iulie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei de 21 iulie 2021 spune că trebuie să respiri ușurată. Universul lucrează pentru a-ți ușura sarcinile zilele acestea. Venus se îndepărtează de Leu și se îndreaptă spre Fecioară. Profită de această perioadă pentru a face planuri de călătorie și pentru a te dezvolta din punct de vedere emoțional. Rămâi totuși în zona ta de confort ca să te simți stăpân(ă) cu situația.


Horoscop 21 iulie 2021, Vărsător:

Problemele din cuplu ți-au luat toată atenția. În realitate, povestea abia acum începe. Venus avansează azi spre Fecioara realistă, deci rămâi ferm(ă) în poziție. Tranziția te va ajuta să îmbunătățești relația cu partenerul(a) de cuplu. Fii curajos(asă) și abordează tot ceea ce te nemulțumește și te îndepărtează de lucrurile care nu îți aduc niciun beneficiu.


Horoscop 21 iulie 2021, Peşti:

Universul lucrează pentru a te ajuta pe tine. Venus se apropie de Fecioară, iar acest lucru va aduce o doză de romantism în povestea ta de dragoste. Este cel mai bun moment pentru a reaprinde flacăra pasiunii, dar trebuie să știi cum să o păstrezi așa, dacă îți mai dorești această relație cu adevărat. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 20 iulie 2021

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 20 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – HAGALAZ. Această rună te poate avertiza în legătură cu un potenţial obstacol ce-ţi poate apărea în cale. Poţi fi dezamăgit(ă) de ceea ce se întâmplă, însă acest sentiment îţi va da puterea de a trece peste acest obstacol. Rearanjează-ţi opţiunile şi acţionează!


Taur:

Runa etalată – KENAZ. Această rună indică succes şi schimbări favorabile. Viaţa ţi se va schimba şi în curând ceva ce îţi era „încuiat” îţi va deveni disponibil. Eliberează-ţi talente ascunse, lasă-le să se mişte spre o cauză sau o relaţie.


Gemeni:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în jos). Laguz sugerează faptul că aştepţi ca lucrurile să ajungă la rezultate imediat. Totuşi, dacă eşti prea nerăbdător(are) nu ai cum să ajungi la rezultatele dorite. Acum este un timp în care poţi deveni emoţional(ă) şi dacă e aşa şi eşti obişnuit(ă) să îţi ascunzi emoţiile, ar fi bine să te îndrepţi spre un/ prieten(ă) sau membru(ă) de familie cu care să îţi împărtăşeşti aceste emoţii. Nimeni nu se va gândi la tine negativ dacă îţi exprimi liber emoţiile.


Rac:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz este runa aşteptării şi, de obicei, scoate la lumină „o lipsă”. Îţi trebuie ceva, ai nevoie de ceva, sufletul tău tânjeşte după ceva. Analizează-ţi trăirile, ascultă-ţi inima şi fă paşii necesari împlinirii acelei nevoi.


Leu:

Runa etalată – RAIDHO. Această rună te face atent(ă) la comunicare, în special dacă sunt implicate două părţi. Ai o ridicată valoare şi încredere de sine însă e bine să ţii minte că nu suntem construiţi(te) să ne bazăm doar pe propria noastră persoana în singurătate. Cere ghidare de la puterile superioare şi să ştii că făcând asta faci acţiunea potrivită.


Fecioară:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în sus). Uruz indică faptul că pot fi unele oportunităţi în faţa ta acum. Ele pot fi deghizate în pierderi dar cu o mare oportunitate ce se conturează din cenuşă precum pasărea Phoenix. Trebuie să înveţi să te adaptezi la noi cerinţe şi să depăşeşti provocările cu puterea, tenacitatea şi determinarea ta.


Balanţă:

Runa etalată – WUNJO. Fii fericit(ă)! Pentru orice întrebi sau te gândeşti, e bine să ştii că perioada de întuneric din viaţa ta într-un subiect se încheie şi un eveniment fericit este pe cale să aibă loc. Viaţa ta intră, în sfârşit, într-o perioadă luminoasă pe care ai aşteptat-o aşa de mult. Runa te poate şi anunţa că este timpul să te uiţi la lume cu ochi noi. Ţine minte că eforturile tale nu sunt în zadar, chiar dacă uneori poate părea că bunele intenţii şi fapte rămân nevăzute şi nerecompensate. Tot binele pe care îl oferi în lume vine la tine mai devreme sau mai târziu. Bucură-te de fructele pe care le meriţi.


Scorpion:

Runa etalată – ANSUZ. Ansuz poate reprezenta figura unui(ei) lider(e) spiritual(e) pe care îl/o urmezi îndeaproape. Acesta(asta) te poate ajuta să urci în scara evoluţiei spirituale sau te poate ajuta să înţelegi mesajele pe care ţi le transmite Divinitatea.


Săgetător:

Runa etalată – DAGAZ. Dagaz anunţă o conştientizare şi o avansare importantă într-o relaţie care te preocupă. Momentul este potrivit şi ca atare succesul este ca şi asigurat. Este runa încrederii radicale chiar dacă circumstanţele te pot împinge să sari în gol cu mâinile aparent goale. Ea anunţă deseori o vreme a prosperităţii şi rezultatelor mari. Totuşi, ţi se reaminteşte să fii atent(ă) şi să nu îţi dai voie să fii purtat(ă) de val şi să te porţi nesăbuit. Smerenia şi generozitatea sunt de urmat.


Capricorn:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa germanică Eihwaz semnifică apărarea şi puteri universale puse la dispoziţia ta ca să te protejeze. Această rună anunţă faptul că pot exista unele dificultăţi la începutul unei situaţii noi ce se prezintă sau există deja în viaţa ta, dar acestea au rol benefic şi protector. De fapt, ceea ce îţi pare dificultate este o perfectă orchestrare a naturii ca să existe amânări care sunt necesare şi îţi prind bine. Eşti protejat(ă) în tot acest timp. Între timp, pune-ţi casa în perfectă ordine şi curăţenie.


Vărsător:

Runa etalată – FEHU (inversată). Această rună atrage atenţia asupra faptului că poţi cunoaşte reversul medaliei averii mari. Nu este vorba despre faptul că poţi pierde banii, ci de faptul că banii pot corupe. Prietenii(ele) îţi cer bani, iar dacă nu le dai sau dacă nu îşi plătesc datoriile, prieteniile se pot rupe. Banii, ca şi puterea, pot avea părţile lor bune şi părţile lor rele.


Peşti:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Fii atent(ă) la relaţiile de afaceri şi muncă, în caz că lucrurile pe care le aştepţi nu se întâmplă. Foloseşte timpul înţelept şi ia oportunitatea de a-ţi reafirma obiectivele înainte de a merge mai departe. Te poţi simţi impacientat(ă) dar acest decalaj este necesar. Îţi da timpul necesar următoarei etape a călătoriei.
 

Horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021

 
Horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021


Horoscop 20 iulie 2021, Berbec:

Este o zi perfectă pentru a aduce la realitate câteva idei mai vechi. În plan profesional, urmează o creștere semnificativă a responsabilităților tale. Munca ta va fi răsplătită corect, însă trebuie să fii atent(ă) și la stresul la care te expui. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și încearcă să te deconectezi de la cotidian din când în când. Zilele următoare te vei afla constant sub presiunea finalizării sarcinilor de la locul de muncă. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 20 iulie 2021, Taur:

Nu-ți dorești să interacționezi cu nimeni astăzi. Preferi să-ți petreci timpul singur(ă) și să explorezi câteva pasiuni mai vechi. Acest lucru se datorează energiei venite din partea planetei Uranus care a intrat în a V-a ta casă, a carierei. Ești mult mai concentrat(ă) la ceea ce-ți dorești și nu te lași distras(ă) de nimic. Aștrii îți rezervă o perioadă plină de oportunități la care ar trebui să fii deschis(ă). Încearcă să fii atent(ă) la semnele Universului și să nu te pierzi în prea multe detalii.


Horoscop 20 iulie 2021, Gemeni:

Fiecare zi este o oportunitate de a explora și învăța ceva nou. Lucrurile nu sunt niciodată la fel pentru o zodie de aer ca tine. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 ți-a pregătit multe surprize în ceea ce privește o pasiune mai veche. S-ar putea să descoperi o nouă cale și să reușești să-ți reinterpretezi talentele. Dacă ai suficientă încredere în tine s-ar putea chiar să observi câștigurile financiare pe care le vei obține din valorificarea talentelor tale. Cel mai important este să fii răbdător(are) și să nu renunți după primul eșec. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Horoscop 20 iulie 2021, Rac:

Luna intră în zodia Săgetătorului și formează o conjuncție armonioasă în casa carierei. Este un moment oportun pentru tine să te faci remarcat(ă) și să te afirmi în plan profesional. Oamenii vor vedea abilitățile tale și vor înțelege că ești o persoană cu un simț al răspunderii ridicat. Oportunitățile nu se vor lăsa nici ele așteptate prea mult timp. Cu toate acestea, încearcă să nu iei asupra ta mai multe sarcini decât poți duce. Echilibrul este foarte important pentru tine în această perioadă. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 20 iulie 2021, Leu:

Nimeni și nimic nu-ți poate altera ziua. Te-ai trezit plin(ă) de energie de dimineață și ești determinat(ă) să închei ziua într-o notă la fel de optimistă. Ai avut parte de un început de săptămână remarcabil și ai din nou încredere în tine. Mercur se alinează cu planeta Uranus în această perioadă și îți aduce multă energie pozitivă în casa relațiilor sociale. Este un moment oportun să legi noi prietenii și să descoperi mai multe lucruri despre oamenii din jurul tău. De altfel, s-ar putea chiar să ai o surpriză în plan emoțional și să te bucuri de atenția unei persoane din cercul de apropiați(te). Uneori iubirea poate să apară de unde te aștepți mai puțin. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 20 iulie 2021, Fecioară:

Ești pregătit(ă) să te avânți în următorul capitol al vieții tale. Energia venită din partea planetei Mercur te influențează în mod pozitiv și îți oferă șansa de a te face remarcat(ă). Fiind planeta ta guvernantă, acest lucru amplifică puterea care se revarsă asupra ta. Este o zi minunată pentru a explora oportunitățile din jurul tău. În plan financiar, aștrii te sfătuiesc să ai puțină răbdare. Cheltuielile majore nu sunt recomandate în această perioadă. Încearcă să te limitezi la strictul necesar și să nu faci excese în această privință.


Horoscop 20 iulie 2021, Balanţă:

Ziua aduce multe vești importante pentru nativii(ele) din zodia Balanță. Aceștia(stea) au parte de multe realizări în plan intelectual. Astăzi o să investești mai mult timp pentru a te dezvolta în plan personal. Fie că alegi să citești ceva interesant sau să faci un lucru care să-ți pună la încercare dexteritatea, cel mai important este să începi cu pași mărunți. Rezultatele vor apărea și ele în timp, însă răbdarea îți va fi pusă de multe ori la încercare.


Horoscop 20 iulie 2021, Scorpion:

Zilele acestea te vor solicita mai mult decât în mod obișnuit. Este o perioadă mai aglomerată pentru tine, iar timpul pare că nu este niciodată suficient. Încearcă să nu te soliciți mai mult decât este necesar. Pauzele sunt recomandate pentru tine în această perioadă. Ești o persoană extrem de dedicată, iar Universul te va ajuta să-ți găsești calea pe care o dorești. Ai mai multă încredere în tine, la final de zi cel mai important lucru este curajul de a încerca. Nu te teme să te afirmi și să fii sincer(ă) față de pasiunile tale.


Horoscop 20 iulie 2021, Săgetător:

Conjunția armonioasă dintre Mercur și Uranus îți deschide noi oportunități la locul de muncă. S-ar putea să ai parte de o promovare sau chiar să ajungi responsabil(ă) pentru un proiect nou. Chiar dacă te gândești de mult la vacanță, ia în calcul importanța traseului tău profesional. Vara încă nu s-a terminat, iar tu ai suficient timp pentru a planifica o vacanță de vis. Energia astrală te inluențează în mod pozitiv în această perioadă. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 știe că o să reușești să te conentrezi mai mult asupra sarcinilor de la locul de muncă și că vei avea oportunitatea să dovedești de ce ești capabil(ă).


Horoscop 20 iulie 2021, Capricorn:

Energia ta ar trebui să se îndrepte către activități care să te relaxeze astăzi. Muncești mult prea mult și uneori uiți că ai nevoie de o pauză. Încearcă să te detașezi ușor de la sarcinile de lucru și să-ți acorzi mai mult timp ție. Ziua de azi ar trebui să fie despre tine și despre nevoile tale. Saturn, planeta ta guvernantă, se va asigura că ai tot ceea ce-ți trebuie pentru a trece cu bine peste această perioadă. Ai încredere în tine și nu uita că doar o minte limpede poate lua cele mai înțelepte decizii.


Horoscop 20 iulie 2021, Vărsător:

Îți dorești să petreci mai mult timp în preajma prietenilor(elor). Conjuncția dintre planeta Mercur și Uranus ți-a influențat în mod direct casa relațiilor sociale. Acesta este și motivul pentru care simți nevoia să stai mai mult alături de cei(le) dragi. Spre seară vei avea mai mult timp liber. Profită de acest lucru și încearcă să organizezi o mică reuniune. V-ar prinde bine tuturor să vă relaxați împreună. Poveștile și depănarea amintirilor sunt plăceri nevinovate care au un efect pozitiv asupra oricui.


Horoscop 20 iulie 2021, Peşti:

Ești prins(ă) în foarte multe sarcini la locul de muncă și din acest motiv ai tendința să te superi cu ușurință. Încearcă să te deconectezi pe cât de mult poți la final de zi și să nu duci din sarcinile profesionale acasă. Uneori uiți să separi viața personală de cea profesională, iar în timp acest lucru te va afecta mai mult decât poți crede. Horoscopul zilei de 20 iulie 2021 te sfătuiește să fii atent(ă) la sănătatea ta și să începi să prioritizezi momentele de relaxare. Ai mai multă răbdare și nu uita că tu ești cea mai importantă ființă din viața ta. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 19-25 iulie 2021

 
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 19-25 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – THURISAZ. Această rună indică prezenţa de noi opţiuni ce se deschid înaintea ta. Cu toate acestea, eşti sfătuit(ă) să te opreşti în faţa porţii înainte de a păşi pe ea, pentru a privi drumul care se întinde în faţa ta de aici în continuare.


Taur:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Pot fi unele neînţelegeri de moment sau probleme cu un/o partener(ă) sau într-o relaţie romantică, fapt ce îţi amână fericirea clipei de faţă. Un adevăr poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai că e iubire, nu este. Un parteneriat poate să nu îţi fie benefic şi să nu ducă la fericire. Ai de muncit mult în continuare ca să ajungi la fericire, dar vei reuşi. Wunjo este runa bucuriei.


Gemeni:

Runa etalată – ALGIZ. Runa descrie o persoană care aleargă cu braţele ridicate, semn al victoriei sau o reprezentare a zeului norvegian Heimdall care ţine sabia într-o mână şi cornul în cealaltă. El păzeşte astfel tărâmul divin al lui Asgard. Algiz s-ar traduce prin „protecţie”, „defensivă” şi reprezintă runa războinicului. Ea oferă protecţie împotriva vătămărilor.


Rac:

Runa etalată – EHWAZ. Ehwaz simbolizează mişcarea înainte cu energie, o călătorie. Ea poate anunţa un progres stabil, chiar dacă lent. Te poţi aştepta să mergi undeva fie cu avionul, fie cu maşina.


Leu:

Runa etalată – FEHU. Fehu poate atrage atenţia cu privire la datorii. Dacă ai bani de dat cuiva, ar fi mai bine să le plăteşti. Nu lăsa datoriile să se facă şi mai mari. Fehu este simbolul puterii care vine din succesul în plan financiar.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ. Este nevoie să distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare în bine. Chiar dacă îţi este frică de pierdere, ea este în folosul dezvoltării tale, personale sau profesionale.


Balanţă:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că fericirea şi vremurile în care să fii vesel(ă) sunt la orizont. Este un timp să îţi vezi roadele muncii susţinute şi a efortului depus. Deşi lucrurile sunt mult mai luminoase la orizont, s-ar putea să fie vorba doar de un nou pas din călătoria ta şi nu destinaţia finală.


Scorpion:

Runa etalată – NAUTHIZ. Se pare că între tine şi ţelul tău există o distanţă desul de mare. Ai nevoie să depăşeşti acest hop. Dar cum? Trecerea prin această „prăpastie” este riscantă dar, totodată, ai mare nevoie de ea. Nauthiz indică o dorinţă a sufletului neîmplinită în prezent.


Săgetător:

Runa etalată – OTHILA. Othila este runa casei, familiei şi achiziţiilor, a jocului cinstit spre acumulare, a beneficiilor ca drept de naştere sau moştenire. Othila vesteşte o mare capacitate mentală, adaptabilitate şi maturitate. Multe abilităţi personale îţi aduc beneficii în casa ta, familia ta, oraşul tău, ţara ta, fiind şi o rună a patriotismului. Runa simbolizează şi tărâmul ancestral, proprietatea, bogăţia fixă care este dată din generaţie în generaţie. O familie unită înseamnă putere. Othila este tot ce ai câştigat în viaţă, dar şi casa ta spirituală.


Capricorn:

Runa etalată – RAIDO. Această rună este relaţionată cu comunicarea şi armonia a ceva făcut din două elemente. De regulă semnalează posibilitatea unei călătorii, fie ea în lumea fizică sau în adâncul fiinţei. O asemenea călătorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizează să fii moderat(ă) în orice excese ale vieţii. Poate că o uniune neaşteptată va apărea în viaţa ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai văzut de mult timp. Sau poate o reuniune prevăzută de runa Raido se referă la anumite aspecte interne din tine care au fost în conflict cu tine de ceva vreme.


Vărsător:

Runa etalată – THURISAZ. Această rună îţi arată să iei în calcul nevoia de a nu acţiona încă, ci de a examina experienţele trecute şi circumstanţele înainte de a continua drumul spre succes. Nu este un moment de a lua decizii, ci mai degrabă de a îţi întări abilitatea de a aştepta. Revizuieşte-ţi trecutul cu atenţie. Observă-l, binecuvântează-l şi dă drumul la orice trebuie să dai drumul. Abia apoi păşeşte, trece pragul, intră în acea uşă nou deschisă.


Peşti:

Runa etalată – ANSUZ. Ansuz semnifică o figură autoritară, poate un/o angajator(are), un/o profesor(ară) sau un părinte. Oricine ar fi, el(a) urmează să-ţi faciliteze o transformare. Se anunţă un eveniment pozitiv care îţi poate transforma viaţa pentru totdeauna. Poate te aşteaptă o promovare sau un bonus pe care această persoană ţi-l acordă datorită muncii excelente.
 

Zodiac chinezesc săptămânal: 19-25 iulie 2021

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 19-25 iulie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Gândeşte înainte să acţionezi sau să te implici în problemele altora. La locul de muncă, este indicat să îţi vezi de treaba ta. Nu este momentul să faci plângeri sau să soliciţi anumite schimbări. Jumătatea săptămânii îţi aduce feţe prietenoase şi multă bucurie. Weekendul vine cu prilej de întâlniri cu rude sau prieteni apropiaţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cea mai bună tactică pe care o poţi aplica în această săptămână este să accepţi noi responsabilităţi, indiferent de unde vin. Le poţi face faţă admirabil. Dacă eşti singur, este timpul pentru o schimbare în atitudinea ta, mai ales în ceea ce priveşte viaţa socială. Ai nevoie de ceva nou şi romantic în viaţa ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Nu te panica! Acceptă totul aşa cum vine şi continuă drumul înainte indiferent de situaţie. Nu are rost să îi asculţi pe ceilalţi. Ştii ce ai de făcut. Spre mijlocul săptămânii sunt şanse să reiei legătura cu prieteni şi cunoştinţe vechi. Spune ceea ce gândeşti, dar gândeşte înainte să vorbeşti. În weekend ar trebui să pui în primul loc propriile nevoi, precum şi pe ale celor foarte apropiaţi ţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Fă un pas în spate în această săptămână. Nu te grăbi, ia-o încet. Graba nu doar că nu te va ajuta să rezolvi problemele mai repede, dar va conduce şi la o stare de confuzie şi chiar la dezamăgire. Foloseşte numai informaţiile de care eşti foarte sigur, nu încerca artificii, mai ales dacă primeşti sfaturi de la o persoană pe care nu o cunoşti foarte bine. Spre mijlocul săptămânii, răbdarea va face diferenţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Fă un curajos pas înainte. Indiferent ce speri să realizezi, fii îndrăzneţ şi proactiv. Aceasta ar trebui să fie o a doua natură pentru majoritatea Dragonilor. Iar dacă nu este, dă tot ce e mai bun din tine. Spre mijlocul săptămânii încearcă să nu neglijezi nevoile apropiaţilor şi prietenilor. În weekend, dă curs invitaţiilor la petreceri. Te vei distra şi vei fi alături de persoane cu adevărat speciale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ar trebui să-ţi faci timp în această săptămână să rezolvi tot ce ai de rezolvat. Dar pentru a reuşi acest lucru, trebuie să fii foarte organizat. Nu te lăsa ispitit să te îndepărtezi de la programul tău, indiferent cine îţi face propunerile. Spre mijlocul săptămânii, fii deschis unor idei noi. Nu se ştie niciodată ce pot aduce. Weekendul este o perioadă propice să te relaxezi şi să te distrezi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Fii tu însuţi. Fă un efort pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Este o perioadă excelentă să-ţi faci planuri. Spre mijlocul săptămânii, se anunţă o perioadă prielnică romantismului. Dacă eşti singur, îmbracă-te drăguţ, pune-ţi pantofii cei noi şi ieşi în oraş ca să cunoşti oameni noi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Acordă atenţie realităţii când iei decizii în această săptămână. Nu îţi poţi baza acţiunile viitoare din vise şi imaginaţie. Mijlocul săptămânii se anunţă aglomerat în plan casnic. Nu este exclusă o mutare în casă nouă, o redecorare sau măcar o reorganizare a dulapurilor. Weekendul îţi aduce prilejul unor întâlniri cu prietenii. Se anunţă relaxare şi distracţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Munceşte asiduu şi vei obţine rezultate. Atenţie la câteva persoane care pot încerca să-ţi pună beţe în roate. Mergi înainte şi nu te opri din drumul tău. Viaţa personală e armonioasă, însă tot trebuie să acorzi atenţie persoanelor foarte dragi ţie. Dacă eşti implicat într-o relaţie romantică, e nevoie de mai mult timp petrecut împreună pentru a duce înţelegerea şi intimitatea la un nivel mai profund.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Acţionează cu tact toate situaţiile ivite în relaţiile tale. Pot apărea câteva probleme de rezolvat cu rudele apropiate sau prietenii. Altfel, totul decurge într-un ritm armonios. Fă ce-ţi place. Poate chiar să iei nişte cursuri ca să-ţi pună în valoare talentul şi creativitatea. Dacă vrei în casă o atmosferă mai veselă, încearcă să o redecorezi în culori vibrante!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ia-o mai uşor săptămâna asta. Deşi vei avea multe de făcut, încearcă să le pui într-o ordine a priorităţilor şi să acorzi timp şi pentru odihnă şi relaxare. După mijlocul săptămânii spre weekend, fă-ţi planuri pentru a ieşi împreună cu prietenii sau familia. Sau poate să dai o petrecere la tine acasă! Orice iniţiativă în acest sens îţi va face bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Învaţă să râzi la ceea ce nu merge aşa cum ai fi sperat. Nu sunt lucruri pe care să nu le poţi face dacă gândeşti şi acţionezi pozitiv. Iar dacă ceva nu depinde de tine pentru a fi reparat, atunci nu merită să-ţi baţi capul. Nu te stresa inutil. Păstrează-ţi energia pentru a face doar lucrurile la care chiar poţi contribui. Dacă cei din jurul tău au nevoie de încurajări, fii acolo pentru ei!