Suntem în sezonul Fecioarei. Ce ne pregăteşte Universul?

 
Suntem în sezonul Fecioarei. Ce ne pregăteşte Universul?


Berbec:

Este timpul potrivit să îţi îmbunătăţeşti situația la serviciu. Dacă ai probleme de concentrare, ar fi bine să îţi reorganizezi spaţiul de la locul de muncă. Asigură-te că faci destul sport și ai o dietă corectă, care să îţi dea energie, nu să o consume.


Taur:

Creativitatea ta se află la cote ridicate și poţi explora noi metode de exprimare a acesteia, înveţi lucruri noi. Ai ocazia să întâlneşti o persoană plăcută sau să petreci momente de vis cu persoana pe care o iubeşti. Relațiile cu copiii(lele) vor fi foarte bune.


Gemeni:

Adu lumină și optimism în relațiile de familie. Rezolvă problemele familiale prin discuții deschise. Este favorizată munca de acasă ori începerea unui proiect. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Lună Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

E o perioadă prielnică pentru toate formele de comunicare, în care poţi încheia un contract sau negocia un acord. Socializarea este susținută în general, așa că este recomandat să te plimbi cât mai mult și să profiți de şansele care îţi vor ieși în cale. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Leu:

Şansele să îţi crești veniturile ori să concepi noi idei legate de activități aducătoare de venituri, cresc sau scad (depinde de tine). Fii atent(ă) la detalii și evită să cheltui mai mult decât câștigi. Aranjează-ţi în ordine facturile și contractele. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Este o perioadă prielnică, pentru că Soarele îţi luminează semnul. Este şansa să o iei de la început, să îţi stabileşti noi obiective și visuri pe care doreşti să le pui în practică.


Balanţă:

Este momentul unui sfârșit de ciclu, al finalizărilor, al renunțării la ceea ce nu îţi mai folosește. Nu te lăsa prins(ă) de trecut, în special de o relație care nu te mai reprezintă. Vei avea ocazia să te reinventezi luna viitoare, când Soarele va intra în semnul tău.


Scorpion:

Este timpul să îţi reevaluezi ocaziile pentru a afla ce doreşti de la viață. Sunt favorizate activitățile de echipă și viața socială. Poţi să îţi faci noi prieteni(e), iar prieteniile existente vor fi consolidate.


Săgetător:

Acest tranzit îţi stimulează cariera și direcția spre care doreşti să te îndrepţi. Dacă ai în gând să îţi schimbi cariera sau să revii la studii pentru a dobândi competențe, este o perioadă favorabilă. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsă totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Capricorn:

Ai şansa să înveţi ceva cu totul nou. Ai putea hotărî să revii la școală sau i-ai/le-ai putea învăţa pe alții(tele) ceva ce te pasionează. Este momentul oportun și pentru călătorii la distanță sau rezolvarea unor probleme legale.


Vărsător:

Ai putea beneficia de sprijinul financiar al unor persoane sau instituții. Este important să îţi verifici situația financiară în detaliu. Pune totul în ordine, pentru a nu avea surprize mai târziu.


Peşti:

Există şansa să rezolvi dezacordurile sau conflictele din relațiile personale sau profesionale. Ai putea întâlni un om romantic sau ai putea decide să te căsătoreşti. Nu te grăbi în începerea unor relații noi, personale sau de afaceri. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021

 
Horoscopul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021


Horoscop 1 septembrie 2021, Berbec:

Climatul este favorabil căsătoriei sau semnării unor acte importante. Cu toate acestea, dacă tratezi totul superficial, atunci vei avea parte de dificultăți în luarea inițiativei sau în susținerea responsabilităților. Ai la îndemână o afacere promițătoare care te poate ajuta să avansezi în carieră. În cuplu vor domina echilibrul și energia bună. Ai o stare frumoasă care te va influența să iei lucrurile de la început, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 1 septembrie 2021, Taur:

Comportamentul tău încăpățânat te poate pune în pericol de izolare. Trebuie să îi/le înțelegi și pe ceilalți(lelalte) și doar așa se vor deschide multe uși și pentru tine. Nu te lăsa copleșit(ă) sau descurajat(ă) de nimeni și nimic. Fă un pas înapoi și privește lucrurile dintr-o altă perspectivă. Azi există un sentiment de neliniște la locul de muncă. Trebuie să te deconectezi dacă vrei să fii eficient(ă). E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 1 septembrie 2021, Gemeni:

Horoscopul zilei spune că este momentul potrivit pentru schimbarea garderobei. Profită de reducerile din magazine sau comandă online. Umorul te va ajuta să obții noi contracte care să-ți aducă mulți bani în conturi. Rămâi deschis(ă) la schimbări chiar și în ceea ce privește viața socială. Nu te izola, chiar dacă acest lucru înseamnă să trăiești în continuare în rutina care nu-ți mai dă pace.


Horoscop 1 septembrie 2021, Rac:

Ai mare încredere în noul tău proiect și pe măsură ce el avansează, ambiția ta devine și ea tot mai mare. Gândește-te cu atenție la lucruri și evită să iei decizii importante fără să analizezi mai întâi toate detaliile. Azi este momentul potrivit să clarifici neînțelegerile de la serviciu. Te vei bucura curând de valorile tale interioare, trebuie doar să ai încredere în intuiția ta, spune horoscopul zilnic. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 1 septembrie 2021, Leu:

Azi ai chef să călătorești. Ai câteva întâlniri în program și nu ezita să le onorezi. Norocul tău este acolo, încă te așteaptă. La locul de muncă vei avansa mai mult în această perioadă, trebuie doar să pui în practică toate detaliile la care te-ai gândit atât de mult. Trebuie să ai grijă însă și de relația de cuplu. Ai mare nevoie de libertate, ceea ce te va ajuta să iei cele mai clare și mai bune decizii.


Horoscop 1 septembrie 2021, Fecioară:

Încrederea în sine se îmbunătățește considerabil. Acum este momentul potrivit să ai acea relație sinceră la care ai visat de mult timp. Corpul tău are nevoie să-și încarce bateriile, așa că ia în calcul o călătorie în natură. Doar așa vei reuși să-ți recâștigi impulsul și motivația profesională și să duci mai departe proiectele în care te-ai implicat. Fii încrezător(are) și nu te mai lăsa dezamăgit(ă) de aparențe. E momentul să fii îndrăzneț(ață). Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 1 septembrie 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei de azi spune că azi te afli în centrul atenției și nu vei avea dificultăți în a-i/a le convinge pe cei(le) din jur să lucreze cu tine. Evită conflictele pentru că îți pot consuma energia fără niciun fel de rezultat. Îți face plăcere să interacționezi cu cei(le) din jur, mai ales cu cei(le) de vârsta ta. Trebuie însă să ai grijă la exprimare atunci când discuți cu cei(le) apropiați(te) pentru că se pot isca rapid discuții aprinse.


Horoscop 1 septembrie 2021, Scorpion:

Ești nerăbdător(are) să muncești din greu și să realizezi multe lucruri. Nu este deloc ușor, dar trebuie să profiți de energia pe care o ai. Este un moment bun pentru a cere ajutorul celor din jur. Nu încerca să mai atingi perfecțiunea pentru că riști să pierzi mult din plăcerile simple ale vieții. Trebuie să rămâi mereu deschis(ă) la experiențe noi.


Horoscop 1 septembrie 2021, Săgetător:

Ai nevoie rapid de o schimbare de decor și ești mai glumeț(ață) ca niciodată. Nu face nimic din ceea ce ai putea să regreți mai târziu. Fii înțelept(aptă) și nu te mai critica la fiecare pas. Este o perioadă în care poți uita de griji și în care te poți bucura de oamenii care au aceleași valori ca și tine. Azi ai putea să-ți schimbi abordarea față de iubire, spune horoscopul zilei.


Horoscop 1 septembrie 2021, Capricorn:

Ai o mulțime de activități pe listă, dar sunt oameni care nu sunt deloc de acord cu ceea ce tu gândești. Încearcă să ajungi la un compromis, deoarece această situație poate continua foarte mult timp. Dacă scapi rapid de rutina din viața ta, norocul îți va surâde. A venit timpul să renunți la visare și să începi să construiești.


Horoscop 1 septembrie 2021, Vărsător:

Ai dormit mai bine în ultimele zile, lucru care te va ajuta să comunici mai bine cu cei(le) din jur. Azi ai puterea să convingi mulți oameni să adere la idealurile tale. Te simți capabil(ă) să faci față obstacolelor, iar moralul tău se află într-o stare foarte bună. Rezultatele nu se vor lăsa mult timp așteptate. Trebuie însă să nu-ți mai neglijezi dorințele și să ții în frâu emoțiile puternice.


Horoscop 1 septembrie 2021, Peşti:

Horoscopul zilei de azi spune că lucrezi foarte bine și te organizezi excelent. Cu toate acestea, e posibil să existe prea multe tentații în jurul tău și să arunci cu banii în stânga și în dreapta. Azi vei avea o comunicare bună cu cei(le) din jur, ceea ce te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Seara se anunță minunată, așa că uită de griji și nevoi și lasă-te pradă dorințelor. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 31 august 2021

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 31 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWILO. Sowilo este runa energiei şi a revelaţiei, reprezintă energia soarelui, spiritul vieţii, tăria de caracter, energie fără limite, completitudine. Aduce darul înţelegerii, capacitatea de a învăţa. Este simbol pentru sport şi bună sănătate. Deşi Sowilo este cunoscută ca simbol de victorie, ea implică şi forţa atacului care e o forţă pozitivă, fiind puterea naturală a soarelui. În spiritualitate, runa este citită ca o viziune clară, victoria binelui asupra răului, a luminii asupra întunericului. Sowilo atenţionează să foloseşti puterile binelui că să învingi negativul.


Taur:

Runa etalată – URUZ. Runa germanică Uruz semnifică putere, tărie, finaluri şi noi începuturi şi este asociată cu principiile masculin-feminin ce se îmbină armonios într-o fiinţă. Această rună transmite faptul că vechiul trebuie să moară ca să facă loc noului dar că ce rămâne în urma vechiului va rodi solul pentru un nou început. Ţi se cere să înveţi să te adaptezi fluxului natural al vieţii, să dai dovadă de tărie în acest sens precum vitejii vikingi de odinioară care ştiau şi respectau aceste principii.


Gemeni:

Runa etalată – BERKANA. Berkana este runa rodirii şi creşterii fizice şi mentale. Reprezintă investiţie, profit, afacere în creştere. Anunţă noi începuturi înfloritoare. Cauzele pierdute pot fi reînnoite. Runa anunţă regenerare, reînnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei, familiei şi naşterii. Naşterea poate fi şi simbolică sau literală, dar anunţă mereu un început pozitiv pentru orice nouă activitate şi idee.


Rac:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa Eihwaz poate anunţa o schimbare majoră în viaţă. Poate pleci la facultate, poate te căsătoreşti, poate te pensionezi ori poate îţi schimbi locul de muncă. Această schimbare îţi poate da un sentiment de nesiguranţă, însă, uşor-uşor, te poţi acomoda cu întreaga situaţie.


Leu:

Runa etalată – GEBO. Gebo este runa iubirii şi a iertării. Cere iertare cu sinceritate şi îţi va fi dată. Un cadou poate veni sau este deja prezent în viaţa ta şi trebuie să îl vezi. Gebo anunţă o dezvoltare sau descoperire a unui talent sau îndemânare artistică ori creativă. Ai noroc în parteneriatele construite cu iubire. Manifestă compasiune. Anticii acceptau cadouri doar dacă li se permitea să dea înapoi un cadou, deci reţine: când apare Gebo să oferi şi tu dacă ai primit, fie de la o persoană, de la destin, de la zei. În afară de dragoste, Gebo înseamnă parteneriat şi uniune în afaceri. Iertarea este cel mai mare cadou dintre toate, fie că o dai, fie că o primeşti. Runa este utilizată şi ca simbol pentru un sărut sau pentru o mare afecţiune pe care o ai faţă de cineva.


Fecioară:

Runa etalată – JERA. Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmează un eveniment anual important. Sau poate primeşti recompense pentru eforturile depuse până acum. O persoană cu o răbdare mare îţi face o promisiune.


Balanţă:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). În curând ai putea fi beneficiarul(a) unui dar sau cel(a) ce dăruieşte un cadou de înţelepciune. Dacă tu primeşti cunoştinţe de la familia ta sau poveşti de familie care au fost transmise din generaţie în generaţie, asigură-te că asculţi cu atenţie şi stai liniştit(ă) ca să înregistrezi tot ce ţi se spune, ca să revizuieşti mai târziu, cândva, când va fi nevoie. Informaţia îţi va fi de preţios ajutor. Chiar dacă nu doreşti această informaţie acum, îţi va fi utilă în viitor.


Scorpion:

Runa etalată – MANNAZ (inversată). Trebuie să faci pace cu tine însuţi(ăţi) înainte de a-ţi îndrepta atenţia către exterior (prieteni/e, comunitate). Adeseori cauţi alinare la cei(le) din jurul tău, uitând că tu însuţi(ăţi) ai soluţia. Îndreaptă-ţi atenţia spre meditaţie şi autoreflecţie constructivă.


Săgetător:

Runa etalată – PERTHRO. Iată un sfat de la această rună: dorinţa de a rezolva şi soluţiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizează-ţi poziţia într-un moment atemporal, în care nu există trecut şi nici viitor, ca să rămâi aici şi acum. Doar aici poţi şti sigur că totul este în ordine. Doar de aici poţi accesa viitorul. Acest moment nu durează mult dar este necesar. Este bine să existe în viaţa ta puţină nesiguranţă ca să nu te mai ascunzi într-un trecut neproductiv. Acum, când un nou viitor se naşte, te vei bucura de un nou stil de viaţă. Nu forţa acest proces, dar nici nu interfera cu el.


Capricorn:

Runa etalată – THURISAZ. Runa germanică Thurisaz semnifică poarta în general şi poarta divină în particular. Această rună vesteşte faptul că există noi oportunităţi ce se deschid pentru tine. Mai întâi însă este nevoie să te opreşti şi să priveşti îndeaproape care este calea care te-a adus în acest punct şi ce ai învăţat din ea. Poţi merge mai departe dacă ai în desaga de drum învăţămintele valoroase de până acum ce îţi vor fi de folos în continuare.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ (inversată). Uruz este numele unui bivol preistoric dispărut. Acest animal era puternic şi curajos şi a fost mereu scopul vânătorii oamenilor în vremurile preistorice. Întrucât runa este inversată la această extragere, simbolizează o lipsă de provocare sau o lipsă de suficientă pregătire în faţa unei provocări. Mesajul este să ajungi adânc în tine pentru a găsi puterea de care ai nevoie sau să ieşi din rutina zilnicinversată ca să faci faţă la ceea ce pare a fi o situaţie fără speranţă.


Peşti:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună este un semn de la puterile înalte şi simbolizează un cadou spiritual pentru tine. Ascultă-te cu atenţie şi trăieşte zilele acestea în aşteptarea de a primi ceva frumos în viaţa ta. Ai încredere în intuiţia ta care îţi va semnala mesaje importante.
 

Horoscopul banilor, septembrie 2021

 
Horoscopul banilor, septembrie 2021


Berbec:

În ceea ce privește banii, te vei descurca bine luna aceasta în ciuda activității reduse din viața ta profesională. Îți vei primi în continuarea salariul și viața și confortul tău nu vor avea de suferit. Încearcă totuși să nu cheltuiești prea mult și inutil! Situația ta financiară este într-o formă bună, poți cheltui, dar fără exces. Dacă te împotrivești impulsivității și îți faci timp pentru a te gândi bine înainte de a acționa și să ceri sfaturi cu privire la achizițiile majore, totul va fi în regulă. Ai putea face o investiție interesantă, de exemplu în domeniul imobiliar. Totodată, spre final de septembrie, șarmul tău va funcționa la locul de muncă și ai putea obține un bonus datorită rezultatelor tale sau a bunei reputații.


Taur:

Banii vor fi în centrul atenției tale luna aceasta. În ciuda stagnării afacerilor tale, nu vei fi afectat(ă). Fluxul numerar va continua să intre și vei avea oportunități bune de a câștiga bani cu afaceri interesante pe care nu le vei rata. Datorită relațiilor tale familiale, banii vor veni în prima jumătate din septembrie. Îți administrezi banii cu mult simț de răspundere și eficiență. Activitățile tale zilnice îți aduc bani și satisfacție, posibilele tale investiții sunt prudente, cheltuielile sunt sub control. Singurele dificultăți ar putea fi uneori legate de atracția pentru lucruri frumoase și luxoase. În general, dacă rămâi vigilent(ă) și disciplinat(ă), nu ar trebui să întâmpini probleme majore.


Gemeni:

Situația ta financiară va fi bună luna aceasta. E încă ușor instabilă, dar vei reuși să îți acoperi cheltuielile. Asta e cel mai important. Momentul în care buzunarele ți se vor umple nu a veni încă. Fii încrezător(are) în viitor, pentru că vor exista schimbări în lunile următoare și vei câștiga mai mult. Viața ta financiară este destul de stabilă, deși poți cădea în capcana unor achiziții impulsive. Cheltuiești mai ales pentru confortul casei, ceea ce înseamnă că poți face unele renovări. Gândește-te bine și ia în considerare câteva sfaturi înainte de a te lansa în proiecte mari, scumpe și care necesită mult timp. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.


Rac:

Cu banii o vei duce bine, deoarece muncești enorm pentru asta. Din această cauză, a timpului liber extrem de puțin, în familie vor exista confruntări și discuții. Este important să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dacă vrei să te axezi doar asupra carierei și nimic altceva nu mai contează pentru tine, fă acest lucru clar și nu mai încurca pe nimeni. Nu este momentul să iei decizii financiare drastice, ci mai degrabă să le analizezi. Banii continuă să vină într-un ritm bun, dar ar fi recomandat să fii totuși chibzuit(ă). Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.Leu:

Banii vor veni la tine cu ușurință în această lună. Oportunitățile de a-ți îmbunătăți situația financiară vin prin intermediul unor oameni de la care nu te aștepți. De asemenea, vei fi surprins(ă) de cât poți să economisești doar renunțând la un viciu. Norocul îți zâmbește, dar ai și energia și ambiția de a face lucrurile cum trebuie. Cu toate acestea, ești tentat(ă) să fii mult prea atent(ă) cu cei(le) din jurul tău, iar generozitatea ta te poate costa scump. Darurile pentru alții(tele) îți pot amenința bugetul. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Progresele pe care le vei face se vor datora mișcărilor planetare care vor avea loc în această lună. Vor exista ușoare schimbări în economia ta, care îți vor aduce beneficii. Vei primi oferte bune, cum ar fi oferte de locuri de muncă interesante. Îți vor apărea brusc în față și nu vei avea cum să le ratezi. Trebuie doar să știi ce să alegi. Banii nu îți provoacă nicio îngrijorare specială și ai putea avea câteva surprize plăcute. Spre final de septembrie se anunță noroc, un vârf de prosperitate și popularitatea care ajută la promovări și evoluție. Dacă ai bani de investit, un domeniu bun este cel imobiliar.


Balanţă:

Situația ta financiară continuă să se îmbunătăţească și luna aceasta. Nu îți va merge deloc rău, dar totul se va mișca încet în septembrie. Primele două săptămâni din septembrie sunt favorabile pentru economii sau investiții solide. Dorințele tale se trezesc la viață și trebuie să fii atent(ă) pentru a nu ceda prea ușor în fața cumpărăturilor impulsive. Ai tot ce îți trebuie pentru a obține o promovare, îți mai lipsește răbdarea. Curajul și inițiativele tale vor da roade în curând. Ar fi bine să ai strategii inteligente și discrete pentru a-ți muta pionii și pentru a face afaceri minunate.


Scorpion:

Fluxul numerar este unul bun. Banii pe care îi obții luna aceasta îi vei folosi pentru a face unele investiții pentru casă și familia ta. Cheltuiești, de asemenea, achiziţionând haine, electrocasnice și în vacanțe. Te descurci cu totul, pentru că o duci bine din punct de vedere financiar. Visezi să îți cumperi propria locuință ori o casă sau să-ți îmbunătățești confortul din căminul actual. Aștrii îți susțin ambițiile și te ajută considerabil, mai ales în a te opri din a face orice nebunie.


Săgetător:

Cu banii vei sta bine în septembrie. Va fi o lună prosperă și nu vei avea probleme să câștigi bani și să te răsfeți cu niște capricii. Visezi să călătorești, fă-o! Oferă-ți acest capriciu! În primele două săptămâni, vei fi puțin limitat(ă) din punct de vedere financiar și s-ar putea să fii forțat(ă) să îți reduci cheltuielile. Munca ta nu promite remunerări fabuloase, dar poți ține cont de norocul tău. Te vei relaxa și îți vei putea permite multe... Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.


Capricorn:

În ceea ce privește banii, situația se va îmbunătăți. Schimbările vor avea loc din a 3-a săptămână din această lună. Începând din acel moment, prosperitatea își face apariția în viața ta și vei începe să câștigi mai mult. Partenerul(a) de viață se descurcă foarte bine financiar și îți oferă stabilitate. Nu ai grija zilei de mâine chiar de-ar fi să nu îți mai meargă afacerile sau locul tău de muncă să fie în pericol.


Vărsător:

Cu banii vei fi bine luna aceasta, dar va fi nevoie de mai mult efort pentru a-i câștiga. Nimic nu va pica din cer. Important este că îți vei acoperi cheltuielile fără probleme și că nu va trebui să îți faci griji în legătură cu acest lucru. Drept urmare, merită să pui osul la treabă. Partenerul(a) de viață va câștiga mai bine decât tine, deci nu va trebui să îți faci griji cu privire la cheltuieli. Vei avea șansa să colaborezi profesional cu cineva cu care ți-ai dorit dintotdeauna.


Peşti:

O să te descurci foarte bine cu banii luna aceasta. Datorită contractelor și relațiilor tale sociale, vei face afaceri noi sau vei întâlni oportunități de muncă menite să îți aducă mai mulți bani. Este foarte convenabil pentru tine să cunoști oameni noi, deoarece carisma și darul tău de a relaționa cu cei(le) din jur te vor face demn(ă) de mai multe afaceri sau locuri de muncă mai bune. Dar, de asemenea, ar fi indicat să ai grijă când vine vorba de a bate palma cu cineva. Trebuie să știi în ce te bagi! S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Horoscopul zilei de marți, 31 august 2021

 
Horoscopul zilei de marți, 31 august 2021


Horoscop 31 august 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi pregătește multe surprize pentru Berbeci. Aceștia sunt plini de energie și gata să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Este o perioadă încărcată cu energie pozitivă pentru Berbecii muncitori care știu ce își doresc de la viitorul lor. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 31 august 2021, Taur:

Astăzi vei învăța cum să lași în spate trecutul și să îmbrățișezi cu mai mult curaj prezentul. După ce ai trecut prin câteva dezamăgiri emoționale a venit momentul să faci o schimbare în viața ta. Încearcă să nu le mai permiți oamenilor toxici să se apropie de tine. Ești o persoană puternică, iar acest lucru ar trebui să se vadă și în exteriorul tău. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 31 august 2021, Gemeni:

În prima parte a zilei s-ar putea să-ți fie greu să te concentrezi. Te-ai trezit lipsit(ă) de energie și pare că nu vei avea parte de o zi extrem de productivă. Cu toate acestea, ar fi bine să te mobilizezi și să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus cu o seară înainte. În ciuda nivelului tău scăzut de energie, spre seară s-ar putea să ai parte de o întâlnire care să te facă să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.


Horoscop 31 august 2021, Rac:

Horoscopul zilnic anunță multe momente plăcute pentru Raci. Astăzi vei avea parte de toată atenția celor din jurul tău. Radiezi de fericire, iar acest lucru se observă la fiecare pas. Profită din plin de această energie și nu uita cât de important este să privești viața într-o notă optimistă. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 31 august 2021, Leu:

Nimic nu este imposibil pentru tine. Ești o persoană foarte muncitoare și știi că dacă îți dorești ceva cu adevărat, vei obține acel lucru. Muncește în continuare pentru visul tău și nu renunța. Câteva oportunități vor apărea în calea ta în scurt timp. Fii pregătit(ă) și nu rata această șansă. Aștrii știu cât de mult muncești și vor încerca să-ți răsplătească toate eforturile.


Horoscop 31 august 2021, Fecioară:

Ar trebui să-ți dedici ziua unei pasiuni mai vechi. Încearcă să te conectezi cu trecutul și să nu neglijezi activitățile mărunte care îți fac sufletul să vibreze. Ai mai multă încredere în tine și nu te teme să te exprimi. Una din pasiunile tale s-ar putea să-ți aducă mai multe câștiguri decât poți crede. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 31 august 2021, Balanţă:

Ziua începe puțin diferit pentru tine. Încă de dimineață ești foarte agitat(ă) și ai impresia că nimic nu se rezolvă dacă nu ești într-un ritm alert. Încearcă să te liniștești și să pui în echilibru sarcinile pe care le ai de făcut. Horoscopul zilei de azi te sfătuiește să nu te suprasoliciți și să nu uiți cât de importantă este o minte limpede și clară. Deciziile importante nu se iau niciodată în grabă.


Horoscop 31 august 2021, Scorpion:

Scorpionii trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în partener(ă). În plan emoțional, pentru Scorpionii aflați într-o relație se anunță o perioadă mai dificilă. Relația de cuplu este testată, iar atmosfera pare tot timpul una tensionată. Discuțiile calme și sincere sunt cele care îți vor aduce în cele din urmă rezolvarea.


Horoscop 31 august 2021, Săgetător:

Indiferent de ceea ce alegi să faci pentru viitorul tău, nu uita cât este de important să muncești pentru ceea ce-ți dorești. Eforturile tale vor fi întotdeauna răsplătite. Ești o zodie de foc mai puternică decât crezi. Încearcă să nu te abați de la drumul tău, iar atunci când întâmpini dificultăți să treci peste ele cu capul sus. Ai încredere în tine și nu te teme să te afirmi.


Horoscop 31 august 2021, Capricorn:

Ar trebui să ieși mai des cu prietenii(ele) tăi(ale). Vara aceasta ai muncit din greu și pare că munca ta nu se încheie aici. Cu toate acestea, ți-ai neglijat prietenii(ele), iar aceștia(stea) s-ar putea să-ți simtă lipsa. Încearcă să acorzi suficient timp relațiilor sociale și să pui în balanță viața profesională și cea personală. Horoscopul zilnic îi/le sfătuiește pe nativii(ele) din zodia Capricorn să se relaxeze alături de amici(e) mai des.


Horoscop 31 august 2021, Vărsător:

Te afli într-o situație mai dificilă din punct de vedere financiar. Urmează să faci câteva investiții importante și va fi nevoie să umbli la fondul tău de economii. Încearcă să nu te abați de la lista pe care ți-ai făcut-o. Vei trece cu bine peste această perioadă dacă înveți să cumperi doar strictul necesar.


Horoscop 31 august 2021, Peşti:

Horoscopul de azi pregătește multe surprize pentru Pești. Aceștia trebuie să se bucure mai mult de timpul lor liber și să se relaxeze. Aștrii le recomandă Peștilor să nu se suprasolicite. Sănătatea lor ar trebui să primeze întotdeauna. Ai grijă de tine și învață să te detașezi de problemele de la locul de muncă. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
 

Etalarea şi interpretarea runelor, 30 august 2021

 
Etalarea şi interpretarea runelor, 30 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – RAIDO (inversată). Raido îţi vesteşte să fii atent(ă) la abilitatea ta de a te îndrepta spre alţi oameni pentru a-i aduce în cercul mişcărilor din viaţa ta. Ai noroc în viitoarele călătorii dar nu te îndepărta de oamenii necesari pe care să îi ai alături.


Taur:

Runa etalată – TEIWAZ. În această etalare, runa este inversată ceea ce poate însemna că un sacrificiu pe care l-ai făcut poate să nu ducă la un rezultat. Poate semnifica şi o victorie fără un rezultat care să te mulţumească. Runa previne să nu intri în conflicte sau negocieri, în special în cele ce implică să oferi sau să faci o concesie.


Gemeni:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Va fi nevoie să confrunţi unele situaţii înainte de a te mişca înainte şi într-o perioadă mai bună a vieţii tale. Dacă nu te simţi în stare să iei decizii acum, scrie cum te simţi săptămânal şi în două luni revizuieşte-ţi ce ai scris. Asta te ajută să îţi vezi progresul şi cum te-ai mişcat mai mult spre zona în care să iei deciziile necesare pentru o viaţă mai bună.


Rac:

Runa etalată – BERKANA. Reprezintă investiţie, profit, afacere în creştere. Anunţă noi începuturi înfloritoare. Cauzele pierdute pot fi reînnoite. Runa anunţă regenerare, reînnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei şi familiei.


Leu:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună este simbolul zilei noi ce mijeşte din noapte dar şi al intuiţiei. Ea transmite nevoia de a te focaliza direct asupra unei anumite situaţie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuiţiei. Simbolul său este focul şi este aliniată ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capăt oricăror amânări şi treci la treabă, apoi vei culege rezultatele dorite.


Fecioară:

Runa etalată – EHWAZ. Eşti susţinut(ă) puternic să ai parte de un progres mare spre scopul tău, dar ţine minte că şi tu trebuie să fii susţinător(are) şi loial(ă) faţă de cei(le) din jurul tău. Calul este mândru, dar scopul lui este să susţină călăreţul. Şi tu poţi să fii mândru(ă) de succesul tău, dar să rămâi smerit(ă) şi umil(ă) în durata călătoriei spre un final de succes.


Balanţă:

Runa etalată – HAGALAZ. Runa germanică Hagalaz semnifică puterile elementare, semnifică conceptul de distrugere şi este asociată cu grindina. Apariţia acestei rune anunţă faptul că sunt posibile zdruncinături în realitatea ta curentă, în muncă, în relaţie sau mai ales în credinţele tale. Dar nu eşti deloc neajutorat(ă) iar soluţiile sunt total la îndemâna ta. Uneori ai nevoie de o grindină ca să ştii cât eşti de puternic(ă) cu adevărat. Şi după orice distrugere urmează o refacere cu rezultat mai bun ca înainte, moment la care vei înţelege de ce a fost nevoie de ea.


Scorpion:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). În curând ai putea fi beneficiarul(a) unui dar sau cel(a ce dăruieşte un cadou de înţelepciune. Dacă tu primeşti cunoştinţe de la familia ta sau poveşti de familie care au fost date din generaţie în generaţie, asigură-te că asculţi cu atenţie şi stai liniştit(ă) ca să înregistrezi tot ce ţi se spune, ca să revizuieşti mai târziu, cândva, când va fi nevoie. Informaţia îţi va fi de ajutor. Chiar dacă nu doreşti această informaţie acum, îţi va fi importantă în viitor.


Săgetător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Această rună te avertizează despre unele pericole ce pot fi în lumea exterioară dar le fel de bine pot fi şi în tine, ca sabotor(are) prin care îţi faci rău. Încearcă să îţi dai seama dacă o situaţie prezentă îţi reaminteşte de ceva. Poate că ai mai întâlnit ceva similar în trecut. Dacă răspunsul este da, vezi cum seamănă situaţiile şi ce ai de vindecat din trecut mai întâi. Vei vedea că trecutul nu diferă de prezent decât prin decor.


Capricorn:

Runa etalată – RAIDO. Raido este runa călătorilor. Este anunţată şi recomandată o călătorie. Serviciurile ce au legătură cu distanţele îndepărtate şi cu transportul sunt favorizate. Îţi poţi câştiga prieteni(e) noi sau se pot întoarce unii(ele) vechi. Raido poate să însemne călătorie, roată, dar implică şi ceva mai adânc: drumul poate fi lung şi ai nevoie de multă viziune, planificare, determinare şi curaj. Metafizic vorbind, ea se referă la călătoria vieţii, la roata vieţii sau la o căutare adâncă spirituală. Ea poate şi să vestească un mesaj pe care îl poţi primi sau pe care să îl trimiţi.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ. Runa germanică Uruz semnifică putere, tărie, finaluri şi noi începuturi şi este asociată cu principiile masculin-feminin ce se îmbină armonios într-o fiinţă. Ţi se cere să înveţi să te adaptezi fluxului natural al vieţii, să dai dovadă de tărie în acest sens precum vitejii vikingi de odinioară care ştiau şi respectau aceste principii.


Peşti:

Runa etalată – WUNJO. Acele schimbări ce trebuiau să aibă loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe şi te poţi ocupa să le culegi. Cunoaşterea te transformă într-o persoană înţeleaptă. Prin noua claritate dobândită, actualele ambiţii, planuri sau obiective pot fi modificate şi adaptate.
 

Zodiac chinezesc săptămânal: 30 august - 5 septembrie 2021

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 30 august - 5 septembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai grijă la exagerări! Ai tendinţa când să nu ai deloc încredere în tine, când să fii mult prea încrezător(are) şi să nu iei în calcul anumite riscuri. Fii mai flexibil(ă), evită conflictele. Ai şansa să vezi cât de multe aduce vorba dulce. Acasă poţi face o bună impresie dacă petreci mai mult timp cu cei(le) dragi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cuvintele mici, de bunătate, sunt ceea ce contează în această săptămână. Asigură-te că spui ceea ce trebuie oamenilor din jurul tău, pentru a primi acelaşi tip de trataţie. Lucrezi întreaga săptămână la câştigarea încrederii celorlalţi(te), astfel încât să-ţi poţi pune planurile în aplicare. Vei resimţi progrese semnificative până la finalul săptămânii, când este nevoie de mai multă relaxare şi odihnă decât până acum.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Asigură-te că spui ce trebuie în această săptămână, altfel pot apărea neînţelegeri. Cu atât mai mult în sfera relaţiilor cu persoanele apropiate. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie romantică, fii mai clar(ă) în legătură cu sentimentele tale. Nu lăsa loc de interpretări, altfel persoana în cauză va face doar presupuneri, iar unele pot să nu fie corecte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Cu cât încerci să te mişti mai repede, cu atât parcă înaintezi mai încet. Încearcă o mişcare ponderată, astfel încât să nu apară frustrări dacă nu ies lucrurile aşa cum ţi-ai fi dorit. Planifică totul cu înţelepciune şi fii realist(ă) cu privire la rezultate. Spre mijlocul săptămânii acordă mai multă atenţie familiei tale, în special persoanelor mai tinere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Încearcă să faci un efort ca să te sincronizezi cu alţi oameni. Cineva foarte apropiat are nevoie de sprijinul şi de înţelepciunea ta. Fii atent(ă), căci s-ar putea să nu-ţi ceară direct, ci doar să bată apropouri. Spre mijlocul săptămânii se anunţă câteva mici obstacole în plan profesional, din cauza lipsei unei comunicări mai clare cu partenerii(ele) sau colegii(ele). Rezervă-ţi weekendul pentru momente de relaxare şi leneveală.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Șerpii au o perioadă destul de bună în plan sentimental. Săptămâna le aduce o iubire nouă celor tineri. Totul decurge frumos pentru ei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ţi se poate părea că săptămâna va trece foarte greu. Totuşi, nu îţi pierde concentrarea şi rezolvă tot în cursul zilelor de lucru. Lasă-ţi weekendul pentru ceva mai creativ şi inspiraţional, astfel încât să-ţi reîncarci bateriile pentru următoarea săptămână. Se anunţă concerte, spectacole sau piese de teatru la orizont. Distracţie plăcută!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Nu, nu ţi se pare că unii oameni din jurul tău manifestă atitudini incomode. Doar că trebuie să te comporţi cu mult tact în preajma lor. Verifică de două ori fiecare plan, fiecare rută stabilită. S-ar putea să fie nevoie de câteva modificări în cursul săptămânii, iar dacă ai deja în minte structura, îţi va fi uşor să faci ajustări. Rămâi pozitiv(ă), nu te destabiliza.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Nu are rost să intri într-o anumită stare dacă lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti. Nu te va ajuta deloc să-ţi plângi de milă. Universul are pregătite alte uşi deschise dacă ţi se închid altele. Urmăreşte oportunităţile şi îţi va fi mult mai uşor să îţi dai seama că ai alternative. Urmează-ţi pasiunile, gândeşte-te bine la ceea ce vrei cu adevărat. Weekendul se anunţă relaxant.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Poţi avea tendinţe negativiste în această săptămână, iar acest lucru va atrage şi situaţii mai puţin plăcute. Schimbă registrul şi vei vedea diferenţele. Spre mijlocul săptămânii, persoane tinere din familie au nevoie de sprijinul tău. Fii acolo pentru ei(le) şi ghidează-i(le) în a lua decizii. Le poţi schimba viaţa în bine!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Mintea ta gândeşte rapid, acţionează acum. Poate vrei să începi să studiezi ceva ce-ţi place sau poate vrei să te apuci de o activitate care să implice creativitate. Ţi se poate părea că lucrurile avansează lent, însă te vor duce acolo unde trebuie dacă acţionezi cum trebuie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Începutul săptămânii ţi se poate părea greoi şi lent, chiar staţionar, dar e doar o iluzie. Poţi primi vizita cuiva sau nişte veşti îmbucurătoare legate de locul de muncă. Fii atent(ă) la toate detaliile, nu lăsa nimic neverificat. Chiar şi de două ori dacă simţi că este necesar. Dacă urmează să faci o călătorie cu maşina, pune un mecanic să o controleze.

 

Horoscopul banilor, 30 august - 5 septembrie 2021

 
Horoscopul banilor, 30 august - 5 septembrie 2021


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Berbec:

Situația ta financiară nu este una prea bună. Săptămâna aceasta îți vei găsi în cele din urmă curajul de a vorbi despre problemele tale legate de bani. Vei purta discuții serioase în special cu persoanele care îți cer prea des ajutor material. Afirmarea dorinței tale de a cheltui mai puțin este o decizie sănătoasă și esențială. Contul tău bancar trebuie completat, iar tehnica de administrare a banilor trebuie schimbată. În mâinile tale stă totul!


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Taur:

În această săptămână nu vei obține rezultate financiare extraordinare, dar asta nu înseamnă că totul merge prost în ceea ce privește banii. Înainte de a obține ceea ce îți dorești e nevoie de multă muncă, dar și răbdare. În weekend, o persoană pe care ai ajutat-o cu un împrumut va veni să se achite de datorii. Îți va prinde numai bine și vei fi surprins(ă), nici prin cap nu-ți mai trecea că îți vei recupera acei bani.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Gemeni:

Între venituri fixe și modestele economii, te descurci cu banii. Dar, totul se poate schimba într-o clipită dacă cheltuiești impulsiv și ești nepăsător(are). Toate acestea au ca efect destabilizarea întregii tale situații financiare. Și e păcat! Din moment ce ai început să mergi pe un drum atât de bun, continuă să alergi în aceeași direcție, în loc să te abați și să faci câte un popas.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Rac:

Aștrii te împing de la spate către situații benefice din punct de vedere financiar. Sunt două situații în care te poți încadra: fie te descurci foarte bine cu banii, fie ai perspectiva de a ajunge acolo cât de curând posibil. Cu un venit sănătos, te poți gândi la investiții diverse care vor da roade în viitor. Acum este un moment bun pentru tine, trebuie să știi cum să profiți de șansă.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Leu:

Este o săptămână bună pentru a-ți pune toate abilitățile la bătaie în vederea soluționării unei probleme financiare. Aceasta nu mai suportă amânare! Din fericire, vei reuși și acest lucru te va face să te simți foarte fericit(ă). La locul de muncă vei fi productiv(ă), deoarece norocul îți surâde și, de asemenea, vei da dovadă de multă ingeniozitate.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Fecioară:

Situația ta financiară are nevoie de strategii mai bune. Și, o poți face într-un mod inovator și foarte creativ. Profită de toate oportunitățile care îți apar în cale pentru a pune în ordine toate afacerile neterminate. Subconștientul tău și visurile tale îți vor oferi cheia pentru o viață nouă și diferită, la care ai aspirat dintotdeauna. Mai ai câteva lucruri de pus la punct, însă nu o duci rău cu banii și nu duci grija zilei de mâine.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Balanţă:

Nu ai ambele picioare pe pământ! Acest sentiment te împinge să cheltui tot timpul. Din păcate, situația ta financiară nu îți permite acest lux. În această săptămână, este esențial să găsești un echilibru, altfel vei ajunge într-o situație foarte complicată care, ca bonus, ți-ar strica complet fericirea.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Scorpion:

Putem spune că financiar stai bine. Fie că este vorba de sudoare frunții sau datorită unei investiții suculente, banii curg și obții stabilitate. Veniturile tale se rotunjesc, așadar îți poți permite acea investiție importantă la care visezi de mult timp.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Săgetător:

Buzunarele tale nu sunt nici goale, dar nici pline. Situația ta financiară nu este nici pozitivă, nici negativă. Desigur, trebuie să acorzi mai multă atenție fluxului numerar, achizițiilor impulsive și mofturilor. Niciuna dintre acestea nu sunt recomandate în acest moment. Chiar dacă îți este greu sa asculți vocea rațiunii, fii răbdător(are) înainte de a cheltui mulți bani.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Capricorn:

Îți vei rezolva cu ușurință problemele financiare în această săptămână. În aceste zile, ceea ce te face fericit(ă) este să-i(le) răsfeți pe cei(le) dragi, să le oferi mici cadouri sau să îi/le plimbi undeva cu banii tăi. Este o inițiativă bună, cu mențiunea că trebuie să fii foarte atent(ă) să nu exagerezi.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Vărsător:

Luni și marți, te concentrezi asupra rezolvării unor probleme financiare recurente. Situația ta financiară se îmbunătățește parțial datorită muncii tale, vin noi oportunități profesionale care te vor ajuta să ai o viață mult mai bună. În această săptămână primești o rambursare. Ai așteptat mult acea sumă de bani și aproape că ți-ai pierdut speranța că o să o mai primești.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Peşti:

În ceea ce privește banii, totul este bine. Ești unul(a) dintre cei(le) răsfățați(te) de aștrii în aceste zile. Primești daruri, sume mărunte de bani, invitații gratis, cumva toate acestea îți dau o stare de bine și te ajută și la buzunar. În plan profesional evoluezi, e vizibil pentru toată lumea, însă mai ai de așteptat până la o promovare care să includă mărirea salariului sau bonusuri diverse.
 

Horoscopul dragostei, 30 august - 5 septembrie 2021

 
Horoscopul dragostei, 30 august - 5 septembrie 2021


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Berbec:

Ești puțin confuz(ă) în ceea ce privește dragostea, ceea ce poate duce atât la vise frumoase, dar îți poate alimenta și frustrări. Viața ta sentimentală trebuie să fie realistă pentru a aduce satisfacții durabile și pentru a construi o relație adevărată. Așadar, nu îți ascunde fața, stabileşte-ţi un obiectiv rezonabil și, cel mai important, ia în considerare dorințele partenerului(ei) înainte de a lua decizii.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Taur:

Este o săptămână prielnică pentru nativii(ele) singuri(e). Aceștia(stea) au toate șansele să cucerească persoana pe care o plac. Fără prea mari eforturi, aceasta se va apropia de tine și te vei simți mai mult decât fericit(ă). Dacă ești implicat(ă) într-o relație sau ești căsătorit(ă), se poate ca partenerul(a) de viață să îți ceară un lucru pe care îți va fi greu să i-l oferi. Fă tot posibil să îl mulțumești atât pe el(a), cât și pe tine. Întâlniți-vă undeva la mijloc de drum!


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Gemeni:

Înzestrat(ă) cu un magnetism sporit și o puternică nevoie de recunoaștere, ești gata să cucerești întregul pământ. Îți este sete de schimbare și speri la o întâlnire care să îți permită să evadezi din rutină. Prin urmare, ai tot ce îți trebuie pentru a găsi iubirea și pentru a da culoare vieții tale sentimentale.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Rac:

Nici să nu te gândești să rămâi ascuns(ă) în cochilia ta. Întâlnirile sunt favorizate în această săptămână și, probabil, nu o vei încheia singur(ă), ci mai degrabă într-o companie bună. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, profită de climatul astral pozitiv pentru a uita de frământările familiei și pentru a gusta împreună cu cei(le) dragi din fructele unei legături redescoperite. Este important să privești mai mult partea bună din tot ce te înconjoară!


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Leu:

Cel mai important lucru din această săptămână va fi organizarea unei întâlniri pentru a discuta probleme serioase care necesită consensul celor dragi, în special al partenerului(ei) de viață. Totul va ieși bine dacă ai calmul și geniul de a-i(le) lăsa pe alții(tele) să vorbească mai întâi. Vei găsi modalitatea perfectă pentru a putea comunica și a-ți transmite gândurile. Reușești să faci ca atmosfera să fie plăcută, prin empatie și bunătate.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta va trebui să înveți să îți administrezi emoțiile și sentimentele în chestiuni care te privesc personal, precum și pe alte persoane, poate chiar partenerul(a) de viață. Fii răbdător(are) și calm(ă)! De asemenea, trebuie să înveți să comunici mai ușor cu ceilalți(lelalte). Să fie ca și cum ai purta o discuție cu tine. Totul va fi mai bine în plan sentimental dacă îți deschizi sufletul și ești sincer(ă). Duminică este ziua în care poți organiza o cină romantică cu persoana iubită.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Balanţă:

În această săptămână e vorba despre două situații: ba cauți stabilitate și siguranță în cuplu, ba îți trimiți partenerul(a) de viață la plimbare pentru a te bucura de libertate. Acest comportament ambivalent riscă să creeze tensiuni cu cei(le) apropiați(te). Pentru a evita crearea scânteilor în calea ta, gândește-te bine înainte de a acționa sau de a vorbi.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Scorpion:

Apar schimbări mari în viața ta sentimentală, ajungi la o răscruce de drumuri care ar putea să-ți permită o mai bună exprimare și o mai bună afirmare a personalității tale. Îți pui la îndoială relația, iar acest lucru este suficient pentru a te gândi la despărțire. E clar că ești în căutarea independenței și încerci să găsești motive mascate. Firea ta cere un spațiu de exprimare.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Săgetător:

Atmosfera este apăsătoare la începutul săptămânii, câțiva nori mici planează deasupra vieții tale sentimentale și asupra cuplului din care faci parte. Resimți totul ca o greutate, moralul și motivația ta dispar, nu știi cum să faci față și cum să procedezi ca să fie totul bine. Cei(le) dragi nu te înțeleg de ce le acorzi atât de puțină atenție și de ce ești îngândurat(ă) și obosit(ă). Din fericire, la sfârșitul săptămânii vin vești bune pentru a-ți readuce entuziasmul. În weekend, sentimentele sunt pătimașe.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Capricorn:

Situația ta sentimentală din această săptămână este una plată. Nimic nu pare să se mai întâmple în viața ta sentimentală, iar acest lucru te plictisește enorm. Nu lăsa monotonia să te determine să iei decizii greșite. Ți-ai putea dori la un moment dat chiar să iști certuri cu partenerul(a) de viață, tot să mai agiți puțin spiritele. Nu e o idee bună, pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta.


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Vărsător:

Îți explorezi dorințele de a descoperi sensul iubirii. Acest lucru te duce cu gândul la părerile și experiențele altora cu privire la iubire și te îndeamnă să îți cercetezi bine inima. Apoi, să faci un bilanț al dorințelor tale reale. Dacă decizi că vrei pe cineva lângă tine, fă-o cu sufletul deschis, fără așteptări nerealiste și scepticism. Dacă ajungi la concluzia că e mai bine să fii singur(ă), nu tânji după poveștile altora de dragoste și nu fii invidios(asă) pe ce au ceilalți(lelalte). Asumă-ți deciziile în totalitate!


Horoscop dragoste 30 august - 5 septembrie 2021, Peşti:

Așteptările tale sunt prea mari în ceea ce privește relația în care ești implicat(ă). Se poate ca partenerul(a) de viață să se sature de pretențiile tale exagerate și să îți dea un ultimatum. Nu lua totul în râs, deoarece s-ar putea să nu fie doar o amenințare pentru a te speria și a te aduce cu picioarele pe pământ. De asemenea, dacă ești singur(ă), lucrurile sunt la fel de complicate. Te-ai putea implica în necunoștință de cauză într-o relație interzisă. Din păcate, ajungi să te îndrăgostești nebunește și nu vei lua cele mai corecte decizii. S-ar putea să strici casa cuiva și să nu-ți pese!
 

Mesajele runelor, 30 august - 5 septembrie 2021

 
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 30 august - 5 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Eşti sfătuit(ă) să aştepţi pentru vremuri mai bune. Este de dorit să îţi reconsideri unele planuri prea îndrăzneţe pentru acest moment, sunt implicate prea multe schimbări. Ai grijă de tine, nu permite să fii descurajat(ă) şi să ai o stare proastă. Dacă îţi dai libertatea de a fi pesimist(ă), cei(le) din jur vor găsi compania ta prea dificilă. Nu face nimic acum, ci doar ai răbdare.


Taur:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Othila îţi aminteşte că familia este importantă pentru că ea te-a format în fiinţa care eşti acum, dându-ţi credinţele, valorile şi modul de a privi viaţa. Aceste experienţe sunt pietrele de temelie din fiinţa ta. Nu contează dacă este vorba de familia de sânge sau de cei(le) pe care îi/le consideri familie. Ei(le) te-au conturat să fii unic(ă) în Univers. Onorează-ţi familia cum se cuvine.


Gemeni:

Runa etalată – RAIDO. Runa Raido este simbolul călătoriei, a carului de război sau a tot ce înseamnă cerc şi mersul în buclă. Energia sa este de pământ precum o rocă vulcanică şi este conectată cu Tyr, zeul curajului şi bătăliilor vieţii de zi cu zi. Cuvinte ca reîncepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido îţi vesteşte aici o viitoare călătorie benefică sau o mutare în alt spaţiu. Eşti în mişcare însă oriunde te va duce roata vieţii, tu trebuie să rămâi centrat(ă) în mijlocul cercului.


Rac:

Runa etalată – URUZ. Aceasta este runa sfârşiturilor şi a noilor începuturi. Este o rună a tranziţiei ce indică faptul că viaţa pe care ai trăit-o până acum trebuie să se schimbe ca să facă loc unei noi forme. Dacă cineva sau ceva de care eşti legat(ă) emoţional iese din viaţa ta, runa Uruz îţi reaminteşte că este un proces natural al vieţii. Învaţă să te adaptezi momentului, folosind puterea masculinităţii sau a feminităţii tale ca suport şi caută oportunitatea ce se află în spatele oricărei transformări.


Leu:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Wunjo indică că te-ai putea simţi ca şi cum fericirea te evită. Fericirea pe care o cauţi este deja a ta, dar este nevoie să dai drumul trecutului înainte să găseşti bucuria din tine. Nu te teme să îţi permiţi să mergi mai departe, meriţi fericire care te aşteaptă.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună e folositoare pentru situaţia ta generală de viaţă. În curând poţi primi un cadou. Poate un/o vechi(e) prieten(ă) ce reapare brusc în viaţa ta îţi va da ocazia să afli ceva despre el(a) sau pur şi simplu te va uimi. Eşti norocos(asă) în această perioadă. Dacă încă nu ai văzut asta, vei vedea în curând că vei primi ceva valoros care nu e de natură materială.


Balanţă:

Runa etalată – DAGAZ. O descoperire majoră îţi este la îndemână. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te aşteaptă este de succes în călătoria vieţii tale. Zorii zilei au lăsat locul luminii puternice a zilei pline. Însă ţine minte să nu te scufunzi total în viitor pentru că ar fi ceva nesăbuit de făcut. Rămâi în prezent.


Scorpion:

Runa etalată – GEBO (inversată). Gebo semnifică interacţiunea divină dintre două persoane. Este simbolul mâinilor încrucişate din parteneriatele bună, a îmbrăţişărilor şi a strângerilor de mână. Gebo inversată aici îţi vesteşte să fii atent(ă) pentru că există un dezechilibru între ceea ce dai şi ceea ce primeşti, într-o relaţie sau în mai multe. Vezi de ce dai mai mult decât primeşti. Vezi de ce nu dai atât cât primeşti. Energia sa este a înţelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianţă, companionilor(anelor) în iubire sau în afaceri dar şi în căsătorie. Există multă energie de caritate şi implicare cu grijă bună ataşată acestui simbol. Gebo este conectată cu Odin, Tatăl Ceresc şi cu Freyja, Mama Absolută.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ. Poate te-ai trezit înconjurat(ă) de evenimente negative aflate aparent în afara controlului tău. Faptul că primeşti această rună semnalează că te-ai temut de vreun prăpăd în siguranţa ta, în muncă, în relaţii sau în realitatea cotidiană. Este necesar să realizezi că tu nu eşti la mila şi dispoziţia circumstanţelor externe. Tu îţi creezi propria realitate. Cu alte cuvinte, natura ta este cea care crează ce se întâmplă, deci nu eşti câtuşi de puţin neajutorat(ă). Examinează cu atenţie situaţiile din jurul tău şi propriile credinţe şi atitudini despre ele. Runa Hagalaz te informează că tu deţii soluţiile chiar în propriile-ţi mâini.


Capricorn:

Runa etalată – INGUZ. Când apare această rună, mesajul este să fii mai atent(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău, să petreci mai mult timp în natură. Să fii atent(ă) la ceea ce se petrece în corpul tău, să ai grijă de dietă şi de programul de exerciţii.


Vărsător:

Runa etalată – LAGUZ (inversată). Simţi nevoia să ignori un adevăr evident. Apariţia acestei rune inversate te avertizează că nu este nevoie să rămâi într-o situaţie dureroasă de dragul aparenţelor. Părăseşte acel loc cât mai repede posibil.


Peşti:

Runa etalată – PERTHRO. Trecutul este ştiut, ştii deja ce a dus la evenimentele şi relaţiile din trecut şi cel mai important, îţi ştii vechiul mod de a gândi. Poţi gândi despre ele că au fost minunate însă problema este că ele nu mai funcţionează, deci nu te mai ajută să mergi înainte. Dacă te duci înapoi la acel mod de a fi, îţi vei încetini dezvoltarea. Este important să înţelegi asta. În acelaşi timp, nu ştii ce să gândeşti şi ce să faci în continuare. Nu ai nici cea mai mică idee. Însă, în ciuda confuziei, acum poţi face multe. Uită de trecut şi nu te mai gândi prea mult la rezultatul final al acestor acţiuni. Încearcă să trăieşti aici şi acum.
 

Horoscopul zilei de luni, 30 august 2021

 
Horoscopul zilei de luni, 30 august 2021


Horoscop 30 august 2021, Berbec:

Având în vedere perioada tensionată din ultimul timp, lucrurile ar putea deveni puțin haotice. Ce faci însă ca să-ți controlezi emoțiile? Există două variante. Le declari război celor din jur sau îți iei rolul de mediator(are). Cu toate acestea, sfatul nostru este să nu te folosești de extreme. Trebuie să te concentrezi pe propria persoană și pe bunăstarea din jurul tău. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 30 august 2021, Taur:

Azi te vei confrunta cu obstacole la fiecare pas. Cu toate acestea, cu calm și răbdare lucrurile vor începe să se aranjeze în jurul tău. Profită de fiecare clipă pentru a pune în practică toate dorințele pe care le ai și pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Încetează să mai ai dorințe mici sau așteptări nerealiste. Poartă o conversație cu tine ca să afli ce vrei cu adevărat. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 30 august 2021, Gemeni:

Unde a dispărut optimismul tău? Da, a fost un an greu până acum, plin de haos și incertitudini. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să cedezi. Universul îți va oferi cât de curând o a doua șansă. Trebuie să te pregătești să-ți reiei obiectivele. Există o singură cale spre succes, o cunoști, dar trebuie să știi că asta îți dorești să obții.


Horoscop 30 august 2021, Rac:

Vindecarea este un proces frumos și misterios în același timp. Sunt zile în care simți că ai lăsat totul în trecut, dar și zile când te urmăresc anumite întâmplări sau situații rămase nerezolvate. Ceea ce trebuie să accepți tu este faptul că toate aceste întâmplări fac parte din procesul de eliberare. În ciuda a ceea ce experimentezi acum, ești pe drumul cel bun. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 30 august 2021, Leu:

Universului nu-i plac semnalele mixte. Așadar, nu mai oscila înainte și înapoi în deciziile pe care trebuie să le iei. Fă o alegere și gata. Ai încredere în propriile forțe și că norocul se va întoarce de partea ta. Călătoria de până acum este numai a ta. Renunță la a mai discuta cu cei(le) din jur și urmează-ți propriile sentimente și emoții.


Horoscop 30 august 2021, Fecioară:

Magnetismul tău personal a atins cote maxime azi. Nu e de mirare că oamenii întorc mereu capul după tine. Cu toate acestea, trebuie să-ți amintești că nu „tot ceea ce strălucește este aur”. Este posibil ca cei(le) care roiesc în jurul tău să nu fie prea serioși(ase) și să te dezamăgească rapid. Tot ceea ce faci trebuie să fie spre binele tău. Ai încredere în deciziile pe care le iei și nu uita nicio secundă ce ți-ai propus. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 30 august 2021, Balanţă:

Ceva la care ai lucrat mult se va prăbuși într-o secundă. Cu toate acestea, situația nu este atât de rea pe cât pare, mai ales dacă te ajută să vezi modalitatea și locul unde ai nevoie de o bază solidă. Nu trebuie să-ți fie frică de niciun fel de muncă. Nu uita că cei(le) din jur pot sau nu să fie de acord cu tine, dar nu trebuie să acorzi prea multă importanță acestui lucru. Rămâi la planul tău de acțiune și continuă să mergi pe drumul tău. Nu trebuie să dai explicații pentru deciziile tale.


Horoscop 30 august 2021, Scorpion:

Există două tipuri de oameni în această lume: oameni care se așteaptă să se întâmple lucrurile și oameni care fac ceva pentru ca lucrurile să se întâmple. Tu unde te poziționezi? Trebuie să regăsești frâiele la care ai renunțat și să mergi pe calea pe care ți-o dorești cu adevărat. Succesul este foarte aproape de tine.


Horoscop 30 august 2021, Săgetător:

Acesta este un moment de tranziție, dar vei trece de la vremuri tulburi la momente mai calme. Trebuie să lași în urmă furia, tristețea sau melancolia. Nu ai ce să faci pentru a schimba trecutul. Ai grijă de viitor. Prezentul este în mâinile tale și pe acesta trebuie să te concentrezi în acest moment.


Horoscop 30 august 2021, Capricorn:

În această zi cel mai bine este să reiei legăturile cu familia ta. Dar nu este vorba doar despre părinți și frați/surori. Și familia extinsă se luptă din răsputeri pentru puțină atenție din partea ta. Ia în considerare o scurtă reuniune de familie. Te vei relaxa și poate te vei inspira din sfaturile celor din jur, mai ales că nu ești prea sigur(ă) de sentimentele tale în această perioadă.


Horoscop 30 august 2021, Vărsător:

Mai întâi trebuie să te iubești pe tine în fiecare clipă, indiferent că ești într-un moment de glorie sau există imperfecțiuni în viața ta. Dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci nu vei reuși nici să-i(le) iubești pe cei(le) din jur. Ești într-un moment de cotitură în această perioadă de schimbare din viața ta. Acceptarea de sine este cea care te poate ajuta să scapi din această situație. Renunță însă la nevoia de a explica alegerile pe care le faci sau să-ți ceri scuze pentru convingerile pe care le ai.


Horoscop 30 august 2021, Peşti:

Ai nevoie de mai multă mișcare pentru ca organismul tău să funcționeze așa cum trebuie. Nu trebuie însă ca antrenamentele să fie foarte dure pentru a fi eficiente. Dacă îți împingi puțin limitele e posibil să-ți găsești echilibrul. Pentru astăzi, ia în considerare angajarea într-o activitate de care corpul tău să se bucure – înot, terapie sau dans, de exemplu. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!