Horoscopul zilei de duminică, 18 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 18 iulie 2021


Horoscop 18 iulie 2021, Berbec:

Există momente pe care le simți greu de depășit. Sunt zile și zile, însă atunci când se stinge luminița de la capătul pământului te debusolezi și parcă vrei să bați în retragere. În acest moment te afli într-un moment dificil al vieții tale. Nu îți pierde încă speranța. Ceea ce experimentezi acum nu este decât o lecție care se tot repetă. Ia-ți un moment pentru a te împăca cu situația și respiră. Te poți folosi de aceste clipe ca să profiți de înțelepciunea de care ai nevoie pentru a-ți păstra grația și demnitatea. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 18 iulie 2021, Taur:

Legile atracției spun că Universul funcționează cu principiul „cere și vei primi”. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești ceva foarte mult și ajungi să crezi că meriți acest lucru, atunci cu siguranță îl vei primi. Simpla înțelegere a faptului că poți tot ceea ce îți propui îți va restabili încrederea în tine. Întrebarea este: te vei mulțumi cu ceea ce ai sau te vei dedica căutării?


Horoscop 18 iulie 2021, Gemeni:

Fie te lupți cu toate armele și toate cărțile în față, fie bați în retragere. Te afli în punctul să începi o relație sentimentală cu un necunoscut și îți dorești acest lucru. Trebuie să te bucuri de tot ceea ce viața îți oferă și transformă tot ceea ce ai în cele mai frumoase clipe ale vieții tale. Acest lucru te va ajuta să simți diferența dintre libertate și eliberare. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 18 iulie 2021, Rac:

A venit timpul să te bucuri de ceea ce ai și să te te simți împlinită cu ceea ce ai obținut până acum. Ai oameni în jur care te caută numai atunci când au nevoie de ajutorul tău. Dacă simți că acest lucru nu îți face bine, atunci e cazul să te îndepărtezi cât mai repede de ei. Nu mai încerca să remediezi situația pentru că simpla distanțare te va ajuta să te simți mai bine, cel puțin o perioadă. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 18 iulie 2021, Leu:

Când pui prea mult suflet în tot ceea ce faci, riști să te rănești singură. Dar tu nu știi cum să procedezi altfel. Experiențele pe care le-ai trăit de-a lungul timpului te-au ajutat să depășești mai multe situații dificile, dar durerea din trecut tot revine. Ai încredere în tine și doar așa vei rezolva fiecare problemă. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 18 iulie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021 spune că ai mereu la îndemână o alternativă. Varianta să rămâi acolo unde ești sau varianta să mergi mai departe și să faci pasul spre o schimbare. Alege ceea ce ție îți face bine. Situația dată necesită să scoți la iveală cele mai puternice sentimente ale tale și să devii întruchiparea forței și a curajului. Orice variantă alegi trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor care îți aduc ție bucurie.






Horoscop 18 iulie 2021, Balanţă:

Nu există formula secretă pentru rezolvarea problemelor tale. Trebuie să înțelegi că soluțiile pe care le-ai găsit până acum sunt doar de moment. Secretul unei vieți fericite este să îți găsești pacea interioară, să ai parte de fericire, încredere în tine și multă ambiție. Aceste calități tu le ai. A venit timpul să culegi roadele a ceea ce ai sădit.


Horoscop 18 iulie 2021, Scorpion:

Dacă la începutul săptămânii îți doreai să ai mai mulți bani, acum îți dorești doar liniște interioară. A venit timpul să-ți explorezi latura creativă pentru a descoperi darurile spirituale. Ia în considerare să te documentezi mai mult despre puterea subconştientului.


Horoscop 18 iulie 2021, Săgetător:

Inima ți-a fost frântă? Pentru a câta oară se întâmplă acest lucru? Nu lăsa o mică dezamăgire să te facă să nu-ți mai exteriorizezi sentimentele. Azi, aștrii spun că dacă scapi de resentimente, vei avea curajul să iubești din nou. Vezi ce calități vrei de la sufletul tău pereche. Doar dacă ești compatibilă cu cineva la nivel de gândire, corp și suflet, poți face pasul următor.






Horoscop 18 iulie 2021, Capricorn:

Tu ești conștientă că fiecare acțiune are o repercusiune. Prin urmare trebuie să-ți urmezi calea doar în baza unor decizii conștiente și raționale. Dacă emani bunătate, la un moment dat bunătate vei primi. Azi trebuie să iei în calcul această variantă, mai mult decât oricând. Nu mereu calea cea mai ușoară este și cea mai bună.


Horoscop 18 iulie 2021, Vărsător:

Ești pregătită pentru o doză de adevăr? Un sfat: nu ești responsabilă pentru bunăstarea tuturor celor din jur. Nu mai face din acest lucru o povară. Vina că nu ai putut să faci mai mult te poate scurge de toată energia bună. Ceea ce trebuie să faci este să echilibrezi balanța și să primești dragoste și afecțiune. Încearcă să ai încredere în oamenii apropiați ție. Cu limite, dar nu poți sta mereu singură.


Horoscop 18 iulie 2021, Peşti:

Casa este locul unde te simți în siguranță întotdeauna. Este un fel de sanctuar care îți permite să te protejezi de zgomotul și agitația lumii exterioare. Un loc unde poți scoate masca și unde te poți purta așa cum ești tu cu adevărat. Trebuie să faci pașii corecți ca să obții ceea ce ți-ai propus. Dacă simți că nu faci față situației, poți apela la ajutor specializat. A venit timpul să răspunzi afirmativ la marea întrebare pusă de partenerul de cuplu. Fă pași înainte spre binele relației dintre voi. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS