Horoscopul zilei de duminică, 1 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 1 aprilie 2018


Horoscop 1 aprilie 2018, Berbec:

Duminică vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită specială din partea unei persoane din trecut cu care aţi avut o legătură extrem de specială.


Horoscop 1 aprilie 2018, Taur:

Lucrul pe care vi-l doriţi mai mult decât orice este mai aproape decât aţi crede, dar va mai fi necesar să depuneţi niște eforturi până ce veţi ajunge să îl atingeţi. Faceţi o listă cu pașii pe care trebuie să îi faceţi și veţi vedea cât de ușor va fi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Gemeni:

Duminică pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; încercaţi să vă bucuraţi de această vreme caldă de primăvară şi petreceţi tot mai mult timp în aer liber. Simţiţi nevoia să staţi în natură, să vă relaxaţi şi să vă eliberaţi mintea şi sufletul de gândurile şi energiile negative.


Horoscop 1 aprilie 2018, Rac:

După o săptămână extrem de aglomerată pe plan profesional, azi reuşiţi să vă deconectaţi de tot ce înseamnă sarcini şi să vă relaxaţi. Aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în idei. De asemenea, spre seară este posibil să faceţi o vizită unei persoane foarte dragi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Leu:

O întâlnire cu iubitul/a sau cu un/o amic/ă se amână până destul de târziu, ceea ce vă face să fiţi puțin nesiguri/e pe voi. Începeţi să vă întrebaţi dacă nu cumva persoana respectivă de fapt nu vrea să vă vadă. Nu este cazul, așa că ţineţi-vă temperamentul în frâu!


Horoscop 1 aprilie 2018, Fecioară:

Astăzi aveţi o dorinţă puternică de a ieşi din zona de confort şi a vă depăşi limitele impuse în ultima perioadă. Aveţi încredere în voi şi vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Spre seară, este posibil ca o persoană foarte dragă să vă invite la un eveniment frumos, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Balanţă:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi atât pe plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu oamenii din jurul vostru. Profitaţi de ziua de duminică şi încercaţi să vă ascultaţi sufletul şi să vă relaxaţi. Comunicaţi sincer cu voi.


Horoscop 1 aprilie 2018, Scorpion:

Această perioadă este una foarte potrivită pentru a pune în plan visurile şi proiectele pe care le-aţi tot amânat în ultimele săptămâni din motive diverse. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă conduşi/se de intuiţie deoarece aceasta nu dă niciodată greş.


Horoscop 1 aprilie 2018, Săgetător:

Duminică pare să fie o zi destul de relaxantă pentru voi; profitaţi de timpul liber şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra familiei. Găsiţi activităţi frumoase care să vă apropie şi mai mult şi să vă ajute să comunicaţi deschis.


Horoscop 1 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru voi; întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde pregătiţi o surpriză specială pentru partenerul/a de cuplu sau o persoană la care ţineţi foarte mult. Deşi timpul nu este tocmai de partea voastră, sunteţi foarte atenţi/te la detalii pentru că vreţi ca totul să iasă perfect.


Horoscop 28 martie 2018, Vărsător:

Astăzi vreţi să vă vedeţi cu niște prieteni/e, dar ezitați să mergeţi pentru că nu mai doriţi să mai cheltuiţi bani. Ar fi însă păcat să rataţi o distracție de zile mari doar pentru că nu aveţi fonduri la dispoziție. Mai bine luaţi cu voi doar strictul necesar.


Horoscop 1 aprilie 2018, Peşti:

Profitaţi de a doua zi de weekend şi încercaţi să vă relaxaţi. Plimbările în aer liber vă vor ajuta să uitaţi de griji şi de probleme. Spre seară, este posibil să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei sau a unei persoane la care ţineţi mult, arată horoscopul zilnic. 

Care sunt cele mai atrăgătoare zodii?

 
v


Berbecii:

Sprâncenele reprezintă punctul forte al vostru, fiind una dintre cele mai atrăgătoare trăsături. Desigur, ştiţi deja că tot ce are legătură cu voi este minunat, însă sprâncenele vă ajută să ieşiţi în evidență, să vă remarcați mult mai ușor. Deveniți atrăgători/are și prin energia voastră pozitivă sau prin entuziasmul pe care îl arătaţi. Nu aveţi cum să nu fiţi fericiţi/te lângă o persoană care gândește pozitiv, radiază de bună dispoziție și are un umor debordant.


Taurii:

Buzele voastre reprezintă una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului vostru. Vă aflaţi sub protecția Zeiței Iubirii – Venus – și sunteţi pricepuți la acest capitol. Sunteţi atrași de plăcerile tactile și gustative. Vă place să fiţi atinși și să atingeţi, considerând că cea mai sensibilă parte a corpului este și cea mai atrăgătoare. Voi deţineţi titlul pentru nativii/ele cu cele mai frumoase buze ale zodiacului.


Gemenii:

Voi deveniţi atrăgători/are datorită tenului vostru mereu perfect și lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, nativii/ele Gemeni sunt buni/e vorbitori/are și își pot face prieteni/e în orice colț al lumii. Însă, nu doar tenul îi/le ajută să fie atrăgători/are ci și faptul că pun foarte mult accentul pe cunoștințe, jocuri de cuvinte și discuții stimulatoare.


Racii:

Pentru voi, abdomenul este acea parte a corpului pe care puneţi accent. Vă simţiţi mereu constrânși/se de faptul că trebuie să fiţi în mare formă.


Leii:

Voi atrageţi prin atitudine și încrederea în voi înşivă/sevă. Chiar dacă sunteţi plini de voi, lucrul acesta nu vă face să fiţi respingători/are. Părul este cea mai bună caracteristică a corpului unui native din zodia Leu. Nu există nicio altă modalitate mai bună de a vă arăta regalitatea decât prin părul bine aranjat, puternic și plin de viață.


Fecioarele:

Voi atrageţi prin bunele maniere, politeţea și educația de care daţi dovadă. Același lucru căutaţi și la persoana de lângă voi. Cert este că ştiţi să vă faceţi plăcuţi/te. O altă trăsătură prin care bărbatul născut în această zodie devine și mai atrăgător este pielea sa mereu catifelată și îngrijită. Ştiţi deja acest lucru pentru că lucraţi din greu pentru a vă păstra pielea frumoasă și catifelată cu ajutorul produselor cosmetice performante.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 31 martie 2018


Horoscop 31 martie 2018, Berbec:

Sâmbătă încercaţi să faceţi o pauză de la viaţa profesională şi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei sentimentale. Vreţi să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu despre planurile pe care le aveţi pentru viitor şi schimbările pe care să le faceţi pentru binele relaţiei voastre.


Horoscop 31 martie 2018, Taur:

Sunteţi în plină ascensiune, iar superiorii vă tot fac propuneri interesante pentru proiecte importante, care vă pot aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan profesional. Cântăriţi cu atenţie toate oportunităţile şi discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 31 martie 2018, Gemeni:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale, unde încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară este posibil să participaţi la un eveniment interesant unde aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 31 martie 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Sunteţi deschişi/se şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet pentru că vreţi ca între voi şi aceste persoane să existe sinceritate. Spre seară, este posibil să vă doriţi să vă relaxaţi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 martie 2018, Leu:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări interesante; vă gândiţi să începeţi o nouă afacere sau să acceptaţi o propunere de colaborare de lungă durată din partea unei persoane importante. Nu vă grăbiţi, aveţi tot timpul din lume.


Horoscop 31 martie 2018, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de interesantă pentru voi; pe plan profesional, aveţi ocazia să participaţi la o întâlnire importantă, unde discutaţi despre viitoarele proiecte. Încercaţi să atrageţi partenerii/ele de partea voastră şi să îi/le convingeţi că au nevoie de voi.


Horoscop 31 martie 2018, Balanţă:

Aştrii aduc oportunităţi frumoase pentru viaţa profesională; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă concentra pe dezvoltarea proiectelor aflate în plină desfăşurare. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă ce vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 31 martie 2018, Scorpion:

Ziua de azi pare să fie una interesantă pentru voi; pe plan profesional, aveţi răbdare cu superiorii şi colaboratorii/arele pentru că ştiţi că relaţia cu ei/le vă poate fi de mare folos în viitorul apropiat. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 31 martie 2018, Săgetător:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu gândul la ziua de mâine; este posibil să planificaţi o scurtă excursie pentru partenerul/a de cuplu. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi reuşiţi să îi/le molipsiţi cu această stare de bine şi pe cei/le cu care interacţionaţi.


Horoscop 31 martie 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă promiteţi că ziua de astăzi să fie una frumoasă pentru voi. Este posibil să aveţi parte de câteva discuţii foarte interesante cu persoane la care ţineţi foarte mult şi care vă vor ajuta să faceţi schimbări în viitorul apropiat pe toate planurile.


Horoscop 31 martie 2018, Vărsător:

Azi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; comunicarea cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri se desfăşoară fără probleme. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză foarte plăcută, cu care vă va demonstra cât de mult ţine la voi.


Horoscop 31 martie 2018, Peşti:

Este posibil ca astăzi aştrii să vă deschidă câteva ferestre pe plan profesional de care ar fi bine să profitaţi. Comunicarea cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri se face fără perdea, iar aceştia/stea apreciază foarte mult sinceritatea voastră. Seara va fi una destul de relaxantă, arată horoscopul de azi. 

Horoscopul sănătăţii, 2-8 aprilie 2018

 
Horoscopul sănătăţii, 2-8 aprilie 2018


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Berbec:

În zilele de 4 şi 5 aprilie, s-ar putea să vă racordaţi deficitar atât la propria rațiune, cât și la simțire. Este posibil ca una să vă spună instinctul sau una să credeţi despre situațiile cu care vă întâlniţi și alta să faceţi ori să spuneţi, fapt care poate ajunge să vă frustreze destul de mult. Tocmai pentru că sunteţi aerieni în acest interval, fiţi atenţi/te când treceţi strada sau sunteţi la volan.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Taur:

În mod normal, nu sunteţi amatori/are de atenție, dar toate reflectoarele par să se ațintească asupra voastră în 8 a lunii, surpriza făcând ca popularitatea de care vă bucuraţi să nu vă displacă deloc. Poate că o parte din voi nu se simte bine când vă daţi în spectacol, dar atât timp cât nu faceţi rău nimănui și nu vă afectează reputația, ar fi recomandat să nu puneţi la suflet acest conflict între rațiune și simțire.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Gemeni:

Până în ziua de 3, se prea poate să nu vă simţiţi la fel de energici/e și vivace cum sunteţi voi de obicei. Optaţi pentru mese frugale și ceva mai mult sport dacă vă simţiţi balonaţi/te sau lipsiţi/te de orice chef de viață. Este posibil ca alimentele grele consumate weekendul trecut să nu vă fi făcut tocmai bine, motiv pentru care acum e nevoie să schimbaţi placa. Schimbarea o veţi simți imediat.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Rac:

Provocările la acest capitol se arată cândva la mijlocul săptămânii, mai exact în jurul zilelor de 4 şi 5, când vă regăsiţi într-o stare de tensiune mentală care vă poate face să vă pierdeţi direcția. Este posibil să fiţi bombardaţi/te din toate părțile cu informații contradictorii, iar această încercare continuă contracronometru de a vă da seama care sunt reale vă poate consuma psihic.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Leu:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 7 s-ar putea să vă scoată nu numai din zona de confort, ci și din pepeni, ceea ce nu este deloc un lucru obișnuit pentru voi. Se prea poate ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima vreme a cerut vârf, iar acum trebuie să vă mulaţi pe circumstanțele date.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Fecioară:

Poate că nu sunteţi conştienţi/te de faptul că, pe fondul actualului context astral, v-aţi format un adevărat zid emoțional de apărare împotriva oricărei forme de dezamăgire exterioară. Probabil că, pentru o vreme, va funcționa acest mecanism de protecție, dar pierdeţi multe dacă vă poziţionaţi în spatele unui scut. Asumaţi-vă săptămâna aceasta curajul de a fi vulnerabili/e în fața celor dragi, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Balanţă:

În exterior, proiectaţi imaginea unor oameni puternici, dar adevărul este că depindeţi într-o mare măsură de afecțiunea celorlalți/te și de validare exterioară, iar dacă printr-o circumstanță sau alta nu o primiţi weekendul acesta, nu vă este deloc totuna. Apropierea de voi înşivă/sevă poate fi un proces greoi, dar profitaţi de această ocazie pentru a face primul pas către aprecierea personală.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Scorpion:

Aştrii vă recomandă să nu vă înhămaţi la mai mult decât puteți duce săptămâna aceasta. Prin urmare, dacă se întâmplă, la începutul, respectiv sfârșitului săptămânii, să nu apucaţi să vă terminaţi treburile de pe ordinea de zi, nu vă grăbiţi să trageţi concluzia că aţi ajuns la saturație. Probabil ceea ce v-aţi propus voi să realizaţi într-o singură zi nu se poate duce la bun sfârșit în doar 24 de ore.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Săgetător:

În ceea ce privește alimentația, este posibil să treceţi dintr-o extremă în cealaltă la începutul, respectiv sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să cedaţi mai ușor decât în mod normal tentațiilor culinare dacă urmaţi o dietă, fie ea autoimpusă ori recomandată de un specialist. Înainte de a servi o porție suplimentară, gândiţi-vă dacă chiar vă este foame sau mâncaţi pe bază de stres.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Capricorn:

În zilele de 3 şi 4 se pot produce evenimente care să permită furiei voastre înăbușite să iasă la suprafață. Iar cum rareori se întâmplă să vi se umple paharul și să gestionaţi corect tensiunea interioară, ar fi recomandat să vă luaţi măsuri de precauție pentru a evita răbufnirile. Aţi putea merge la sală pentru a elimina energiile reziduale într-un mod care vă aduce reale beneficii.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Vărsător:

Zilele de 5, 6 şi 7 s-ar putea să vă găsească scăldându-vă în ape străine, incapabili/e de a vă simți confortabili/e în propria piele. Drept urmare, nu este exclus să fiţi neobișnuit de refractari/e la nou, fie că este vorba despre situații sau persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Bine ar fi să vă răsfăţaţi mai mult în aceste zile fără să vă simţiţi deloc vinovaţi/te.


Horoscopul sănătăţii 2-8 aprilie 2018, Peşti:

Cel puțin în zilele de 2 şi 4 ale lunii, forma voastră fizică și mentală depind în mare măsură de felul în care vi se derulează sarcinile la locul de muncă. Aparent, vă afectează și dincolo de pragul ușii biroului parcursul vostru profesional, ceea ce înseamnă că acum aveţi motive în plus să performaţi la înălțime. Amintiţi-vă totuși să nu vă extenuaţi. În caz contrar, nu faceţi altceva decât să nimeriţi din lac în puț, avertizează horoscopul săptămânii. 

Horoscopul zilei de vineri, 30 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 30 martie 2018


Horoscop 30 martie 2018, Berbec:

Ziua de vineri pare să fie una foarte interesantă pentru viaţa profesională; interacţionaţi cu persoane noi, care vă pot ajuta să evoluaţi frumos în carieră. Este posibil să acceptaţi propuneri de colaborări noi ce vă vor aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt, arată horoscopul zilei.


Horoscop 30 martie 2018, Taur:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă ocupa de sarcini noi şi interesante, care vă vor face să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi pentru a le rezolva şi a avea rezultatele pe care vi le doriţi. Spre seară, puteţi avea o discuţie frumoasă cu superiorii, care vă vor lăuda pentru rezultatele obţinute.


Horoscop 30 martie 2018, Gemeni:

Discuţiile pe care le purtaţi cu persoanele din jurul vostru vă vor convinge să îndrăzniţi să mergeţi mai departe cu visurile voastre şi să vă începeţi propria afacere. Aveţi încredere în voi, vă descurcaţi foarte bine pe acest nou drum. În plus, partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei vă sunt alături necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 30 martie 2018, Rac:

Vineri se anunţă o zi de foc pe plan profesional; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu schimbările. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să ieşiţi din zona de confort pentru a rezolva lucrurile aşa cum vă doriţi şi să obţineţi rezultate cu care să îi mulţumiţi pe superiori.


Horoscop 30 martie 2018, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde aveţi parte de numeroase întâlniri şi şedinţe cu persoane foarte importante. Încercaţi să vă înzestraţi cu multă răbdare şi să ascultaţi ce are de spus toată lumea. Mai mult, este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări interesante după această perioadă.


Horoscop 30 martie 2018, Fecioară:

Azi încercaţi să comunicaţi sincer cu oamenii din jurul vostru; simţiţi nevoia să vă deschideţi inima şi să spuneţi ce aveţi pe suflet. Acest lucru vă va ajuta să fiţi şi mai aproape de cei/le la care ţineţi cu adevărat. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză frumoasă cu care vă va cuceri definitiv, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 30 martie 2018, Balanţă:

Ziua de vineri pare să fie una frumoasă încă de la primele ore ale dimineţii; la locul de muncă superiorii vă oferă posibilitatea de a începe un proiect foarte important alături de o parte dintre colegii/ele voştri/astre pe care, cel mai probabil, voi veţi fi cei/le care îi/le va coordona. Sunteţi pregătiţi/te pentru această provocare.


Horoscop 30 martie 2018, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea să întâlniţi persoane noi, cu care vă înţelegeţi foarte bine; este posibil ca unele dintre acestea să vă facă o propunere frumoasă de colaborare pentru o perioadă destul de lungă de timp. Sărbătoriţi acest lucru în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 30 martie 2018, Săgetător:

Vă treziţi cu zâmbetul pe buze deoarece ştiţi că ziua de azi este una specială pentru voi. Aveţi şansa de a discuta cu posibili/e colaboratori/are care pot învesti în unul dintre cele mai măreţe visuri ale voastre. Nu vă grăbiţi în discuţii şi încercaţi să fiţi voi înşivă/sevă.


Horoscop 30 martie 2018, Capricorn:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări interesante. O persoană foarte importantă vă face o ofertă de colaborare pentru un proiect măreţ, ce se desfăşoară pe o perioadă lungă de timp. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 28 martie 2018, Vărsător:

Vineri o să începeţi o nouă etapă a vieții voastre. Până acum nu prea aţi avut noroc în dragoste. Poate că aţi avut prea multe așteptări de la persoana de lângă voi. O să cunoaşteţi pe cineva după care o să vi se aprindă călcâiele. Luaţi-o ușor și fiţi atenţi/te la toate detaliile.


Horoscop 30 martie 2018, Peşti:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru voi; apare posibilitatea unei colaborări foarte interesante pe plan profesional. Aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun; trebuie doar să ieşiţi din zona confort şi să îndrăzniţi să încercaţi şi lucruri noi, arată horoscopul de azi. 

Horoscopul săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018

 
Horoscopul săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Berbec:

Energia intermitentă pe care o primiţi din partea aştrilor are tendința să vă debusoleze. Incertitudinile de care aveţi parte în această săptămână accentuează starea de confuzie în care trăiţi de ceva timp. Majoritatea oamenilor de care vă ataşaţi, vin și pleacă fără nicio motivație. Vă simţiţi descumpăniţi/te în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să învăţaţi să fiţi mai indiferenţi/te cu privire la acest aspect al propriei vieți.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Taur:

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața voastră de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simţiţi vă împing de la spate să luaţi decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, ştiţi întotdeauna care vă sunt prioritățile. Din păcate, nu puteți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici aveţi mereu tendința să vă neglijaţi emoțiile și nevoile. Fără să vă daţi seama, acesta a devenit modul vostru de a vă raporta la tot ceea ce vi se întâmplă. Această săptămână este dificilă pentru Tauri.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Gemeni:

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungeţi să o înţelegeţi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, vă daţi seama că deveniţi tot mai bogaţi/te din punct de vedere spiritual și emoțional. Piedicile pe care încearcă unii/ele să vi le pună sunt doar provocări în ceea ce vă privește. Nimeni nu poate sta în fața motivațiilor voastre pentru a atinge succesul!


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Rac:

În zilele următoare ajungeţi din nou să vă regretați acțiunile. În această nouă săptămână pot avea loc schimbări importante în viața voastră. Atât timp cât veţi avea răbdare și veţi ști când să faceţi următorul pas, nimic din ceea ce veţi trăi nu vă va face să suferiţi. Este important acest lucru pentru echilibrul vostru interior. Zilele se scurg repede. Aveţi multe sarcini de îndeplinit, idei de pus în practică, iar familia vă solicită destul de mult în perioada care urmează.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Leu:

Niciun eveniment nu vă ia prin surprindere în perioada care urmează. Totul pare amorțit în jurul vostru. O să faceţi reale progrese profesionale. Vă motivaţi tot mai mult și reuşiţi să vă atingeţi unele obiective pentru care aţi muncit mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le aveţi par a deveni din ce în ce mai realizabile. Sunteţi mereu înconjuraţi/te de persoane care vă oferă oportunități de dezvoltare și acest lucru a făcut mereu diferența în ceea ce vă privește.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Fecioară:

Energia planetelor vă induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul întregii săptămâni. Reuşiţi să treceţi cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le aveţi. Noul început de care aveţi parte este, pentru moment, tot ceea ce aveţi nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional. Întâmplările care vă scot din zona de confort sunt de bun augur pentru voi. Chiar dacă sunt mulți/te cei/le care nu vă înțeleg, pentru voi nu mai este definitorie confirmarea altora.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Balanţă:

Situațiile dificile din trecutul vostru trebuie să vă motiveze să fiţi mai buni/e în tot ceea ce faceţi în prezent. Chiar dacă provocările vă solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața voastră. Uneori vă simţiţi mult prea constrânşi/se de anumite persoane pentru a face anumite alegeri. Acest mod de a acționa vă dezechilibrează psihic. Recunoaşteţi că vă este greu să treceţi peste eșecurile profesionale de care aţi avut parte în ultima perioadă.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Scorpion:

Emoțiile tulburătoare pe care le resimţiţi au efecte vizibile la nivel somatic. Durerile de cap au revenit. Vă este foarte greu să rămâneţi pozitivi/e și echilibraţi/te având în vedere lucrurile care se întâmplă. Vă așteaptă o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Cu fiecare zi care trece sunteţi tot mai conştienţi/te de acest lucru. Singurătatea de care aveţi parte vă poate ajuta într-un mod inexplicabil să accesaţi în voi valori și energii de care nu aţi fost conştienţi/te până în prezent.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Săgetător:

Vă place să vă lăsaţi conduşi/se de ceea ce simţiţi. Consideraţi că acesta este modul vostru personal de a acționa, indiferent de situația în care vă aflaţi. Dacă tot vine vorba de relații și sentimente, se anunță a fi o săptămână intensă din acest punct de vedere. Normalitatea socială de care sunteţi înconjuraţi/te vă provoacă scârbă. Aveţi senzația că nimeni din anturajul vostru nu se ghidează după aceleași valori ca și voi. Totul pare să fie dezolant.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Capricorn:

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o aveţi. Vă daţi seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treceţi împreună cu partenerul/a. Mai ales în acele situații, niciunul dintre voi nu știe să își exprime trăirile. La birou este important să preluaţi inițiativa în anumite contexte. În această săptămână nu reuşiţi să vă setaţi cu adevărat prioritățile. Acțiunile pe care le faceţi ajung să îi/le rănească chiar și pe cei/le din jur.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Vărsător:

Aveţi tendința dezastruoasă pentru voi de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și din importanță. Viața privată nu este pentru voi un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoaşteţi. Vă doriţi ca cei/le din jur să vă respecte intimitatea. Energia intensă a planetelor vă răstoarnă viața cu susul în jos în această săptămână. Din păcate, sunteţi singurii/ele care dețin răspunsurile la întrebările care vă inundă mintea.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Peşti:

Majoritatea intrigilor de care aveţi parte la birou vi se par cel puțin puerile. Aţi ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încercaţi să le-o oferiţi celor din jur tinde spre zero. Constatați cu stupoare că oricum nimeni nu este interesat să primească suportul vostru. Tot ceea ce vi se întâmplă vă face să reflectaţi mai mult asupra modului în care cei/le din jur ajung să vă modeleze alegerile. Viața de familie este singura care vă aduce împlinire în zilele care urmează, arată horoscopul acestei săptămâni. 

Horoscopul zilei de joi, 29 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 29 martie 2018


Horoscop 29 martie 2018, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una destul de obositoare pentru voi; urmează câteva schimbări importante pe plan profesional şi trebuie să învăţaţi cât mai repede astfel încât să ţineţi pasul cu acestea. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 29 martie 2018, Taur:

Aveţi parte de o zi frumoasă şi interesantă pe plan profesional; aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi, cu care este posibil să colaboraţi pe o perioadă lungă de timp. Lucrurile se schimbă în bine pentru voi şi sunteţi pregătiţi/te pentru orice urmează. Sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul, arată horoscopul zilei.


Horoscop 29 martie 2018, Gemeni:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; trebuie să fiţi atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru şi să faceţi tot posibilul să începeţi noi proiecte cu unele dintre acestea. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu sau a unei rude apropiate.


Horoscop 29 martie 2018, Rac:

Astăzi apare posibilitatea unei colaborări destul de frumoase pe plan profesional; o persoană foarte importantă vă prezintă un proiect foarte interesant, care vă va ajuta să avansaţi foarte repede în carieră. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. În plus, oamenii dragi din viaţa voastră vă susţin necondiţionat.


Horoscop 29 martie 2018, Leu:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. Comunicarea cu acesta/asta trebuie să fie una serioasă şi sinceră. De asemenea, pentru a rezolva toate micile probleme este important că împreună să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 29 martie 2018, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de interesantă pentru viaţa profesională; sunteţi atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colegii/ele de echipă. Proiectele colective sunt în centrul atenţiei în această perioadă. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 29 martie 2018, Balanţă:

Azi vă ocupaţi de sarcinile profesionale; colegii/ele de echipă pot veni cu propuneri interesante, cu care vă captează atenţia. Sunteţi concentraţi/te asupra detaliilor şi încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, discuţiile cu partenerul/a de cuplu sunt sincere şi mature.


Horoscop 29 martie 2018, Scorpion:

Partenerul/a de cuplu se poate simţi neglijat/ă în această perioadă, motiv pentru care trebuie să încercaţi să vă faceţi timp şi pentru el/a, să îi oferiţi mai multă atenţie şi sprijin în momentul în care are nevoie. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 29 martie 2018, Săgetător:

Ziua de joi vă găseşte cu numeroase proiecte profesionale pe cap; încercaţi să comunicaţi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii şi să vă expuneţi punctul de vedere cu multă răbdare. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei rude apropiate.


Horoscop 29 martie 2018, Capricorn:

Aveţi foarte multe lucruri de rezolvat pe plan profesional; sunteţi atenţi/te la detalii, motiv pentru care este posibil să aveţi nevoie de mai mult timp decât aţi avea în mod normal. Seara este una frumoasă deoarece petreceţi clipe frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 29 martie 2018, Vărsător:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi să începeţi un proiect nou şi interesant. Aveţi multe idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare în viitorul apropiat. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 29 martie 2018, Peşti:

Vă gândiţi că este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde vă doriţi să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Aveţi o discuţie serioasă care să vă ajute să lămuriţi lucrurile. Seara este una relaxantă şi frumoasă, arată horoscopul de azi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 28 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 28 martie 2018


Horoscop 28 martie 2018, Berbec:

Este posibil ca una din initiațivele pe care le are pretendentul tău să fie începutul unei frumoase povești de dragoste. La sfârșitul acestei zile îți asumi tot mai multe responsabilități la locul de muncă. Acest lucru te motivează să faci performanță.


Horoscop 28 martie 2018, Taur:

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată.


Horoscop 28 martie 2018, Gemeni:

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Evenimentele care au loc la birou în ultima perioadă te epuizează. Atmosfera de acolo te face să îți dorești să ajungi cât mai repede acasă pentru a te relaxa.


Horoscop 28 martie 2018, Rac:

Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.


Horoscop 28 martie 2018, Leu:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai.


Horoscop 28 martie 2018, Fecioară:

Toată tevatura de care ai parte în plan personal te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Chiar dacă adevărul este dureros de cele mai multe ori, înveți să îl integrezi cu maturitate și responsabilitate în viața ta.


Horoscop 28 martie 2018, Balanţă:

Emoțiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în această zi în contextele în care te aștepți cel mai puțin. Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Acesta poate fi doar un mecanism de apărare.


Horoscop 28 martie 2018, Scorpion:

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.


Horoscop 28 martie 2018, Săgetător:

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.


Horoscop 28 martie 2018, Capricorn:

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană.


Horoscop 28 martie 2018, Vărsător:

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu o mândrie cum nu ți-a mai fost dat să trăiești vreodată. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.


Horoscop 28 martie 2018, Peşti:

Viața personală nu a fost niciodată atât de intensă ca până acum. Tot ceea ce trăiești este amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Această zi este cât se poate de liniștită la birou. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. 

Horoscopul zilei de marţi, 27 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 27 martie 2018


Horoscop 27 martie 2018, Berbec:

Chiar dacă veţi avea foarte mult de muncă, acest lucru vă însufleţeşte, pentru că sunteţi muncitori şi foarte perseverenţi în tot ceea ce faceţi. Tocmai de aici şi riscurile pentru voi. Puteţi să vă epuizaţi cu prea multe lucruri de făcut, cu încercări de a face totul singuri şi cu refuzul de a mai delega câte ceva din multitudinea sarcinilor pe care le aveţi în faţă. Trebuie să fiţi conştienţi că nu sunteţi de fier şi că puteţi dezvolta probleme de sănătate majore de la epuizare. Măcar pe cei care se oferă, lăsaţi-i să vă fie de ajutor, altfel, la un anume moment, veţi ajunge să vă poticniţi sau, mai rău, veţi face greşeli pe care cu greu veţi reuşi să le reparaţi.


Horoscop 27 martie 2018, Taur:

Astăzi veţi fi ceva mai iritabili ca de obicei, ceea ce, în privinţa voastră, nu este un lucru deloc bun. Caracterul exploziv, specific, nu mai are nevoie de exacerbare; ar trebui să existe cineva prin preajmă care să vă mai tempereze. Din păcate, trebuie să vă aşteptaţi la mai multe răbufniri necontrolate, care pot să vă aducă mari prejudicii de imagine şi nu numai. Pe cât posibil, staţi cât mai retraşi, pentru a minimiza efectele negative, care ar putea avea impact neplăcut asupra întregii zile de astăzi. Încercaţi să nu vă faceţi singuri probleme, căci aveţi şi-aşa destule. Dacă vă veţi implica în acţiuni care vă fac plăcere, poate vă va fi uşor.


Horoscop 27 martie 2018, Gemeni:

Nu va fi o zi lipsită de griji, însă asta nu este o noutate; fiecare zi este, în felul ei, plină de provocări. În plan profesional, vor apărea probleme stringente, care vă vor solicita din plin atenţia şi abilităţile. Momentele de linişte, de calm, vor fi foarte preţioase astăzi, de aceea trebuie să le fructificaţi la maximum, să nu rataţi ocaziile care vi se oferă la fiecare pas. O oarecare volatilitate emoţională vă poate pune în dificultate în a doua parte a zilei, însă fără repercusiuni majore; emoţiile trebuie controlate ceva mai bine, mai ales atunci când este vorba de chestiunile profesionale - sentimentele nu trebuie amestecate deloc aici.


Horoscop 27 martie 2018, Rac:

Multe lucruri pe care v-a trebui să le faceţi astăzi vor începe foarte fluent, însă parcă totul conspiră pentru a vă încurca planurile. Acest lucru vi se pare foarte frustrant, vă enervează la culme, vă provoacă agitaţie şi frustrare. Ca urmare, starea voastră de spirit, pe tot parcursul zilei de astăzi, nu va fi una foarte fericită; tristeţea poate pune foarte simplu stăpânire pe voi, dacă o lăsaţi. Dacă veţi fi implicaţi într-un proiect comun, încercaţi să vă apăraţi propriile interese mai puţin agresiv, cu mai multă diplomaţie. Fiţi circumspecţi în relaţionarea socială, tocmai pentru a evita disputele; nu aveţi nevoie de noi motive de stres şi enervare.


Horoscop 27 martie 2018, Leu:

Contextul astral de astăzi promovează munca intelectuală, educaţia, competiţiile sportive. Participaţi la evenimente informale, care vă pot aduce câştiguri în noi experienţe, dar şi în relaţii sociale interesante şi, de ce nu, folositoare. Dacă vă implicaţi în jocuri de societate, nu faceţi uz de prea multă critică, aşa cum vă este obiceiul, pentru că veţi avea doar de pierdut; încercaţi să vă faceţi plăcuţi celorlalţi, să puneţi bazele unor relaţii care v-ar putea fi de folos, la un moment dat. Este exclus ca astăzi să reuşiţi să excelaţi în domeniul financiar; însă, dacă vă străduiţi, aţi putea evita pierderile, care v-ar putea incomoda serios în proiectele voastre viitoare.


Horoscop 27 martie 2018, Fecioară:

Atenţie astăzi la manevrarea de echipamente, maşinării sau chimicale, pentru că există risc de accidentare; nu vă grăbiţi, citiţi cu atenţie cărţile tehnice sau instrucţiunile de utilizare, pentru a vă scuti de probleme. Aveţi grijă cui împrumutaţi bani astăzi, pentru că finanţele sunt volatile şi este posibil să înregistraţi o serie de pierderi în această direcţie. Familia va constitui locul vostru de refugiu; aveţi noroc dacă partenerul se implică activ în menţinerea unui climat stabil, lucru cu influenţă pozitivă asupra psihicului vostru. Mai ales după o zi încărcată, este o binecuvântare să vă petreceţi seara într-o atmosferă liniştită, care să vă remonteze psihic şi fizic.


Horoscop 27 martie 2018, Balanţă:

Este posibil ca anumite acţiuni ale partenerului să vă enerveze, să vă pună în situaţii nedorite, în poziţii delicate în care nu aţi fi dorit deloc să ajungeţi. Totuşi, este important modul în care veţi reacţiona, fiindcă dacă veţi fi mult prea duri, este posibil ca relaţia de cuplu să sufere daune iremediabile. În relaţiile cu opozanţii voştri, încercaţi să nu vă lăsaţi prea mult influenţaţi de emoţii, ci faceţi tot posibilul să păreţi stăpâni pe situaţie şi pe ceea ce urmează să faceţi. Acest tip de atitudine va intimida şi descumpăni pe cei ce vă stau împotrivă; cu nervii şi agitaţia nu veţi reuşi să rezolvaţi absolut nimic constructiv.


Horoscop 27 martie 2018, Scorpion:

Nu este stilul vostru, însă astăzi sunteţi într-o dispoziţie de aventurier şi tocmai astăzi nu este ziua în care să vă asumaţi prea multe riscuri. Luaţi-vă suficiente măsuri de precauţie, indiferent în ce acţiuni vă veţi implica, pentru că de noroc nu prea poate fi vorba. Luaţi în considerare şi anticipaţi, pe cât posibil, orice situaţie cu potenţial agravant, care poate să vă pună beţe-n roate atunci când vă este lumea mai dragă; ca în medicină, mai degrabă preveniţi, căci este mai costisitor să vindecaţi o afecţiune deja instalată. Este posibil să trebuiască să duceţi muncă de lămurire cu o persoană cu care vă aflaţi în strânsă legătură; dacă vedeţi că nu merge, ar trebui să lăsaţi omul, cu părerea lui; să se convingă singur, dacă pe voi nu vă crede.


Horoscop 27 martie 2018, Săgetător:

S-ar putea să fiţi foarte îngrijoraţi de anumite strategii financiare şi să vă lăsaţi antrenaţi într-o serie lungă de discuţii privitoare la ele, discuţii care s-ar putea dovedi dăunătoare, în cele din urmă. Este bine să nu vă dezvăluiţi în întregime gândurile interlocutorilor, mai ales dacă unii dintre ei ar putea deveni potenţiali adversari, la un anume moment. Problemele referitoare la câştigurile voastre vor fi sensibile, aşa că ar trebui discutate doar în cercuri restrânse. În discuţiile directe cu persoane responsabile, nu lăsaţi să circule cine ştie ce zvonuri, care pot ajunge denaturate la urechile respectivilor şi vă pot face mult rău.


Horoscop 27 martie 2018, Capricorn:

Dialogul cu partenerul ar putea deveni foarte încărcat emoţional, la un moment dat, plin de semnificaţie. Dacă există lucruri ce trebuie lămurite între voi, profitaţi de contextul acestei zile, care este favorabil acestui demers. În afaceri, se poate să aveţi succes mai mare decât v-aţi fi aşteptat, mai ales în prima parte a zilei; fructificaţi cum trebuie rezultatele şi nu vă culcaţi pe-o ureche, odată ce succesul a fost obţinut. Spre seară, norocul şi vizunea s-ar putea să vă părăsească, dar pagubele nu vor fi prea mari, având în vedere că programul de muncă se finalizează după-amiază. Păstraţi seara liberă pentru activităţile care vă fac plăcere.


Horoscop 27 martie 2018, Vărsător:

Conflictele profesionale vă scot la lumină latura războinică şi sunteţi hotărâţi să nu cedaţi fără luptă. În unele cazuri, poate că această atitudine este potrivită, însă există momente în care mai trebuie să lăsaţi câte ceva de la voi pentru a câştiga mai mult, ulterior. Din acest punct de vedere, este bine să analizaţi cu atenţie, când este cazul să vă implicaţi şi când ar fi bine să aşteptaţi să treacă furtuna şi să se limpezească atmosfera. Şi în familie, se anunţă unele turbulenţe, însă situaţia nu va fi, nici pe departe, la fel de gravă ca în plan profesional. Veţi scăpa mult mai ieftin, mai ales dacă veţi fi puţintel atenţi la atitudine şi mod de acţiune.


Horoscop 27 martie 2018, Peşti:

S-ar putea ca astăzi să fiţi în pană de inspiraţie şi să vă lipsească originalitatea. Unele chestiuni parcă nu vă oferă nicio soluţie, iar această pană de inspiraţie nu ajută stării voastre de spirit. Dacă simţiţi că este cazul să vă reîncărcaţi cumva bateriile, nu ezitaţi să vă luaţi o scurtă pauză departe de tot. Căutaţi-vă sursele de inspiraţie care vă lipsesc şi fără de care şansele de a ajunge la rezultatele scontate sunt minime. Nu încercaţi să schimbaţi persoanele care nu vă plac; mai ales dacă este vorba de persoane importante din viaţa voastră, ar trebui să încercaţi să le acceptaţi aşa cum sunt. Până la urmă, dacă vă uitaţi şi la voi înşivă, aveţi şi voi defectele voastre. 

Horoscopul zilei de marţi, 20 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 20 martie 2018


Horoscop 20 martie 2018, Berbec:

Ziua de marţi începe cu multe veşti frumoase pentru voi; este posibil ca azi să primiţi un bonus substanţial de pe urma unui proiect profesional încheiat recent. Hotărâţi să investiţi banii într-o afacere importantă. Spre seară, participaţi la un eveniment important unde aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 20 martie 2018, Taur:

Ziua de astăzi este una destul de frumoasă pentru voi; este posibil ca unul dintre superiori să vă propună o colaborare interesantă pentru următoarea perioadă. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special, la care visaţi de foarte mult timp, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 martie 2018, Gemeni:

Ziua de douăzeci pare să fie una destul de interesantă pe plan profesional. Întâlniţi o persoană frumoasă, de care vă îndrăgostiţi imediat. Vă este puţin teamă să nu fiţi dezamăgiţi/te şi să nu suferiţi, însă luaţi aminte că în viaţă trebuie să faceţi compromisuri pentru a întâlni adevărata fericire.


Horoscop 20 martie 2018, Rac:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva sarcini şi proiecte extrem de importante. Aveţi răbdare, sunteţi atenţi/te la detalii şi ştiţi să luaţi deciziile potrivite la momentul potrivit. Partenerul/a de cuplu vă surprinde plăcut spre seară.


Horoscop 20 martie 2018, Leu:

Astăzi aveţi câteva sarcini importante de rezolvat. Simţiţi că sunteţi în urmă cu sarcinile profesionale şi este posibil să vă simţiţi depăşiţi/te de situaţie. Aştrii vă sfătuiesc să vă setaţi priorităţile. De asemenea, în cazul în care nu vă mai descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 20 martie 2018, Fecioară:

Marţi vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze de toate sarcinile primite din partea superiorilor. Aveţi multe pe cap, însă încercaţi să vă păstraţi calmul şi să vă gestionaţi cât mai bine timpul petrecut la birou. Seara se poate încheia cu o ieşire în oraş alături de persoanele dragi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 martie 2018, Balanţă:

Încă sunteţi prinşi/se cu problemele personale şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale, motiv pentru care este posibil să amânaţi toate întâlnirile şi negocierile din această perioadă. O persoană foarte dragă vă dă un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 20 martie 2018, Scorpion:

Azi pare să fie o zi frumoasă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul/a de cuplu vă face o propunere specială, care va aduce schimbări frumoase în viitorul apropiat. În cazul în care sunteţi singuri/e, trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare; Cupidon este gata să lovească, doar aşteaptă momentul potrivit.


Horoscop 20 martie 2018, Săgetător:

Ziua de marţi începe cu multe lucruri noi şi interesante pentru voi; trebuie să fiţi pregătiţi/te încă de la primele ore ale dimineţii deoarece apar câteva schimbări neaşteptate la locul de muncă. Relaţia cu colegii/ele de echipă se îmbunătăţeşte considerabil în această perioadă.


Horoscop 20 martie 2018, Capricorn:

Astăzi superiorii vă fac o surpriză frumoasă; există posibilitatea unei măriri de salariu la care nu vă aşteptaţi datorită unor proiecte de care urmează să vă ocupaţi în această perioadă. Va fi mai mult de muncă, aşa că discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 20 martie 2018, Vărsător:

Ziua de marţi pare să fie una frumoasă pentru voi; trebuie să fiţi pregătiţi/te pentru orice situaţie neaşteptată deoarece urmează colaborări noi. Oamenii cu care interacţionaţi sunt mai dificili, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să vă înzestraţi cu multă răbdare.


Horoscop 20 martie 2018, Peşti:

Sunteţi atenţi/te la schimbările pe care trebuie să le faceţi pe plan profesional; încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să nu întâmpinaţi greutăţi în rezolvarea sarcinilor primite. Pe plan sentimental, relaţia cu persoana iubită este pe drumul cel bun, arată horoscopul zilnic. 

Vă va afecta intrarea planetei Jupiter în retrograd?

 
Vă va afecta intrarea planetei Jupiter în retrograd?


Berbec:

Natura voastră impulsivă vă va face să aveţi un mare impact asupra lumii ce vă înconjoară. Veţi simți nevoia să vă calmaţi și să vă liniştiţi mintea. În mod obișnuit, acesta ar fi ultimul lucru pe care vi l-aţi dori. Veţi fi mult mai gânditori/are și tăcuţi/te. Va trebui să găsiţi niște noi valori și pasiuni care să se potrivească noilor voastre nevoi. Veţi încerca să vă regăsiţi și să vă cunoaşteţi mai bine pe voi înşivă/sevă. Vă veţi întreba cine sunteţi voi cu adevărat, ce vă aparține, ce vă este specific vouă. Nu trebuie să vă fie frică să fiţi sinceri/e și să răspundeţi tuturor întrebărilor care vă vor bântui mintea.


Taur:

De obicei, simțiți nevoia de siguranță. Aveţi nevoie să ştiţi unde vă aflaţi, la ce să vă așteptați și să vă pregătiţi intens pentru anumite lucruri. Acum însă veţi profita, pur și simplu, de şanse, fără să staţi prea mult să vă gândiţi. Veţi fi mult mai spontani/e. S-ar putea să vă sperie puțin, dar este exact de ce aveţi nevoie. Așa că acum veţi avea curajul să duceţi lucrurile la următorul nivel. De exemplu, să vă căsătoriţi cu partenerul/a vostru/astră sau să vorbiţi cu șeful vostru despre ideile voastre care ar putea fi geniale.


Gemeni:

Obişnuiţi să încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea și să vă acomodaţi rapid cu tot soiul de medii. Acest retrograd vă va face să alegeţi o singură identitate și să scăpaţi de restul. Nu vă place să vă faceţi dușmani, dar nu vă place nici să lăsaţi oamenii să se apropie de voi prea ușor. Această schimbare vă va face bine, căci veţi observa în cine puteți avea încredere. Faceţi-vă remarcaţi/te pentru cine sunteţi cu adevărat.


Rac:

Obişnuiţi să fiţi foarte deschişi/se în fața celor pe care îi/le iubiţi și să vă lăsaţi sentimentele să vă dicteze ce este de făcut. Totuși, acum nu vă veţi mai simți atât de comozi/de cu asta. Vă veţi lăsa mintea să conducă. Nu trebuie să faceţi totul cu inima, uneori este mai recomandat să gândiţi bine următoarea mișcare. În perioada următoare veţi învăța acest lucru. Vă veţi reevalua, veţi înțelege ce meritați și veţi avea grijă să obţineţi asta.


Leu:

De obicei, vă place să fiţi în centrul atenției, vă place ca toate privirile să fie ațintite asupra voastră, vă place să fiţi cei/le mai buni/e și toată lumea să vă știe numele. În perioada următoare, veţi simți nevoia să fiţi ceva mai discreţi/te și să ţineţi anumite lucruri pentru voi. Vă veţi dori să ajutați pe altcineva să atingă succesul, așa că poate voi veţi deveni motivația lor. Veţi învăța că, uneori, cel mai plăcut sentiment este să ajutați pe cineva să fie pe primul loc, veţi face puțin curat în viața voastră și veţi îmbunătăți anumite lucruri, fie că este vorba de aspecte ale personalității voastre, fie că e vorba de renovarea casei.


Fecioară:

Viața voastră se învârte în jurul organizării, a muncitului din greu și a meticulozității. În următoarea perioadă vă veţi cufunda în dezordine, dar în mijlocul ei veţi descoperi niște culori care nici măcar nu aţi știut că există până acum. Câteodată, există lucruri mai importante în viață decât să fie totul perfect și curat. Uneori, haosul este cea mai frumoasă parte.


Balanță:

În mod normal, vă temeţi să intraţi într-un conflict sau să vă încurcaţi cu ceva greu. În următoarea perioadă veţi simți să puneţi punctul pe „i” și nu vă veţi teme să vorbiţi despre anumite aspecte din trecutul vostru care v-au rănit. Întunericul va deveni confortabil. Veţi învăța cum să vă descurcaţi cu adevăratele voastre sentimente, indiferent cât de urâte ar fi ele. Așadar, este un moment prielnic să vă schimbaţi locul de muncă sau să faceţi alte schimbări care vă vor fi benefice pe viitor.


Scorpion:

De cele mai multe ori sunteţi cele mai sincere persoane din cameră. Uneori vă este dificil să renunţaţi la ceva anume, indiferent câți oameni v-ar spune că e bine să renunţaţi. În următoarea perioadă veţi învăța cum să scăpaţi de aspectele toxice din viața voastră. Aveţi nevoie să faceţi loc pentru următoarele voastre aventuri și să uitați de trecut. Acordaţi-vă puțin timp pentru a vă gândi la cine sunteţi, cine vreţi să fiţi și unde vreţi să ajungeţi.


Săgetător:

Aventură, dezinvoltură, diversitate: în jurul acestor cuvinte este construită personalitatea voastră în mod normal. În următoarea perioadă veţi vrea să vă simţiţi în siguranță și confortabil. Poate veţi simți nevoia unor noi aventuri, dar cele mai frumoase lucruri le găsiţi acasă.


Capricorn:

Nu lăsaţi nimic să vă stea în cale și, de obicei, nu vă opriţi până nu terminaţi ce aveţi de făcut. În perioada următoare, o să faceţi ce vă spune inima și veţi lăsa lucrurile să se aranjeze de la sine. În viață, nu puteți să forţaţi întotdeauna lucrurile să fie așa cum vreţi voi. De multe ori, obţineţi cel mai mare succes când nu faceţi o obsesie din a îl obține.


Vărsător:

Sunteţi nişte firi mai distante, în mod normal. În următoarea perioadă, veţi găsi ceva de care vreţi să ţineţi, fie că este vorba despre o persoană, un loc sau o pasiune. Veţi simți nevoia să fiţi complet devotaţi/te. Deși poate o să vă fie teamă că vă veţi pierde libertatea, veţi observa că veţi avea mai multe beneficii concentrându-vă numai pe un singur lucru. Dacă nu aţi evoluat prea mult în ultimele luni, este timpul pentru o schimbare. Căutaţi orice și pe oricine aveţi nevoie să vă ajute să deveniţi mai buni/e.


Pești:

Sunteţi nişte firi sensibile și, adesea, trăiţi într-o lume a voastră, imaginară. În următoarea perioadă, va avea loc o schimbare drastică în viața voastră. Veţi învăța că uneori e bine să vă ascultați instinctele pentru a vă atinge întregul potențial. Astfel, vă veţi face numele cunoscut.

 

Horoscopul zilei de luni, 19 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 19 martie 2018


Horoscop 19 martie 2018, Berbec:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; încercaţi să priviţi adânc în sufletul vostru, să acordaţi o atenţie deosebită emoţiilor şi sentimentelor pe care le aveţi. Vă gândiţi să faceţi o schimbare importantă în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 martie 2018, Taur:

După o duminică relaxantă, profitaţi de ziua de azi şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări sau să începeţi noi colaborări. Aveţi mare încredere în voi deoarece ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun. Seara va fi dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 martie 2018, Gemeni:

Vă certaţi cu cel/a pe care îl/o iubiţi dintr-un motiv de-a dreptul prostesc. Nu înţelegeţi nici voi prea bine de ce aţi ajuns să vă aruncaţi cuvinte grele, dar o faceţi. Până la urmă, decideţi să plecaţi de acasă, ceea ce e o decizie bună, deoarece vă veţi răcori amândoi şi vă veţi împăca mai repede.


Horoscop 19 martie 2018, Rac:

Începeţi ziua cu o veste frumoasă; o persoană la care ţineţi foarte mult vă face o vizită neaşteptată pentru a vă spune un secret care vă va schimba viaţa. Sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi de această perioadă minunată. Seara este una liniştită pentru Raci.


Horoscop 19 martie 2018, Leu:

Astăzi sunteţi parcă interesaţi/te numai de lucruri lipsite de substanţă. Nu transformaţi moda în centrul preocupărilor voastre, deoarece nu veţi face cea mai bună impresie unui/ei tip/e cu care vă puteţi potrivi de minune. Aveţi mai multă grijă!


Horoscop 19 martie 2018, Fecioară:

Azi este posibil să începeţi cu stângul o conversaţie cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Încercaţi să aveţi răbdare şi, cel mai important, nu vă pierdeţi cu firea. Ascultaţi ce are de spus şi, cel mai important, spuneţi şi voi ce aveţi pe suflet. Spre seară, sunteţi foarte liniştiţi/te.


Horoscop 19 martie 2018, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă destul de dificilă pe plan personal şi simţiţi nevoia să vorbiţi cu un om de încredere, căruia să îi puteţi spune tot ce aveţi pe suflet. Daţi frâu liber emoţiilor şi sentimentelor şi încercaţi să fiţi sinceri/e. Această persoană vă va ajuta să rezolvaţi aceste probleme în care vă aflaţi.


Horoscop 19 martie 2018, Scorpion:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă şi este posibil să o acceptaţi fără să staţi pe gânduri. Pentru asta, va trebui să faceţi câteva schimbări şi să renunţaţi la un proiect aflat în plină desfăşurare. Multe persoane nu vă vor înţelege pentru această decizie, însă voi faceţi ce vă spune inima.


Horoscop 19 martie 2018, Săgetător:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece primiţi o veste frumoasă de la o persoană la care ţineţi foarte mult. Spre seară, petreceţi momente speciale în compania celor dragi.


Horoscop 19 martie 2018, Capricorn:

Sunteţi pregătiţi/te să faceţi câteva schimbări importante şi sunteţi dispuşi/se să vă asumaţi responsabilitatea pentru ceea ce vreţi să faceţi. Aveţi multă încredere în voi şi ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 19 martie 2018, Vărsător:

Viitorul vostru depinde de alegerea pe care urmează să o luaţi în această perioadă. Ascultaţi sfaturile oamenilor dragi, însă încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Fiţi foarte atenţi/te la detalii şi asiguraţi-vă că puneţi în balanţă toate aspectele importante.


Horoscop 19 martie 2018, Peşti:

Azi vreţi să faceţi o investiţie în voi înşivă/sevă; aveţi încredere în voi şi mergeţi mai departe indiferent de lucrurile pe care vi le spun cei/le din jur. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în această perioadă. Spre seară, sunteţi foarte relaxaţi/te. 

Horoscopul zilei de duminică, 18 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 18 martie 2018


Horoscop 18 martie 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu oamenii dragi din viaţa voastră; comunicaţi deschis şi sincer şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri pentru a rezolva problemele nerezolvate. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important, unde aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva interesant, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 18 martie 2018, Taur:

Ziua de duminică este una frumoasă pentru voi deoarece primiţi o vizită de la o persoană (sau mai multe) de departe, pe care nu le-aţi/aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Spre seară, este posibil să deschideţi cutia amintirilor, motiv pentru care cel mai probabil veţi fi nostalgici/e.


Horoscop 18 martie 2018, Gemeni:

Aveţi parte de o zi plină de lupte astăzi. Parcă toată lumea încearcă să vă lovească acolo unde vă doare mai tare. Va fi și mai grav atunci când observaţi aceeași atitudine și din partea persoanelor la care ţineţi cel mai mult, avertizează horoscopul zilei.


Horoscop 18 martie 2018, Rac:

Duminică este o zi de relaxare pentru voi; dacă în prima parte a zilei încercaţi să vă odihniţi, imediat după orele prânzului vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde primiţi o vizită de la o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 18 martie 2018, Leu:

Gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie. Tindeţi să aveţi o atitudine exagerată care vă poate costa mult, inclusiv destrămarea unor relații. Mai bine aţi încerca să vă temperaţi, avertizează horoscopul zilei de azi.


Horoscop 18 martie 2018, Fecioară:

După o săptămână destul de aglomerată, aceasta este ziua perfectă pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Activităţile în aer liber vă ajută să vă eliberaţi mintea de griji şi de probleme. De asemenea, timpul petrecut în compania celor dragi va fi unul interesant.


Horoscop 18 martie 2018, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una destul de emoţionantă pentru voi; faceţi tot posibilul să rezolvaţi o problemă personală pe care o aveţi cu o rudă apropiată la care ţineţi foarte mult. Încercaţi să faceţi compromisuri pentru că vă doriţi ca relaţia să fie ca înainte.


Horoscop 18 martie 2018, Scorpion:

După o perioadă destul de aglomerată şi dificilă la locul de muncă, profitaţi de ziua de duminică pentru a vă relaxa. Faceţi tot posibilul să găsiţi activităţi care să vă ajute să vă deconectaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională, griji şi sarcini rămase nerezolvate.


Horoscop 18 martie 2018, Săgetător:

A doua zi de weekend pare să fie una foarte frumoasă; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult şi pentru care vă bucuraţi maxim. Spre seară, petreceţi în compania prietenilor/elor.


Horoscop 18 martie 2018, Capricorn:

Nu aveţi planuri foarte mari pentru ziua de astăzi, vreţi doar să vă relaxaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi un semn de la un/o prieten/ă îndepărtat/ă de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Seara va fi una frumoasă şi interesantă deoarece o petreceţi la un eveniment sofisticat.


Horoscop 18 martie 2018, Vărsător:

Ziua de duminică vă găseşte mai fericiţi/te ca niciodată; aveţi parte de câteva momente foarte relaxante care vă ajută să uitaţi de griji şi de problemele de la locul de muncă. Spre seară, aveţi parte de o conversaţie plăcută şi interesantă cu o rudă apropiată.


Horoscop 18 martie 2018, Peşti:

A doua zi de weekend pare să fie una frumoasă pentru voi; fie o persoană la care ţineţi foarte mult vă surprinde cu un cadou neaşteptat, fie partenerul/a de cuplu vă oferă dovezi de dragoste. Cert este că sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul şi reuşiţi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu această stare de bine. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 17 martie 2018


Horoscop 17 martie 2018, Berbec:

Azi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale; discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii dragi din viaţa voastră vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort pentru a face alegerile de care aveţi nevoie astfel încât să fiţi fericiţi/te, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 martie 2018, Taur:

Una dintre cele mai bune abilităţi ale voastre este faptul că vă lăsaţi inspiraţi/te de oamenii frumoşi din jurul vostru. Alegerile pe care le faceţi în această perioadă vă ajută să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi. Spre seară, este posibil să purtaţi o discuţie interesantă cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 17 martie 2018, Gemeni:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi/te să înfruntaţi câteva chestiuni legate de viaţa profesională. Puteţi depăşi destul de uşor această situaţie dacă scoateţi capul din nori şi coborâţi cu picioarele pe pământ. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi puţină răbdare şi să acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru.


Horoscop 17 martie 2018, Rac:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă concentra asupra sarcinilor profesionale; faceţi tot posibilul să rezolvaţi toate sarcinile ce ţin de voi astfel încât weekendul să fie doar pentru relaxare. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane foarte dragi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 17 martie 2018, Leu:

Azi încercaţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi multă încredere în voi şi vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie deoarece ştiţi că nu aveţi cum să daţi greş. Spre seară, este posibil să faceţi planuri alături de persoanele dragi pentru o escapadă de weekend.


Horoscop 17 martie 2018, Fecioară:

Planetele sunt aranjate în aşa fel încât să rezolvaţi fără probleme toate sarcinile profesionale. Aveţi multă încredere în voi, însă vă bazaţi şi pe sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 17 martie 2018, Balanţă:

Astăzi aveţi câteva probleme personale de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă. Este foarte important să priviţi adânc în sufletul vostru şi să luaţi decizii bazate pe emoţiile şi sentimentele pe care le aveţi. O persoană dragă vă vine în ajutor cu un sfat foarte bun.


Horoscop 17 martie 2018, Scorpion:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Încercaţi să vă ocupaţi de proiectele pe care le-aţi tot neglijat în ultima perioadă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 17 martie 2018, Săgetător:

Astăzi încercaţi să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii/ele de echipă; aveţi de rezolvat câteva sarcini foarte importante şi este important să comunicaţi deschis în această perioadă. Seara este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 17 martie 2018, Capricorn:

Azi reuşiţi să terminaţi destul de repede sarcinile profesionale; imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu şi cu membrii/ele familiei. Spre seară, faceţi planuri pentru o viitoare excursie.


Horoscop 17 martie 2018, Vărsător:

În această perioadă aveţi parte de numeroase schimbări pe plan profesional; este vorba despre proiecte noi care vin la pachet cu câteva modificări în programul de muncă. Compromisurile pe care le faceţi în această perioadă vă aduc beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 17 martie 2018, Peşti:

După o perioadă destul de stresantă şi aglomerată, astăzi reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi cu soare. Pe plan sentimental, aveţi de rezolvat câteva mici neînţelegeri cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Aveţi răbdare pentru a asculta tot ce are de spus. 

Horoscopul zilei de vineri, 16 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 16 martie 2018


Horoscop 16 martie 2018, Berbec:

Aveţi tendinţa azi de a lăsa toate lucrurile importante pe seama altor oameni, pentru că voi sunteţi obosiţi/te sau nu aveţi chef de aşa ceva. Aveţi însă grijă, deoarece este foarte probabil ca astfel să scoateţi din sărite destul de mulţi oameni. Vedeţi pe cine supăraţi!


Horoscop 16 martie 2018, Taur:

Faceţi tot posibilul ca astăzi să vă odihniţi, pentru că vă aşteaptă momente extrem de tensionate spre seară. Nu are rost să vă obosiţi, pentru că nu veţi fi în deplinătatea puterilor voastre şi veţi avea multe de pierdut, arată horoscopul zilei.


Horoscop 16 martie 2018, Gemeni:

Astăzi decideţi să nu ascultaţi sfatul sau cerinţele şefului vostru şi să faceţi cum ştiţi voi mai bine. Nu contestăm deloc faptul că sunteţi perfect capabili/e să vă descurcaţi şi singuri/e, dar partea proastă este că şi şeful vostru are orgoliul său şi nu va accepta acest lucru.


Horoscop 16 martie 2018, Rac:

Nu credeţi că este cazul să sărbătoriţi azi? Aveţi toate motivele să vă bucuraţi nu doar pentru că s-a încheiat o săptămână, dar şi pentru că vă aşteaptă un weekend care se va dovedi memorabil. Nu e minunat să celebraţi înainte de vreme?


Horoscop 16 martie 2018, Leu:

Cumpăraţi astăzi un aparat de care sunteţi extrem de încântaţi/te şi pe care voiaţi de multă vreme să îl folosiţi. Însă vă grăbiţi şi abia aşteptaţi să vă bucuraţi de el, aşa că treceţi peste citirea instrucţiunilor de folosire şi este foarte posibil să îl defectaţi.


Horoscop 16 martie 2018, Fecioară:

Azi va trebui să vă concentraţi în special pe familia voastră. Nu pierdeţi timpul cu activităţi lipsite de însemnătate, ci faceţi ceva care vă împlineşte şi vă face fericiţi/te, cum ar fi să staţi cu părinţii, cu iubitul/a, cu cei/le dragi. Petreceţi vinerea în casă!


Horoscop 16 martie 2018, Balanţă:

Simţiţi un fior neplăcut de invidie faţă de o persoană care vă este foarte dragă astăzi. Nu înţelegeţi de ce, deoarece nu este genul vostru, dar astăzi nu vă puteţi abţine să nu vă doriţi să îi meargă măcar un pic mai puţin bine. Vă ruşinaţi cu gândurile voastre, dar nu le puteţi schimba, arată horoscopul de azi.


Horoscop 16 martie 2018, Scorpion:

Auziţi o poveste incredibilă despre o persoană care vă este apropiată azi. La început vreţi să îi protejaţi secretul, dar până la urmă nu mai suportaţi şi veţi ajunge să povestiţi multor persoane despre ce s-a întâmplat. Aveţi grijă, deoarece îi puteţi pierde prietenia.


Horoscop 16 martie 2018, Săgetător:

Petreceţi ziua în compania unei persoane care nu vă place deloc astăzi, dar sunteţi obligaţi/te să rămâneţi alături de ea. Ceea ce nu înseamnă că nu puteţi avea surprize, deoarece se poate întâmpla să ajungeţi să o placeţi mai mult decât aţi crede posibil, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 16 martie 2018, Capricorn:

Vă faceţi de cap la cumpărături azi şi nu vreţi să vă puneţi nici măcar o limită. Însă, chiar dacă vă comportaţi ca şi cum aţi avea un cont financiar deschis numai la dispoziţia voastră, nu este deloc cazul. Din păcate, veţi ajunge să fiţi nevoiţi/te să vă împrumutaţi pe la prieteni/e ca să rezistaţi până la salariu.


Horoscop 16 martie 2018, Vărsător:

Astăzi veţi avea un moment de cumpănă destul de dificil: sunteţi puşi/se între iubitul/a şi familia voastră, care par să nu se suporte deloc unii/ele pe ceilalţi/lelalte. Nimeni nu are milă de sentimentele voastre şi fiecare îi/le împroaşcă cu noroi pe ceilalţi/lelalte, iar voi ajungeţi să nu mai suportaţi.


Horoscop 16 martie 2018, Peşti:

Laudele nu mai contenesc la adresa voastră. La muncă, şeful vă numeşte cea mai strălucită persoană cu care a lucrat de multă vreme, iar atunci când ieşiţi în oraş, un/o tip/ă care arată extrem de bine vă va curta intens. Sunteţi în al nouălea cer! 

Horoscopul zilei de joi, 15 martie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 15 martie 2018


Horoscop 15 martie 2018, Berbec:

Azi aştrii vă oferă foarte multe oportunități de dezvoltare pe plan profesional; ar fi bine să profitați de acestea deoarece vă pot ajuta să vă dezvoltați și să aveţi parte de beneficii foarte frumoase în ceea ce privește partea financiară. Mare atenție, însă, la alegerile pe care trebuie să le faceţi, avertizează horoscopul zilei de azi!


Horoscop 15 martie 2018, Taur:

Astăzi încercaţi să vă planificaţi mai bine timpul; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, motiv pentru care faceţi tot posibilul să le rezolvaţi pe toate fără a fi nevoiţi/te să rămâneţi peste program. Spre seară, s-ar putea ca partenerul/a să vă surprindă cu un cadou frumos.


Horoscop 15 martie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineții sunteţi pe fugă; trebuie să rezolvaţi câteva sarcini importante, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva drumuri prin oraș. Spre seară, va îndreptaţi atenția asupra vieții sentimentale, unde primiţi o veste minunată din partea persoanei iubite, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 15 martie 2018, Rac:

Astăzi încercaţi să acordaţi o atenție deosebită detaliilor și să obţineţi informații mai clare în ceea ce privește viața profesională. Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări, însă așteptați momentul potrivit pentru a vă pune ideile în aplicare. Aveţi încredere în voi deoarece ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 15 martie 2018, Leu:

Ziua de joi este una aglomerată pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de foarte multe sarcini importante într-un timp mult prea scurt. Dacă rămâneţi calmi/e și vă concentraţi doar asupra acestor sarcini, evitând interacțiunea cu colegii/ele de echipă, reuşiţi să să rezolvaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 15 martie 2018, Fecioară:

Azi încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor personale pe care până acum le-aţi tot amânat. Aveţi multă răbdare și încercaţi să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru astfel încât să depăşiţi aceste momente și să vă concentraţi mai mult asupra prezentului.


Horoscop 15 martie 2018, Balanţă:

Aveţi așteptări foarte mari de la ziua de joi; vreţi să rezolvaţi toate sarcinile rămase restante astfel încât să vă puteți concentra asupra proiectelor pe care urmează să le începeţi. Spre seară, primiţi o vizită din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult și pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 15 martie 2018, Scorpion:

Ziua de astăzi este una aglomerată pentru voi; chiar dacă aveţi multe sarcini importante de rezolvat, sunteţi foarte liniştiţi/te și relaxaţi/te. Reuşiţi să vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze de fiecare sarcină primită. Spre seară, o persoană dragă vă dă o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 15 martie 2018, Săgetător:

Ziua de cincisprezece pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece vine la pachet cu o serie de schimbări importante care par dificile, însă vă vor aduce doar beneficii. Din fericire pentru voi, partenerul/a de cuplu vă este alături și vă sprijină necondiționat în această perioadă.


Horoscop 15 martie 2018, Capricorn:

Azi vă îndreptaţi atenția asupra vieții personale, unde trebuie să vă ocupaţi de o problemă mai veche din trecut. Hotărâţi că este momentul să îngropaţi câteva amintiri și să vă concentraţi mai mult asupra relațiilor pe care le aveţi în prezent cu persoanele dragi din viața voastră.


Horoscop 15 martie 2018, Vărsător:

După o perioadă mai dificilă și aglomerată, iată că lucrurile se aranjează în favoarea voastră pe plan profesional. Acum începeţi să vedeţi primele rezultate ale muncii depuse în ultimele săptămâni. Spre marea voastră surprindere, superiorii vă pot răsplăti cu un bonus frumos.


Horoscop 15 martie 2018, Peşti:

Astăzi trebuie să fiţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. De asemenea, încercaţi să fiţi mai atenţi/te la oamenii din jurul vostru, în special colegi/ele de echipă sau parteneri/ele de afaceri. Mulți/te vor încerca să vă pună bețe în roate, semnalează horoscopul de azi. 

Horoscopul dragostei, 19-25 martie 2018

 
Horoscopul dragostei, 19-25 martie 2018


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Berbec:

Zilele de 21 şi 22 au o influență aparte asupra climatului relațional din viața voastră de cuplu, fapt pentru care ar fi indicat să profitaţi de acest aspect, petrecând mai mult timp cu persoana dragă. Dacă lucrurile nu merg bine atunci, este posibil ca atmosfera din weekend să nu fie tocmai una pe placul vostru. Ține numai de voi să aveţi parte de un sfârșit de săptămână reușit pe acest plan, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Taur:

Zilele de 21 şi 22 v-ar putea surprinde într-o dispoziție care necesită intimitatea unui grup restrâns de persoane, fapt pentru care se vrea să petreceţi mai mult timp cu cei/le apropiaţi/ate. Cu ocazia sfârșitului de săptămână, lucrurile s-ar putea complica puţin pe plan relațional. Cel mai probabil, veţi simți că păşiţi pe coji de ouă când vine vorba de partener/ă. Încercaţi să nu detonaţi bomba.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Gemeni:

La mijlocul săptămânii, aproape orice discuție aveţi cu persoana pe care o iubiţi se va termina într-o notă optimistă, chiar dacă subiectul nu este tocmai unul care vă face plăcere. Familia ar trebui să se afle în topul listei voastre de priorități cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, deci dacă vi se propune ocazia de a cina în familie ori de a îi vizita, nu o rataţi. Se vor bucura foarte mult dacă răspundeţi afirmativ, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Rac:

Din 23 încolo, se arată complicații pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între voi și amici/e ori poate banii ajung subiect de ceartă între voi. Oricare ar fi situația, aflaţi că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și de voi. În primul rând, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație. Doar așa o puteți evita pe viitor.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Leu:

Zilele de 20 şi 21 ar trebui dedicate, cel puțin într-o anumită măsură, partenerului/ei de viață. Faceţi-vă timp pentru cel/a drag/ă. În 22 martie, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Dacă nu vreţi să vă treziţi cu reclamații din partea prietenilor/elor sau a persoanei iubite, aţi face bine să găsiţi cea mai bună modalitate de a vă împărți timpul într-un mod echitabil.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Fecioară:

În prima zi a acestei săptămâni, interacțiunile cu partenerul/a de viață se prefigurează a fi potrivite pentru evoluția relației voastre. În data de 21, puteți rezolva multe dacă vă bazaţi pe comunicare, mai ales în raport cu apropiații/tele. Alte lucruri aştrii nu vă mai spun despre persoana de lângă voi. Aveți anumite afinități, dar într-un fel, depinde doar de voi să faceți ca lucrurile să funcționeze cu adevărat.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Balanţă:

Din 20 încolo, pare să se mai îndulcească puţin atmosfera din familie. În 21 a lunii, se anunță instalarea unui climat competitiv în cuplu. Nu este nimic rău dacă lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta, dar încercaţi totuși să nu deveniţi violenţi/te. În zilele de 22 şi 23, viața voastră socială ar trebui să se afle în capul listei voastre de priorități, mai ales dacă v-aţi ignorat prietenii/ele apropiați/te în ultima vreme.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Scorpion:

Din 19 încolo, comunicaţi cu mai multă ușurință cu persoana dragă, precum și cu copiii, deci petreceţi mai mult timp în compania lor. În weekend, s-ar putea să ajungeţi la conflicte cu prietenii/ele din cauza banilor. Dacă unul/a dintre ei/le vă solicită un împrumut, gândiţi-vă de două ori dacă sunteţi dispuşi/se să îl/o ajutați.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Săgetător:

Din 23 încolo, nivelul vostru de popularitate crește văzând cu ochii, deci aşteptaţi-vă ca cercul vostru de prieteni/e să se mărească destul de mult. Zilele de 24 şi 25 se arată a fi extrem de potrivite pentru a le petrece în familie. Dacă v-aţi propus să organizaţi o masă pentru cei/le dragi, poate ar fi cazul să o includeţi în programul weekendului. Vă va prinde bine tuturor acest lucru.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Capricorn:

Intervalul 21-23 martie se arată a fi unul plin pe plan sentimental. Iată un moment numai bun să vorbiţi cu partenerul/a despre ceea ce simţiţi și chiar să vă conturați planurile de viitor comune. Evenimentele din 23 și/sau 24 v-ar putea determina să vă triaţi puţin anturajul, permițându-le să rămână în viața voastră doar persoanelor care au demonstrat în repetate rânduri că merită acest lucru.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Vărsător:

În cursul zilei de 21 martie, bine ar fi să dedicaţi timp partenerului/ei și/sau celor mici. Tot atunci ar fi recomandat să vă daţi întâlniri dacă vă aflaţi în căutarea jumătăţii voastre ori să scoateți în oraș acea persoană pe care aţi pus ochii acum ceva timp. Nu numai că se va dovedi un succes inițiativa, dar veţi și reuși să vă puneţi ordine în viața sentimentală. Weekendul se cere petrecut cu familia.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Peşti:

În cursul zilei de 21, banii, lipsa de încredere sau geloziile pot interveni între voi și cel/a drag/ă suficient de mult încât să vă aducă în pragul unor certuri destul de puternice. Iată un moment prielnic să vorbiți despre ceea ce vă nemulțumește. În felul acesta, weekendul vă găseşte într-o atmosferă pașnică și caldă, ocazie bună să profitați de timpul liber, arată horoscopul săptămânal.