Horoscopul dragostei, 19-25 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 19-25 martie 2018


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Berbec:

Zilele de 21 şi 22 au o influență aparte asupra climatului relațional din viața voastră de cuplu, fapt pentru care ar fi indicat să profitaţi de acest aspect, petrecând mai mult timp cu persoana dragă. Dacă lucrurile nu merg bine atunci, este posibil ca atmosfera din weekend să nu fie tocmai una pe placul vostru. Ține numai de voi să aveţi parte de un sfârșit de săptămână reușit pe acest plan, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Taur:

Zilele de 21 şi 22 v-ar putea surprinde într-o dispoziție care necesită intimitatea unui grup restrâns de persoane, fapt pentru care se vrea să petreceţi mai mult timp cu cei/le apropiaţi/ate. Cu ocazia sfârșitului de săptămână, lucrurile s-ar putea complica puţin pe plan relațional. Cel mai probabil, veţi simți că păşiţi pe coji de ouă când vine vorba de partener/ă. Încercaţi să nu detonaţi bomba.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Gemeni:

La mijlocul săptămânii, aproape orice discuție aveţi cu persoana pe care o iubiţi se va termina într-o notă optimistă, chiar dacă subiectul nu este tocmai unul care vă face plăcere. Familia ar trebui să se afle în topul listei voastre de priorități cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, deci dacă vi se propune ocazia de a cina în familie ori de a îi vizita, nu o rataţi. Se vor bucura foarte mult dacă răspundeţi afirmativ, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Rac:

Din 23 încolo, se arată complicații pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între voi și amici/e ori poate banii ajung subiect de ceartă între voi. Oricare ar fi situația, aflaţi că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și de voi. În primul rând, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație. Doar așa o puteți evita pe viitor.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Leu:

Zilele de 20 şi 21 ar trebui dedicate, cel puțin într-o anumită măsură, partenerului/ei de viață. Faceţi-vă timp pentru cel/a drag/ă. În 22 martie, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Dacă nu vreţi să vă treziţi cu reclamații din partea prietenilor/elor sau a persoanei iubite, aţi face bine să găsiţi cea mai bună modalitate de a vă împărți timpul într-un mod echitabil.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Fecioară:

În prima zi a acestei săptămâni, interacțiunile cu partenerul/a de viață se prefigurează a fi potrivite pentru evoluția relației voastre. În data de 21, puteți rezolva multe dacă vă bazaţi pe comunicare, mai ales în raport cu apropiații/tele. Alte lucruri aştrii nu vă mai spun despre persoana de lângă voi. Aveți anumite afinități, dar într-un fel, depinde doar de voi să faceți ca lucrurile să funcționeze cu adevărat.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Balanţă:

Din 20 încolo, pare să se mai îndulcească puţin atmosfera din familie. În 21 a lunii, se anunță instalarea unui climat competitiv în cuplu. Nu este nimic rău dacă lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta, dar încercaţi totuși să nu deveniţi violenţi/te. În zilele de 22 şi 23, viața voastră socială ar trebui să se afle în capul listei voastre de priorități, mai ales dacă v-aţi ignorat prietenii/ele apropiați/te în ultima vreme.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Scorpion:

Din 19 încolo, comunicaţi cu mai multă ușurință cu persoana dragă, precum și cu copiii, deci petreceţi mai mult timp în compania lor. În weekend, s-ar putea să ajungeţi la conflicte cu prietenii/ele din cauza banilor. Dacă unul/a dintre ei/le vă solicită un împrumut, gândiţi-vă de două ori dacă sunteţi dispuşi/se să îl/o ajutați.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Săgetător:

Din 23 încolo, nivelul vostru de popularitate crește văzând cu ochii, deci aşteptaţi-vă ca cercul vostru de prieteni/e să se mărească destul de mult. Zilele de 24 şi 25 se arată a fi extrem de potrivite pentru a le petrece în familie. Dacă v-aţi propus să organizaţi o masă pentru cei/le dragi, poate ar fi cazul să o includeţi în programul weekendului. Vă va prinde bine tuturor acest lucru.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Capricorn:

Intervalul 21-23 martie se arată a fi unul plin pe plan sentimental. Iată un moment numai bun să vorbiţi cu partenerul/a despre ceea ce simţiţi și chiar să vă conturați planurile de viitor comune. Evenimentele din 23 și/sau 24 v-ar putea determina să vă triaţi puţin anturajul, permițându-le să rămână în viața voastră doar persoanelor care au demonstrat în repetate rânduri că merită acest lucru.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Vărsător:

În cursul zilei de 21 martie, bine ar fi să dedicaţi timp partenerului/ei și/sau celor mici. Tot atunci ar fi recomandat să vă daţi întâlniri dacă vă aflaţi în căutarea jumătăţii voastre ori să scoateți în oraș acea persoană pe care aţi pus ochii acum ceva timp. Nu numai că se va dovedi un succes inițiativa, dar veţi și reuși să vă puneţi ordine în viața sentimentală. Weekendul se cere petrecut cu familia.


Horoscopul dragostei 19-25 martie 2018, Peşti:

În cursul zilei de 21, banii, lipsa de încredere sau geloziile pot interveni între voi și cel/a drag/ă suficient de mult încât să vă aducă în pragul unor certuri destul de puternice. Iată un moment prielnic să vorbiți despre ceea ce vă nemulțumește. În felul acesta, weekendul vă găseşte într-o atmosferă pașnică și caldă, ocazie bună să profitați de timpul liber, arată horoscopul săptămânal.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS