Cum arată weekendul ideal pentru fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum arată weekendul ideal pentru fiecare zodie


Berbecii – multă mişcare

Dacă în celelalte 5 zile nu aţi avut timp cât aţi vrut să mergeţi la sală, în weekend mai bine v-aţi muta acolo. Mişcarea este pentru Berbeci cea mai bună armă împotriva stresului! Alergaţi, înotaţi, mergeţi cu bicicleta, jucaţi tenis, bowling; toate sunt distractive, relaxante şi vă ajută să fiţi în formă.


Taurii – mâncare delicioasă

Taurii adoră mâncarea gustoasă, dar pentru pregătirea ei este nevoie de mult timp liber. Timp pe care nu îl aveţi în timpul săptămânii, de aceea rezervaţi weekendul pentru a încerca reţete noi sau ca să ieşiţi la un restaurant unde să vă delectaţi cu preparatele cele mai fine.


Gemenii – cu prietenii/ele

Pentru Gemeni, un weekend reuşit este cel petrecut alături de amici/e. Nu contează că vă vedeţi la voi, la ei/le, afară sau în casă, la film sau la poveşti. Aveţi nevoie de câteva ore alături de prietenii/ele dragi, să vorbiţi cu ei/le vrute şi nevrute şi să faceţi împreună haz de necazuri. Grijile dispar ca prin minune!






Racii – cu familia

Cu părinţii, cu iubitul/a sau soţul/soţia, cu copiii; altfel nu concepeţi niciun final de săptămână. Nici nu contează că sunteţi cu ei/le într-un parc de distracţii sau acasă, jucând cărţi sau mâncând clătite. Important este că aveţi tot weekendul doar pentru voi. Aşa vă încărcaţi voi bateriile.


Leii – să fie spectacol!

În timpul săptămânii meseria vă ocupă tot timpul, în weekend este cazul să ieşiţi în evidenţă şi în alte contexte. Preferaţi activităţile sofisticate, adoraţi să mergeţi la petreceri, la teatru, la operă, la aniversări. Vă puneţi cea mai îndrăzneaţă dintre ţinute şi pur şi simplu străluciţi!


Fecioarele – curăţenie lună

Nu este cel mai plăcut mod de a vă petrece weekendul, dar pentru voi e absolut necesar şi chiar vă relaxează. Când casa nu e curată, sunteţi un pachet de nervi şi nu vă simţiţi confortabili/e. De aceea, în timpul liber, abia după ce totul străluceşte de curăţenie vă puteţi destinde cu adevărat.






Balanţele - absolut nimic

De puţine ori vă permiteţi luxul să nu faceţi chiar nimic, dar visaţi la weekenduri în care să vă treziţi târziu, să vă uitaţi la filme, să citiţi mult, să ascultaţi muzică şi să nu aveţi absolut nicio responsabilitate. Când reuşiţi, întineriţi câţiva ani în numai câteva zile.


Scorpionii – în doi

Pentru Scorpioni, nimic nu cântăreşte mai mult decât viaţa de cuplu. Abia aşteptaţi sfârşitul de săptămână ca să staţi cuibăriţi în braţele partenerului/ei de cuplu, să călătoriţi, să vă faceţi planuri, să ieşiţi la un film sau la o simplă plimbare prin parc. Vă luaţi energia pentru toată săptămâna din momentele intense în doi.


Săgetătorii – la volan

Nu doar că vă place să conduceţi şi vă relaxează, dar mai ales adoraţi să ajungeţi în locuri noi. Pur şi simplu vă suiţi în maşină şi alegeţi o destinaţie; nu există oprelişti, în afară de timpul de care dispuneţi. Poate părea obositor, dar pe voi vă ajută să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi, să fiţi cu gândurile voastre.






Capricornii – în vârf de munte

Vă place să călătoriţi şi cu atât mai liberi/e vă simţiţi cu cât ajungeţi mai departe de problemele voastre. V-aţi petrece fiecare final de săptămână într-o drumeţie pe munte, la plimbare prin pădure sau plantând copaci. Un astfel de weekend vă revitalizează sută la sută!


Vărsătorii – mereu altceva

Monotonia vă omoară, deci în weekend este important să vă remontaţi cu tot ce nu aţi apucat să faceţi în timpul săptămânii. Puteţi pleca la cumpărături sau la mare în toiul iernii, puteţi renova locuinţa sau puteţi găti multe feluri de mâncare în câteva zile. După inspiraţia de moment!


Peştii – timp pentru suflet

Aveţi nevoie să vă detaşaţi, să lăsaţi în urmă vacarmul în care aţi fost prinşi/se toată săptămâna şi cel mai bine o puteţi face la piscină sau în jacuzzi. Alte locuri de bifat în weekend sunt cele cu semnificaţie spirituală. Să mergeţi să vizitaţi un loc sfânt unde să uitaţi de probleme.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS