Horoscopul săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 26 martie - 1 aprilie 2018


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Berbec:

Energia intermitentă pe care o primiţi din partea aştrilor are tendința să vă debusoleze. Incertitudinile de care aveţi parte în această săptămână accentuează starea de confuzie în care trăiţi de ceva timp. Majoritatea oamenilor de care vă ataşaţi, vin și pleacă fără nicio motivație. Vă simţiţi descumpăniţi/te în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să învăţaţi să fiţi mai indiferenţi/te cu privire la acest aspect al propriei vieți.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Taur:

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața voastră de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simţiţi vă împing de la spate să luaţi decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, ştiţi întotdeauna care vă sunt prioritățile. Din păcate, nu puteți spune același lucru și pe plan sentimental. Aici aveţi mereu tendința să vă neglijaţi emoțiile și nevoile. Fără să vă daţi seama, acesta a devenit modul vostru de a vă raporta la tot ceea ce vi se întâmplă. Această săptămână este dificilă pentru Tauri.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Gemeni:

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungeţi să o înţelegeţi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, vă daţi seama că deveniţi tot mai bogaţi/te din punct de vedere spiritual și emoțional. Piedicile pe care încearcă unii/ele să vi le pună sunt doar provocări în ceea ce vă privește. Nimeni nu poate sta în fața motivațiilor voastre pentru a atinge succesul!


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Rac:

În zilele următoare ajungeţi din nou să vă regretați acțiunile. În această nouă săptămână pot avea loc schimbări importante în viața voastră. Atât timp cât veţi avea răbdare și veţi ști când să faceţi următorul pas, nimic din ceea ce veţi trăi nu vă va face să suferiţi. Este important acest lucru pentru echilibrul vostru interior. Zilele se scurg repede. Aveţi multe sarcini de îndeplinit, idei de pus în practică, iar familia vă solicită destul de mult în perioada care urmează.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Leu:

Niciun eveniment nu vă ia prin surprindere în perioada care urmează. Totul pare amorțit în jurul vostru. O să faceţi reale progrese profesionale. Vă motivaţi tot mai mult și reuşiţi să vă atingeţi unele obiective pentru care aţi muncit mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le aveţi par a deveni din ce în ce mai realizabile. Sunteţi mereu înconjuraţi/te de persoane care vă oferă oportunități de dezvoltare și acest lucru a făcut mereu diferența în ceea ce vă privește.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Fecioară:

Energia planetelor vă induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul întregii săptămâni. Reuşiţi să treceţi cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le aveţi. Noul început de care aveţi parte este, pentru moment, tot ceea ce aveţi nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional. Întâmplările care vă scot din zona de confort sunt de bun augur pentru voi. Chiar dacă sunt mulți/te cei/le care nu vă înțeleg, pentru voi nu mai este definitorie confirmarea altora.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Balanţă:

Situațiile dificile din trecutul vostru trebuie să vă motiveze să fiţi mai buni/e în tot ceea ce faceţi în prezent. Chiar dacă provocările vă solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața voastră. Uneori vă simţiţi mult prea constrânşi/se de anumite persoane pentru a face anumite alegeri. Acest mod de a acționa vă dezechilibrează psihic. Recunoaşteţi că vă este greu să treceţi peste eșecurile profesionale de care aţi avut parte în ultima perioadă.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Scorpion:

Emoțiile tulburătoare pe care le resimţiţi au efecte vizibile la nivel somatic. Durerile de cap au revenit. Vă este foarte greu să rămâneţi pozitivi/e și echilibraţi/te având în vedere lucrurile care se întâmplă. Vă așteaptă o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Cu fiecare zi care trece sunteţi tot mai conştienţi/te de acest lucru. Singurătatea de care aveţi parte vă poate ajuta într-un mod inexplicabil să accesaţi în voi valori și energii de care nu aţi fost conştienţi/te până în prezent.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Săgetător:

Vă place să vă lăsaţi conduşi/se de ceea ce simţiţi. Consideraţi că acesta este modul vostru personal de a acționa, indiferent de situația în care vă aflaţi. Dacă tot vine vorba de relații și sentimente, se anunță a fi o săptămână intensă din acest punct de vedere. Normalitatea socială de care sunteţi înconjuraţi/te vă provoacă scârbă. Aveţi senzația că nimeni din anturajul vostru nu se ghidează după aceleași valori ca și voi. Totul pare să fie dezolant.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Capricorn:

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o aveţi. Vă daţi seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treceţi împreună cu partenerul/a. Mai ales în acele situații, niciunul dintre voi nu știe să își exprime trăirile. La birou este important să preluaţi inițiativa în anumite contexte. În această săptămână nu reuşiţi să vă setaţi cu adevărat prioritățile. Acțiunile pe care le faceţi ajung să îi/le rănească chiar și pe cei/le din jur.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Vărsător:

Aveţi tendința dezastruoasă pentru voi de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și din importanță. Viața privată nu este pentru voi un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoaşteţi. Vă doriţi ca cei/le din jur să vă respecte intimitatea. Energia intensă a planetelor vă răstoarnă viața cu susul în jos în această săptămână. Din păcate, sunteţi singurii/ele care dețin răspunsurile la întrebările care vă inundă mintea.


Horoscop 26 martie - 1 aprilie 2018, Peşti:

Majoritatea intrigilor de care aveţi parte la birou vi se par cel puțin puerile. Aţi ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încercaţi să le-o oferiţi celor din jur tinde spre zero. Constatați cu stupoare că oricum nimeni nu este interesat să primească suportul vostru. Tot ceea ce vi se întâmplă vă face să reflectaţi mai mult asupra modului în care cei/le din jur ajung să vă modeleze alegerile. Viața de familie este singura care vă aduce împlinire în zilele care urmează, arată horoscopul acestei săptămâni.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS